2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki ilgisini çeken herşeyle oynuyo ya hem oyuncaklarıyla oynuyo hem de oynamaması gereken herşeyle
bi de konuşuyo oyuncaklarla oynarken hiç susmuyo
oyuncaklarının yarısı annemde yarısı bizde ya anneme gidince onlar çok ilgisini çekiyo eve gelince de evdekiler.. özlüyo herhalde diyom
tabi artık ayakta oynuyoz oturamıyo kazıklı

Serap canım benim meraklı bir kızkardeşim var.
Zaten doğumdan beri elinden foto makinesi düşmüyor .Bir sürü foto çekmişti. Stüdyoda çektirelim diye tutturdu .Bir ara gittik daha 6-7 aylıktı bize flaşlar çok kuvvetli, daha çok küçük biraz büyüsün öyle çekelim dediler. Öylece kalmıştı vazgeçtik tabi. Yaşına girsin bizde düşünüyoruz hatıra kalır hoş kardeşim 6 aylık halide kalsın çok istemişti alem kız

bende 6 aylık çektirmek istemiştim zararlı diye vazgeçtim yaşında inşallahhh
ya resim bende çok çekiyorum ama stüdyo farklı oluyor tabii

al bacım senin olsun
aldım valla ohhhh...
kızlar benim kızım oyuncakla oynamayı pek sevmiyor nerde enteresan şeyler orda bi tek logolarını seviyor ondanda çabuk bıkıyorr sizlerinki nasıl
aynen canım...oyuncak oda neki yüzüne bakmıyo..kablo sehpa kumanda telefon ilgi alanları
Selam tatlışlar nabersiniz
Eğerki izin verirse bayram şekerimin resmini yükleyip geleceğim
yükle yükle bakak sarı paşaya..
kızlar ben derini yaşına geldiğinde stüdyo resmi çektiricem varmı çektiren
iyi olur canım..ben 6 aylıkken çektirdim..yaşındada çektiricem...
ben bi karşı komşuma gideyimde perşembeye buydur gelin diye ağzımlada bi davet edeyim.

niye çağırıyon gı toplanıp gelceklermş zatiii..

didem sen dr a gittnmi canım..
fantomalt nasıl iyi gelmşmi revna ya..
bende alcam haber bekliyom gözüm senden...

adaşım ben de istiyorum yaşında resim.. hatta bunu gelenek haline getirip her yaş gününde çektiricem..
annemin var öyle her yıl doğum gününde bir resmi çok hoş.. hoş bana yapmamış ama :)

didem sen dr a gittnmi canım..
fantomalt nasıl iyi gelmşmi revna ya..
bende alcam haber bekliyom gözüm senden...
canım gittim canım araya vakit girince unuttum bu ay 450 gr almış boyumuzda 3 cm uzamış fayda ettimi anlamadım ama hasta falanda oldu bu ay ondan az almış olabişlir tabi az bana göre doktor çok iyi dedi metabolizması hızlı çalışıyormulş yediklerini satyınca çok güzel yiyior dedi çünkü fantomalta devam edelim dedi bende veriyorum bakalım

bende geldimm kızlarr
benim oğlumda oyuncakla oynamıyor priz kablo sehpa e.süpürgesi felan :) ilgi alanları
yaş gününde bende resim istiyorum nasipse inş. düğüün fotlarını çektirdiğim yerde çektirmek istiyorum
kızlar son sayfayı okudum öle yazdımm kimseler yoğmuuu

anladımki bazı şeyler genetik nevada 6 aydır hala 20 kiloda onunda son 6 ayda boyu 7 cm uzamış dedesi gibi olacak benim kızlzar tam fasulye sırığı naparsam boş revna çok güzel yiyior maşallah daha napsın çocuk tencereyi kafasına dikecek hali yok boşverdim yani

benim kızda oyuncaklarla çok alakası yok bir tane büyük civiciv ve renkli ayıcık gibi birşey var obnalrın üstüne çıkıyor aşağı iniyor bunları seviyor zaten böyle değilse neva bacaklarından çekiop yerlerde sürüyor oda katılarak gülüyor

cadı kız bunlar...

Ayyyyyy kafama bir ağrı girdiki sanki ikiye ayrılcak.Çocuğu uyuttum işler vardı yaptım geldim ama halim yok.Akşam ne yiyeceğiz ya hergün aynı dert

benm sıpalrın ikiside uyudu..
utku yine hasta geldi okuldan..
hergün bi çeşit geliyo..
grip aşısı yaptıralım diyoruz..
yırtıyo kendini yaptırmam diye..
yaptrcaz mecbur..

niye sıkılıyon kız serap noldu bacım..
keki yaptınmı yedimi prenses...

tuğba bi ağrı kesici alda yat..
paşada uyuyorken hazır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…