2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım çok şükür eskiye göre çok çok iyi. Yine kalkıyor geceleri en az 3 kere ama en azından gündüzleri uyuyor artık .Bizim 4 tane dişimiz arka arkaya çıktı .Hepsi meydana geldiler galiba bütün sebep dişlerdi. Şimdi iştahıda düzeldi .Eline çubuk krakeri veriyorum kıra kıra bir güzel yiyor .Bitince mama diye bir daha istiyor . Arka arkaya 5-6 tane yiyor verirsem tabi.Kahvaltısı, çorba yoğurt yemesi düzeldi çok şükür .Darısı diğer kuzucuklara diş çok zooooooooor çok
Uykusuz geceler ,yemek yedirememeler insanı mahvediyor resmen

anam avcılar mı burdan bursaya gitsem daha yakın :)) e 5 ye yakın sayılırım burcucum ama yol cok uzak benim kız cok huysuz dar eder bize o seyahati... arabayla gitmek lazım bakalım eşime uyar mı konuşmam lazım ona uyarsa seni de alırız gecerken

TUĞBA SAĞOL CANIM.

Ne vardı İpek hanım (oklava nirde bulamadım bu yeni sürüm de ) her yere müdahale etmeseniz olmuyor aaaa özelimiz kalmadı be sayenizde.bırakta iki lafın belini kıralım.

Ne dertliymişim be.parmaklarını yerim senin böcüüüükkk.

aman maşallah bir sonraki diş sendromuna kadan ne bulursan yedir Tuğba :)

yaa valla süper olur haa yani beni almanız değil gelmen süper olur.ikna etsene ben metrobüse gittimmi gerisi kolay banada sen benden daha uzaktasın tabii.ikna et süper olur bak.

ohh geldim pazardan çok yoruldum yaa sanki ordu beslicem evde kaynanmdada oturdum biraz geldim geçmişe bakım biraz...

kızlar bu arada pazara gidince eczaneden testde aldım çok şükür bişey yok heralde emzirdiğim için düzensizlik olabilrmi acaba sizdede böyle düzensiz oldumu adetiniz?

bakıyım keyfi iyiyse konusurum bu akşam
ben kaçıyım hepinize iyi akşamlar kızlaar

burcu kız acıkmıştık bende önce makarnayı yapıym biraz yiyelim dedim...
veee makarnayı bitrdik...
fena acıkmışım...
bi tabak ayırdım Allah tan..
şimdide pırasayı yapmaya geçtm bacım..

saray sarması şüyle oluy zeynepcm..
unla margarini kavuruyon üzerine sütle şeker pişir...
tepsiye dök sonra içine ceviz sar sar gitsin..
özet geçtim canlarım isteyene detaylı bilgi verilir...

kızlar bu arada pazara gidince eczaneden testde aldım çok şükür bişey yok heralde emzirdiğim için düzensizlik olabilrmi acaba sizdede böyle düzensiz oldumu adetiniz?

aynen öyle oldu canım..geçen ay iki defa oldum..
evet evet yanlış okumadın 2 defa...
hem 14 ünde hemde 28 i gibi falandı..
bu ayda tık yok daha..

selam kızlar ben sabah zeynebin yanına uzanmıştım ikimizde uyumuşuz saat 12,30 ta komşum uyandırdı,aslında yorgun falanda değildim ama havadan herhalde uyuyakalmışım, sonrada annem geldi onunla oturduk, ortalığı falan topladım, çocukları okuldan alıp geldim, birazdan mutfağa girip yemek yapacam bi bakayım dedim ama çok birikmiş okuyabilirsem akşama okurum anca......

aynen öyle oldu canım..geçen ay iki defa oldum..
evet evet yanlış okumadın 2 defa...
hem 14 ünde hemde 28 i gibi falandı..
bu ayda tık yok daha..

ne bilim bende olmayınca korktum valla hemen bi test aldım yaptım allahdan negatif ben kendim korunmayınca hep böyle korkacam heralde ..emzirme bitince hap kullanılıyo demi?

Sibel tavuk göysÜnun sarılmış hali galiba.ama daha koyu mu yapmalı sarmak için o zaman.

Son düzenleme:
bende yapıyorum ama ben petibör bisküviyi un haline getirip tepsiye döşüyorum,üzerine birazda hindistan cevizi,onların üstüne tavuk göğsünü yapıp döküyorum ,tavuk göğsü soğuyuncada krem şanti yapıp onuda tavuk göğsünün üzerine döküp dolaba kaldırıyorum soğuyunca kesip sarıyorum rulo şeklinde istersen fındık yada cevizde koyabilirsin çok güzel oluyor benim çocuklar bayılıyor bende tabii :)

kızlar merhaba nasılsınız,bayağıdır yoktum gene...ne zaman değişti kk da sayfalar...alışmıştık tuhaf geldi birden..
burcucum size yazmış sanırım,Bahar'ım iyi çok şükür takipteyim ama genede...
umarım herkes iyi ve herşey sizlerde de yolundadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…