bencede bişeyler ye ağrıkesici al..Bencede yaptırın canım .Hergün hasta olmasından iyidir hiç olmazsa
Canım yatmasına yatayımda benim başım ağrırken yattım mı iki kat ağrıyla uyanıyorum .Benim başım ağrıdı mı çok fena olurum ne biçim işse . Azıcık atıştırayımda ağrı kesici alayım bari yoksa leyla gibi gezerim
h.geldin Ebru şurubun işe yaraması iyi olmuş .Ben malesef Ataraks kullandım bir süre ama şuan kestim .Yine kalkıyor ama daha iyi gibi .Dişler çıkınca biraz rahatladı gibime geliyor.Bir dahaki diş çıkarmaya kadar rahatız . Oyüzden kullanmıyorum dr ne derse desin . Zorda kalırsam kullanacağım baya ağır çünkü
kızlar keçi boynuzu tozunu tavsiye derim çok faydalı kekede koydum ben ohh misss
Afiyet olsun Derin hanıma . Canım ek gıda topiğinede yazarmısın sana zahmet burda arada kaynıyor .Zaten sitenin yeni halide pek karışıkkızlar keçi boynuzu tozunu tavsiye derim çok faydalı kekede koydum ben ohh misss
Ne yapacaksın canım benim sıpada uyku hiç yoktu. Daha ancak bu ay 8 kilo olmuş .Uyumazsa büyümez tabi minnacık kaldı . Arada vereceğim mecburen yapacak başka bişey kalmıyor bazen çaresizlikten . Uyumaları şart ve çok önemli uyumazlarsa vereceğiz elbettecanım belki okumuşsundur bana da bi bitkisel day&night diye şurup verdi 1 hafta kullan işe yaramzsa atarax kullan dedi normalde çok önermiyoruz ama uykuda sonuçda gelişim için çok önemli dedi mecbur kalırsan kullanırsın 2 hafta sonrada kontorole gel demişti ben denemek için ataraxı 1 kere kullandım uyudu ama diğer şurupdan fazla farkı yoktu şimdi ara ara kullanarak bizimkini uykuya alıştırcam ondan sonrada zorda kalırsam vercem..ben mecbur kaldım yoksa bende çok vicdan azabı çektim verirken korktum...
ebru bende zyrtec veriyorum uyusun diye. bu arada biz neslihan hanıma başladık. hatta eltim de oğlunu ona götürüyor. çok memnunuz allah razı olsun resmen senden canım ya... neslihan hanımda soyledı zorda kalırsak zyrtec hatta atarax verdıgımız oluyor dıye. çok vicdan yapmıştım ama napiyim mecbur kaldıkzyrtec i 1 hafta kullan sonra duruma göre gün aşırıya düşür dedi. 2 gece vermemeyi denedim allahım kımıl kımıl ne uyudu ne uyuttu dogru duzgun. saatte 2-3 kere kalktı. bende mecbur verıyorum su an her gece. bi süre daha böyle gidelim bakalım bu ay ki kontrolümüzde ne diyecek...
sağol canımmm....Afiyet olsun Derin hanıma . Canım ek gıda topiğinede yazarmısın sana zahmet burda arada kaynıyor .Zaten sitenin yeni halide pek karışık
Ne yapacaksın canım benim sıpada uyku hiç yoktu. Daha ancak bu ay 8 kilo olmuş .Uyumazsa büyümez tabi minnacık kaldı . Arada vereceğim mecburen yapacak başka bişey kalmıyor bazen çaresizlikten . Uyumaları şart ve çok önemli uyumazlarsa vereceğiz elbette
Hoşgeldin Zeynep maşallah İpek böcüğünede .
sevindim canım valla bende ona gitmek çok istiyorum ama hem bana baya uzak hemde biraz ücreti pahallı geliyo bizde şimdi yeni bi doktor bulduk medical parkda benim hemen karşımda zaten hastane fatih aydın diye uykuyla ilgili sorun olup cerrahpaşada doktor resmen benle dalga geçince bi arkadaş tavsiyesiyle oraya gittim adam çok iyi ama çok kalabalık randevu bulamıyosun resmen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?