bu arada ayşegül canım çok geçmiş olsun.bu bayram ailecek telef olmuşsunuz anladığım kadarıyla. hepinize acil şifalar...
fatima cım maşallah eymene. asıl şimdi başladı senin koşuşturman.
burcu zytrec alerji damlası,uyku diğer etkilerinden biri. aklında bulunsun. hoş,bize o bile kar etmiyor ya neyse. gece airus denicem. o ne kadar veriliyor du?
Ayşegül geçmiş olsun tatlım bayram burnundan gelmiş
bak sen ipeğe anneye toslamış zilliii
bende balık çorbası yapıcam akşama derinee
bu site olmamış bencedee
kızlaaaar biz 10 aylık olduuuuuk.... 10 aylık bir anne ve bücürüyüz biz artıııık......
:111: :118:
günaydınler herkese
Günaydın... Siz içok özledimmmm
Günaydın,
bugün pek sakin burası;
hiç tadım yok, Yiğit Eymen sabaha kadar ağladı, yemeklerini de yemiyor, hafif ateşi de var bir bebek ancak bu kadar huysuz olabilir.
dün doktora götürdüm bişey yok dişten olabilir dedi ama önceki dört dişinde böyle şeyler yaşamamıştık. Çok yorgun ve yıpranmış hissediyorum kendimi, Allahımdan sabır diliyorum bol bol...
bu arada iremi okula götürünce sınıf arkadaşlarının anneleriyle sohbet ediyoruz biraz bi annenin komşusunun 7 aylık bebeği varmış allah korusun bebeğin beyin damarları tıkalıymış ameliyat olmuş sonradan vücudu ilaç kabul etmemiş karnından girmişler yani bir ameliyat daha damar falan bulamamışlar drlar ümit vermemiş herşeye hazırlıklı olun demişler yoğun bakımdaymış minicik bebek dünden beri kafam takıldı aalh ailesine sabır versin rabbim şifasını versin inşallah uyumuş uyumamış yemiş yememiş o kadar ufak ayrıntılar ki yeterki sağlıklı bi şekilde yanımızda olsunlar
iyiyim canım sen nasılsınbugün adapte olamadım gezip duruyorum
kızlar bide canım çok sıkkın ya benim evdeki kadın işi bırakıyor çokda memnundum şimdi yeni birini nerden bulucam bilmem
amaanzyazık ya tabi haklı.ne edersin.sanada kolay gelsin ozaman.kocasıyla boşanıyor o yüzden sigortalı bir işe girmem gerek dedi yerine bakacak bakalım birini güya onada hak verdim zaten kötü bir kocası vardı
kızlar benim kızım oyuncakla oynamayı pek sevmiyor nerde enteresan şeyler orda bi tek logolarını seviyor ondanda çabuk bıkıyorr sizlerinki nasıl
Benim sıpada oyuncakla oynamayı sevmiyor canım. İŞi gücü benim telefon , kumanda , bilg. kablo veya zararlı ne varsa onlarda gözü.Hem gözümün içine bakıyor hemde gülerek gidip onlarla oynuyor.Bir oyuncak en fazla 10 dk oyalıyor onu. Ama ne zaman bir yere gitsek diğer çocuklarla aynı oyuncağın başında kavga ediyor .Yada kendi oyuncaklarını birisi alırsa hemen kıymete biniyor .Daha ziyade çocuklar varken oyuncak ilgisini çekiyor .kızlar benim kızım oyuncakla oynamayı pek sevmiyor nerde enteresan şeyler orda bi tek logolarını seviyor ondanda çabuk bıkıyorr sizlerinki nasıl
Ah canım bende kara kara onu düşünüyorum .Şimdi bile rahat vermiyorlar yürüyünce işimiz çok ama çok zooooorof gelemiyorum ya ipek bırakmıyor.
arkamı dönsem ya masanın altında ya banyoda ya tuvalette
göya bugün işim gucum yoktu size takılcaktım. pekı bunlar yuruyunce napcaz? sımdı bıle zor gelıyorum o zaman nasıl gelırız bılmem
Benim sıpada oyuncakla oynamayı sevmiyor canım. İŞi gücü benim telefon , kumanda , bilg. kablo veya zararlı ne varsa onlarda gözü.Hem gözümün içine bakıyor hemde gülerek gidip onlarla oynuyor.Bir oyuncak en fazla 10 dk oyalıyor onu. Ama ne zaman bir yere gitsek diğer çocuklarla aynı oyuncağın başında kavga ediyor .Yada kendi oyuncaklarını birisi alırsa hemen kıymete biniyor .Daha ziyade çocuklar varken oyuncak ilgisini çekiyor .
Ah canım bende kara kara onu düşünüyorum .Şimdi bile rahat vermiyorlar yürüyünce işimiz çok ama çok zooooor
ayşegül hoşgeldin canım geçmiş olsun tekrardan
kız valla face bende anlamadım hiç bir yorumu göremiyorum dünden beri sinir oldum
pınar geçmiş olsun yağıza cold mix alhayatım iyi geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?