iyi bari takılcak bişey yok yani. iyi kafasına göre uzatsın dişleri bakalım.
sibel saray sarma ne kız? serap seninde berkinin ağzına yemek tıkıcağın günler gelecek yakındır,bi ayaklansın da...
tubiş merkan a da maşallah. sarı kuşum benim. uykularınız ne alemde? UYANDI BİZİM CADI,arada bakarım gene...
Sağol canım çok şükür eskiye göre çok çok iyi. Yine kalkıyor geceleri en az 3 kere ama en azından gündüzleri uyuyor artık .Bizim 4 tane dişimiz arka arkaya çıktı .Hepsi meydana geldiler galiba bütün sebep dişlerdi. Şimdi iştahıda düzeldi .Eline çubuk krakeri veriyorum kıra kıra bir güzel yiyor .Bitince mama diye bir daha istiyor . Arka arkaya 5-6 tane yiyor verirsem tabi.Kahvaltısı, çorba yoğurt yemesi düzeldi çok şükür .Darısı diğer kuzucuklara diş çok zooooooooor çok
Uykusuz geceler ,yemek yedirememeler insanı mahvediyor resmen
anam avcılar mı burdan bursaya gitsem daha yakın :)) e 5 ye yakın sayılırım burcucum ama yol cok uzak benim kız cok huysuz dar eder bize o seyahati... arabayla gitmek lazım bakalım eşime uyar mı konuşmam lazım ona uyarsa seni de alırız gecerken
kızlar bu arada pazara gidince eczaneden testde aldım çok şükür bişey yok heralde emzirdiğim için düzensizlik olabilrmi acaba sizdede böyle düzensiz oldumu adetiniz?
ebru facede sanırım fotolar. buraya yükleyemedi zeynep
ebru facede sanırım fotolar. buraya yükleyemedi zeynep
aynen öyle oldu canım..geçen ay iki defa oldum..
evet evet yanlış okumadın 2 defa...
hem 14 ünde hemde 28 i gibi falandı..
bu ayda tık yok daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?