Berrin nasılsın canım neler yapıyosun ipek nasıl
burcu geçen gün bende giremedim siteye sürekli şifre mifre istedi çok uğraştım ama bugün normal açıldı
alabilirsin burcu ben inanıyorum bağışıklığı güçlendirdiğine. daha burnumuz akmadı şükür. ama hava güneşliyken vermiyodum ben. son bi kaç gündür hava çok güzeldi boşa vermiyim dedim. normal devit verdim sadece. kan damlası zaten kestik o hiç yok. bugün hava bozdu gene başladım balık yağına.
oğlana kolay pratik ne çorbası yapiyim hemen olabilecek fikir verin kızlarr
kemik suyuyla tarhana he. hımmm... bende deneyeyim yarın. afiyet şifa olsun derine.Bende derine kemik suyuyla tarhana yaptım bayıldı zilli yemiş annem dedi
bide bal kabağının tatlısını sevdi kızlar
bu akşamda bebek keki yapıcam bakalım sevicekmi
seven seas orange syrup canım adı.bende arada Berrin i yakalıyorum ama yazmadan çıkıyor.
ayy sinir etti dk da sirfe istiyor çıkıcam görecek gününü aaa.
ismini ver bakayım.ama ben kan damlası vermek zorundayım sizin kansızlık bitti dimi.bizimki ne alemde acaba 8 aralığa kadar çatlarım ben.her gün olmasada sabah akşam unutma dışında devam.
1-2 sebze at içinede arpa yada tel şehriye prinç salla işte birşeyler ama tavuk suyun yada tavuğun varsa at daha lezzetli olur.
Serap dün yaptım bi güzel yedi balık çorbası. sabah kalktım yine yaptım annem aradı şimdi delirtecek bu kız ağzını kitledi yine diyo.gitti çorba çöpe.
hadi bakalım inş yer...ben gidip uydurayım bişiler yerse tabi
canım ben oldum olası soğan falan koymam tarhanaya. domates rendelerim yada ev yapımı domates salçam war ipek için aldım ondan koyarım. piştikten sonra yoğurtta eklerim ama doruğa o olmaz tabi... yağıda normal suyuna ekliyorum azcık pişerken.ya kızlar bisey sorucam tarhana demisken. şimdi ben denizliden tarhana getirdim. ama biraz tuzlu gibi geldi bana. tuzsuz olmaz diyorlar. bide siz tarhanayı yaparken içine sogan yağ falan onları ne zaman koyuyorsunuz?
hoşgeldin canım. accık uzak kaçıyosun ama tabiki katılmanı bizde çok isteriz mesafeler problem olmazsa tabiburcucum laptop mutfakta yanımda duruyor. ama yemeğe bak ipeğe bak inan basında duramıyorum. sizleri çok özledim ayrıca play group falan bişiler okudum biz de katılırız gerçi sizlere uzak mı kalırız bilmiyorum kartaldayız biz. seve seve katılırız bir mahsuru yoksa tabii zaman da uyarsa..
bal kabağını bizimkide seviyor.BEBEK KEKİ VARMI HAZIRDA DENENMİŞ TARİFİN internetten mi buldun .
bal kabağı benim zillide sevdi ama ben fazla yapmışım elimin ayarı yok geri kalanınıda sabah kahvaltısına kattım öylede yedi.
geç kaldım sağlıkocağına yarın gidicem erkenden....
komşuya gidip bakayım sesi çıkmıyo..
normalde günde 5 posta yoklar beni...
ya kızlar bisey sorucam tarhana demisken. şimdi ben denizliden tarhana getirdim. Ama biraz tuzlu gibi geldi bana. Tuzsuz olmaz diyorlar. Bide siz tarhanayı yaparken içine sogan yağ falan onları ne zaman koyuyorsunuz?
bebek keki varmı hazırda denenmiş tarifin internetten mi buldun .
Bal kabağı benim zillide sevdi ama ben fazla yapmışım elimin ayarı yok geri kalanınıda sabah kahvaltısına kattım öylede yedi.
evet zeynepcim herkese uymayabilir mesafe var. gönüller bir olsun hayatım ya..
geç kaldım sağlıkocağına yarın gidicem erkenden....
komşuya gidip bakayım sesi çıkmıyo..
normalde günde 5 posta yoklar beni...
kıymayı çözmem lazımdı dondurucuda yaben pırasayı salçalı kıymalı ekşili yapıyorum bol limon suyu koyuyorum pişerken.
yarın denicem canım bakalım ipoş kemik suyu sevicek mi...Zeynepcim kemik suyuyla tarhanayı dene arkadaşım güzel oluyor yanındada ayranla bayılıyo zillii
ya kızlar bisey sorucam tarhana demisken. şimdi ben denizliden tarhana getirdim. ama biraz tuzlu gibi geldi bana. tuzsuz olmaz diyorlar. bide siz tarhanayı yaparken içine sogan yağ falan onları ne zaman koyuyorsunuz?
bu arada kızlar ben ayva reçeli yaptım. normal bildiginiz şekerle falan. bebekler için özel bir reçel tarifi varmı yoksa bu şekerle yapılan normal reçeli yedirebilirmiyiz acaba?
burcucum laptop mutfakta yanımda duruyor. ama yemeğe bak ipeğe bak inan basında duramıyorum. sizleri çok özledim ayrıca play group falan bişiler okudum biz de katılırız gerçi sizlere uzak mı kalırız bilmiyorum kartaldayız biz. seve seve katılırız bir mahsuru yoksa tabii zaman da uyarsa..
kemik suyuyla tarhana he. hımmm... bende deneyeyim yarın. afiyet şifa olsun derine.
seven seas orange syrup canım adı.
tok karna 1 tatlı kaşığı veriyosun. ayrıca devite gerek yok içinde d vit. de var çünkü. pekmeze başladın mı kansızlığı için? bizim kansızlık bitti ilacı kestik sadece pekmez veriyorum.
26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?