2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel annişlerr doruğun 10. ayı kutlu mutlu olsunn gece bzde uyuyamadık sabaha karşı 4 te bi kalktı bi daha uyut uyutabilirsen ayağımda sallayıp yerine yatırıyorum ağlayarak kalkıyo bikaç kez tekrardan sonra baba salona kaçtı bende yanıma yatırdım sabaha yakın sızmışız ikimizde ama korkuyorum yatağın heriki yanıda boşluk düşücek diye ama dayanamayıp sızmışım valla

bu arada iremi okula götürünce sınıf arkadaşlarının anneleriyle sohbet ediyoruz biraz bi annenin komşusunun 7 aylık bebeği varmış allah korusun bebeğin beyin damarları tıkalıymış ameliyat olmuş sonradan vücudu ilaç kabul etmemiş karnından girmişler yani bir ameliyat daha damar falan bulamamışlar drlar ümit vermemiş herşeye hazırlıklı olun demişler yoğun bakımdaymış minicik bebek dünden beri kafam takıldı aalh ailesine sabır versin rabbim şifasını versin inşallah uyumuş uyumamış yemiş yememiş o kadar ufak ayrıntılar ki yeterki sağlıklı bi şekilde yanımızda olsunlar

zeynep hoşgeldin ipekkuş uyumadımı yine
sevil bende üzüldüm bak okuyunca inş düzelir bebiş
esma çokmu yoğunsun bacımmm
didem zor olucak senin için ne zaman bırakıcak peki yerine bulana dek idare etsin barii

tünaydın annişler... nasılsınız...
yağız dün gece çok uyandı hafif ateşi var.burnuda tıkalı içe akıntısı var. dr götürdük sabah peditus ve serum fizyoloji kullan cumaya kadar geçmezse antibiyotik veririz dedi.burnuna damla damlatmak çok zor yıkıyor ortalığı.
zeynep bi damladan bahsetmişti giysisine de damlatılıyor mentollü demişti acaba adı neydiki...

sabhtan site bakımdaydı açtım açılmış sonra patron geldi yemek hazırlıyorum biyandan okuyamıyorumbile offfffff

geçmiş olsun cnm
cold mix damla yaka damlası

kocasıyla boşanıyor o yüzden sigortalı bir işe girmem gerek dedi yerine bakacak bakalım birini güya onada hak verdim zaten kötü bir kocası vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…