2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gece tok karna 1 kaşık canım.

bu arada ben hiç ilaçların içindeki kaşığı kullanmıyorum.tatlı kaşığı ile veriyorum bu akşam bi ölçeyim aynı mı acaba.

bende tatlı kaşığı ile veriyorum. o ölçekler köşeli möşeli içirene kadar yarısı gidiyor.

yatırdım sallıyorum uyusun diye kendi kendine cee-e oynuyor. battaniyeyi yzüne kapatıp açıyo gülüyo. ben neye uğraşıyorum ki acaba

daha kemik kaynatıcam suyunu alıcam üşeniyorum. yemek te yok offfff

aynen bende onlarla içirmiyorum...
şırıngayla sıkıyom ağzına...

benimki artık sırıngayla ağlıyor bu ara kaşığa dayandık bakalım ne kadar sürecek.

yatırdım sallıyorum uyusun diye kendi kendine cee-e oynuyor. battaniyeyi yzüne kapatıp açıyo gülüyo. ben neye uğraşıyorum ki acaba

daha kemik kaynatıcam suyunu alıcam üşeniyorum. yemek te yok offfff

bırak mızırdayınca uyutursun zilli oyun istiyor.

ben daha hiç kemiksuyuna çorba yapmadım kurban kemiklerini düdklüye atayımda buz kapında yapayım biraz iyi hatırlattın bak.

Ayşegül geçmiş olsun tatlım bayram burnundan gelmiş
bak sen ipeğe anneye toslamış zilliii
bende balık çorbası yapıcam akşama derinee
bu site olmamış bencedee

zeynep geçmiş olsun kız...
aman bunların sağı solu belli olmuyo...
kıracaklar biyerimizi...

walla kızlar az kaldı toslaya toslaya kırıcak bi gün cidden burnumu zilli.
burcu bende buzluklarda dondurucam kemik suyunu. 2-3 küp atarım çorbasına. bittikte tekrar kaynatır koyarım. buzluk kemik dolu ya.hepsini bi kerede kaynatmam. azar azar...

Evet Zeynepcim az koşturuyordum zaten şimdi biraz daha koştururum:)) Neyse canımız sağ olsun hepsi gelir geçer inş. Ama çok tatlı oluyor bıdır bıdır yürümesiyle, maşallah oğluşuma.

burcu geçen gün bende giremedim siteye sürekli şifre mifre istedi çok uğraştım ama bugün normal açıldı

alabilirsin burcu ben inanıyorum bağışıklığı güçlendirdiğine. daha burnumuz akmadı şükür. ama hava güneşliyken vermiyodum ben. son bi kaç gündür hava çok güzeldi boşa vermiyim dedim. normal devit verdim sadece. kan damlası zaten kestik o hiç yok. bugün hava bozdu gene başladım balık yağına.

Bende derine kemik suyuyla tarhana yaptım bayıldı zilli yemiş annem dedi
bide bal kabağının tatlısını sevdi kızlar
bu akşamda bebek keki yapıcam bakalım sevicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…