İyi diyorsun canım ama yazdıramıyorum doktor beylere
didemin süt izin günü bugün canım..
AYŞEGÜL desene bayram tatili burnumdan geldi.benim bu sefer ucundan azcık öyle oldu valla.dinlendim mi yoruldum mu belli değil.Defne bi diş patlatsada rahatlasa hoş biz patlattıkta ne oldu arkasına başka şeyler çıkıyor ya neyse.geçmiş olsun canım sanada defneye de zoynomada.
Fatma yedin nanayı senin koşturmaca erken başladı koş koşturabilirsen.yinede güzeldir ama pıtır pıtır yürümesi aman maşallah .
amaan sen yapta.en azından yapmadım demezsin..bizim paşaya kıymalı sebze çorbası yaptım yemeyeceğini bile bileeeeeee...
zyrtec için internet alerji damlası diyor.uyku mu veriyor bu damla.damlamı yada .vermek için sormuyorumda alsam evde dursa.bazen hat saffada huzursuz oluyor en azından dolapta dursa.
Fatma[/B] yedin nanayı senin koşturmaca erken başladı koş koşturabilirsen.yinede güzeldir ama pıtır pıtır yürümesi aman maşallah .
bizim paşaya kıymalı sebze çorbası yaptım yemeyeceğini bile bileeeeeee...
hımm zor oluyorsa tabi.ama bide ne kadarmış fiyatı bi ak baklım elki uygundur.
rezene bildiğimiz kuru rezenemi canım...
nasıl oluyor tadı bide onu deniym belkim yer..
sanırım burnum kırıldı
ipek az önce öyle bi kafa attı ki kanamaya başladı çok da acıyo
bu arada ayşegül canım çok geçmiş olsun.bu bayram ailecek telef olmuşsunuz anladığım kadarıyla. hepinize acil şifalar...
fatima cım maşallah eymene. asıl şimdi başladı senin koşuşturman.
burcu zytrec alerji damlası,uyku diğer etkilerinden biri. aklında bulunsun. hoş,bize o bile kar etmiyor ya neyse. gece airus denicem. o ne kadar veriliyor du?
yok be ne kırılcak canın yanmıştır buz koy yinede belli olmaz bunların işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?