aldım valla ohhhh...al bacım senin olsun
aynen canım...oyuncak oda neki yüzüne bakmıyo..kablo sehpa kumanda telefon ilgi alanlarıkızlar benim kızım oyuncakla oynamayı pek sevmiyor nerde enteresan şeyler orda bi tek logolarını seviyor ondanda çabuk bıkıyorr sizlerinki nasıl
yükle yükle bakak sarı paşaya..Selam tatlışlar nabersiniz
Eğerki izin verirse bayram şekerimin resmini yükleyip geleceğim
iyi olur canım..ben 6 aylıkken çektirdim..yaşındada çektiricem...kızlar ben derini yaşına geldiğinde stüdyo resmi çektiricem varmı çektiren
ben bi karşı komşuma gideyimde perşembeye buydur gelin diye ağzımlada bi davet edeyim.
canım gittim canım araya vakit girince unuttum bu ay 450 gr almış boyumuzda 3 cm uzamış fayda ettimi anlamadım ama hasta falanda oldu bu ay ondan az almış olabişlir tabi az bana göre doktor çok iyi dedi metabolizması hızlı çalışıyormulş yediklerini satyınca çok güzel yiyior dedi çünkü fantomalta devam edelim dedi bende veriyorum bakalımdidem sen dr a gittnmi canım..
fantomalt nasıl iyi gelmşmi revna ya..
bende alcam haber bekliyom gözüm senden...
benim kızda oyuncaklarla çok alakası yok bir tane büyük civiciv ve renkli ayıcık gibi birşey var obnalrın üstüne çıkıyor aşağı iniyor bunları seviyor zaten böyle değilse neva bacaklarından çekiop yerlerde sürüyor oda katılarak gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?