Tarhanaya soğandamı koyuluyormuş ? az tuz ekliyorum ben normalde çorbalarına ama bende bi tarhana var tuz falan eklemiyorum çorbayı indirmeye yakın bi yağ ekliyorum ımmmmm canım şekti bak.
çok şekerli yapmadıysan birşeycik olmaz.
ben sana yakınım yani göztepe yine uzağımda karşı kadar uzak değil tabii.Oyun grubunun ilkini Zeynep-Özlem-
Didem yaptı ben de katılamam herhalde bana uzak ancak 2 ayda 1 buluşma ayarlıyoruz ona giderim orda oynaşsınlar.sana uyarsa 5 aralıkta buluşma var gelsene.
Arada sabah kahvaltısı ile pekmez akşamı kan damlası.aradada sabah akşam kan damlası bazende unutunca hiçbirşey.ne alemdeyiz onuda bilmiyorum bir dahaki kontrolde bakılacak artık.
ben sana yakınım yani göztepe yine uzağımda karşı kadar uzak değil tabii.Oyun grubunun ilkini Zeynep-Özlem-
Didem yaptı ben de katılamam herhalde bana uzak ancak 2 ayda 1 buluşma ayarlıyoruz ona giderim orda oynaşsınlar.sana uyarsa 5 aralıkta buluşma var gelsene.
Zeynep sütlü irmik tatlısının arasına petibör koyuncada pek bi güzel oluyor ha.
ya bizim kızın dişlerinde bi tuhaflık var kızlar. üstten sol dişi çıktı,onun yanındaki (geriye goğru) de geliyor.
ama asıl 2.üst dişi yok. olmadığı gibi onun da yanındaki uç vermek üzere. normal mi bu acaba??? yada ben anlatabildimmi acaba
takip ediyorum ama cevap yetiştiremiyorum işlerle
siz yazıyonuz gördükçe özeniyorum maalesef oğluma özenip hiç birşey yapıp ta yedirmişliğim yok.. bu kilo alacak korkusuyla yoğurt meyve ile kaldı çocuk.. akşamları da kendimize yaptığımız her türlü sebze yemeği veya çorba veya köfte yediriyorum o kadar.. kahvaltıda da standart ekmek içi peynir yumurta ceviz.. iyi sıkılmadı aynı şeyleri yemekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?