2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

AYŞEGÜL desene bayram tatili burnumdan geldi.benim bu sefer ucundan azcık öyle oldu valla.dinlendim mi yoruldum mu belli değil.Defne bi diş patlatsada rahatlasa hoş biz patlattıkta ne oldu arkasına başka şeyler çıkıyor ya neyse.geçmiş olsun canım sanada defneye de zoynomada.

Fatma yedin nanayı senin koşturmaca erken başladı koş koşturabilirsen.yinede güzeldir ama pıtır pıtır yürümesi aman maşallah .

bizim paşaya kıymalı sebze çorbası yaptım yemeyeceğini bile bileeeeeee...

burcu ben toplu kullandım süt iznimi ve 8 haftaya denk geldi. ayrıca senelik iznimide kullandım eksiksiz. toplamda 7,5 ay işe gitmedim yani.... bilgin olsun... hakkını yedirme sakın... zaten sen yedirmessinde bence.

zyrtec için internet alerji damlası diyor.uyku mu veriyor bu damla.damlamı yada .vermek için sormuyorumda alsam evde dursa.bazen hat saffada huzursuz oluyor en azından dolapta dursa.

bak 8 hafta 56 gün hadi sen tam 1 yıl de 52 .yedirmem anacığım kusura bakmasınlarda 1 saat bie şu ara çok değerli benim için 2 günde 2 gündür.

evet canım alerji için..genelde alerji şuruplarının hepsinin yan etkisi uyku ve iştah açmasıdır...

İyi diyorsun canım ama yazdıramıyorum doktor beylere

hımm zor oluyorsa tabi.ama bide ne kadarmış fiyatı bi ak baklım elki uygundur.

didemin süt izin günü bugün canım..

sağol canım..)

burnumdan geldi burcu.ne zor şeydi.evdeyim şükür.evet diş çıacı başka şeyler gelecek ama defne çok uslu kızdı azdı valla bu aralar

amaan sen yapta.en azından yapmadım demezsin..

zyrtec için internet alerji damlası diyor.uyku mu veriyor bu damla.damlamı yada .vermek için sormuyorumda alsam evde dursa.bazen hat saffada huzursuz oluyor en azından dolapta dursa.

evet alerji damlası.benimkide zeynepten var zaten.yazın adanada benim kız alerji olup eved döneriz.o yüzden evimdi vardı.bende geçen gün azıtınca defne bi damlatayım dedim.valla çok gzel uyudu.bende her zaman degilde böyle azıttımı vereyim diyorum.oh düh ne güzel yattım.

burak uyuyor uyansaydı sağlıkocağına gidicem..devit3 alıcam...bide ferro bitti onu alıcam eczaneden..
yetişebilirmiyim acaba.

Fatma[/B] yedin nanayı senin koşturmaca erken başladı koş koşturabilirsen.yinede güzeldir ama pıtır pıtır yürümesi aman maşallah .

Dün düştü çok ağladı, düşüp kendisine zarar vermesinden korkuyorum, çok meraklı her yeri dökeyim açayım istiyor, Allah yardımcımız olsun.

Afiyet olsun, bende kıymasız rezeneli yaptım bayılarak yedi

hımm zor oluyorsa tabi.ama bide ne kadarmış fiyatı bi ak baklım elki uygundur.

Zor değil aslında ama ne gerek var deyip kestirip atıyorlar, iyi değilmiş falan, benim ne çektiğimden haberleri yok, bende sürekli verme taraftarı değilim ama bazan çok dayanılmaz oluyor.

rezene bildiğimiz kuru rezenemi canım...
nasıl oluyor tadı bide onu deniym belkim yer..

bu arada ayşegül canım çok geçmiş olsun.bu bayram ailecek telef olmuşsunuz anladığım kadarıyla. hepinize acil şifalar...
fatima cım maşallah eymene. asıl şimdi başladı senin koşuşturman.
burcu zytrec alerji damlası,uyku diğer etkilerinden biri. aklında bulunsun. hoş,bize o bile kar etmiyor ya neyse. gece airus denicem. o ne kadar veriliyor du?

gece tok karna 1 kaşık canım.

bu arada ben hiç ilaçların içindeki kaşığı kullanmıyorum.tatlı kaşığı ile veriyorum bu akşam bi ölçeyim aynı mı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…