2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

düzelmiştir inşallah... bu arada buluşma 4 aralık değilmiydi?

olabilir eşimle konuşurum bilmediğim yollara henüz tek başıma çıkamıyorum onun boş günüyse eğer beni getirir. nerde olucak buluşma?

tam buğday unu dediğn ne Serap ya bildiğimiz un değilmi buğday unu.bu hafta benimkide geç gelecek bende duru nun yemekleri üzerine çalışma yapayım.kçi boynuzu tozu ne kıııı.ayy ben ne cahilim.
bak bu arada üstübeçinemiydi 4-5 aktar gezdik 2 de eczane yok öyle birşey buralarda haa.azimliyim kadiköyde aktarlara sorucam birde bal mumu aldım bekliyor.

bende atmasyon kek yapayım valla normal unla yapayım yulaf unu yok ama yulaf var ondan atsam du bakayım birşeyler yapayım.

ayyy evet 4 aralık 5 aralık bizim düğün var.olsun düğüne gelirsiniz

4 aralık avcılarda Berrin.Göztepeye kadar gelirsen Beraber metrobüs le geçeriz canım.e-5 e yakın mı oturuyorsun.

Seraptan yara merhemi tarifi aldım canım kendin yapıyorsun ama işte balzemelerden birini bulamadım hoş 3 malzeme zaten de.

anacım serap lokman hekim gibi olmuş :))))))
berrin buluşma avcılarda bence eşine alıştıra alıştıra söyle

ya bizim kızın dişlerinde bi tuhaflık var kızlar. üstten sol dişi çıktı,onun yanındaki (geriye goğru) de geliyor.
ama asıl 2.üst dişi yok. olmadığı gibi onun da yanındaki uç vermek üzere. normal mi bu acaba??? yada ben anlatabildimmi acaba

takip ediyorum ama cevap yetiştiremiyorum işlerle

siz yazıyonuz gördükçe özeniyorum maalesef oğluma özenip hiç birşey yapıp ta yedirmişliğim yok.. bu kilo alacak korkusuyla yoğurt meyve ile kaldı çocuk.. akşamları da kendimize yaptığımız her türlü sebze yemeği veya çorba veya köfte yediriyorum o kadar.. kahvaltıda da standart ekmek içi peynir yumurta ceviz.. iyi sıkılmadı aynı şeyleri yemekten..

ben anladım .normaldir canım arada eksik kalanda çıkar .Duru nunda sanki yamuk gibi geliyor ama iyice uzamandan birşey diyemiyorum eminde olamadık.

ayy evet onların kalvaltısından ben sıkıldım valla.ki ben halen bulamaç yapıyorum sen geçtin mi tek yedirmeye.
birde ben arada bebe büs. arada ekmek koyuyorum.

Bu sitenin beni deli etmesine az kaldı ha
Bizde geç kalan dr kontrolümüze gittik geldik daha yenice 8 kilo olmuşuz . Boyumuz yine arada kaynadı gitti. Dişleri için kalsiyum verdi . Ama yoğurt yemesi daha iyi dedi. Gerçi dra sabah gitmiştik . Şimdi ferrumla şu diş için olan kalsiyumu almaya gittim eczaneye. Bayram boyu hava ne kadar sıcaktı. şimdi inanılmaz soğumuş. Acayip gezdik valla gitmediğimiz yer kalmadı bu bayram .Ben azıcık geçmişe bakayım tabi bişey anlayabilrisem

zeynep akşam menümüz aynıymış kızz...
aaa şaşrdım bak.
bende makarnayı yaptım pırasayı yapcam..
havuç yok evde onu almaya inicem...
benm tatlımda saray sarması..
seninkinin amcaoğlu...

hiç merak etme canım ...bu dişlere akıl sır ermiyo..
kafalarına göre takılıyolar...rahat ol...

Normaldir canım bencede. bizimki aynı alttaki gibi çıktı da yani yanyana. Bize de üsttekiler garip geldi hem alttakilerden daha büyük hemde arası baya açık . Çok komik bir görüntüsü var ya görseniz gülersiniz. Ama çok şirin oluyor ya

Sibel ne ters hatunsun sen öyle kolay olan makarna .önce makarnayı yapmış kız makarnada ne var 10 lık iş.şimdi birde makarnamı ısıtıcan.ben makarnaya hasretim valla benim beyzade makarna yemez.sopa yiyecek yakında zaten.

iyi bari takılcak bişey yok yani. iyi kafasına göre uzatsın dişleri bakalım.
sibel saray sarma ne kız? serap seninde berkinin ağzına yemek tıkıcağın günler gelecek yakındır,bi ayaklansın da...
tubiş merkan a da maşallah. sarı kuşum benim. uykularınız ne alemde? UYANDI BİZİM CADI,arada bakarım gene...

Miray, NAZ ,Duru ve diğer tüm hasta kuzucuklara çok ama çok geçmiş olsun .
Fatoş canım sanada çok geçmiş olsun .Çok zor zamanlar atlatmışsın belliki .Allah bir daha yaşatmasın ne sana nede Arasa .
Ebrunun Duru kızına ve Serabın tosbiki Berkinede kocaman maşallah çok tatlılar
Ne ara ayarladınız bilmiyorum ama çok güzel düşünmüşsünüz bu oyun grubunu .Benim böyle bir şansım yok malesef
Doruk , İpek ,ve Revnaya tabiki ablası Nevayada kocaman maşallah nede tatlı görünüyorlar .
Çok geçmişe bakamadım malum siteden dolayı.Alıntılardan gördüğüm kadarıyla yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…