2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede yaptırın canım .Hergün hasta olmasından iyidir hiç olmazsa
Canım yatmasına yatayımda benim başım ağrırken yattım mı iki kat ağrıyla uyanıyorum .Benim başım ağrıdı mı çok fena olurum ne biçim işse . Azıcık atıştırayımda ağrı kesici alayım bari yoksa leyla gibi gezerim

bencede bişeyler ye ağrıkesici al..
başağrısı çok fena...

Evet canım öyle yapacağım.
Ya herkes nerde bayramdan sonra herkes burda olur sanmıştım.Zaten site hala bakımda galiba ya atıyor ya girilmiyor .İki muhabbet edemedik yahu .Zaten havalarda soğudu canım sıkılıyor of

bende geldim kızlar duru yu doktora götürdüm tekrar kontrole uykuyla ilgili bi şurup vermişti ya iyi geldi gibi zaten bitkisel bi şuruptu istediğin zaman ver istediğin zaman kes dedi bi problem yok kansızlıkla ilgili ferumun şurubunu kullanıyoruz 1 yaşında tekrar kan tahlili yaparız dedi diş için flor kullanmaya devam zaten kontrol olduğu için fazla durmadık çok şükür büyük bi sorun yok bizde ...

h.geldin Ebru şurubun işe yaraması iyi olmuş .Ben malesef Ataraks kullandım bir süre ama şuan kestim .Yine kalkıyor ama daha iyi gibi .Dişler çıkınca biraz rahatladı gibime geliyor.Bir dahaki diş çıkarmaya kadar rahatız . Oyüzden kullanmıyorum dr ne derse desin . Zorda kalırsam kullanacağım baya ağır çünkü

ay hastaneden çıktıkdan sonra biz gezinim dedim fatihde gene kızıma birsürü şey aldım geldim kendime bişey yok ama kendimede alcam biraz indirim başlasın bakcam kendimede karar verdim benim duru arabada durmuyodu yaa uzun zaman dışarı çıkmadı çocuk bizim hastane telaşından bugun çıktım elinede bi simit alıp verdim çok şükür kucak istemedi ağlamadı inşallah hep böyle olur ben gezmeyi çok seviyorum onun yüzünden korkuma çıkamıyodum inşaşllah ağlamaz da rahat rahat gezerim bendeç..

valla sıkıldım ne bileyim işlerder çok
kekik yaptım yemiş cadı kızım akşama tekrar yapıcam değişiğinden

canım belki okumuşsundur bana da bi bitkisel day&night diye şurup verdi 1 hafta kullan işe yaramzsa atarax kullan dedi normalde çok önermiyoruz ama uykuda sonuçda gelişim için çok önemli dedi mecbur kalırsan kullanırsın 2 hafta sonrada kontorole gel demişti ben denemek için ataraxı 1 kere kullandım uyudu ama diğer şurupdan fazla farkı yoktu şimdi ara ara kullanarak bizimkini uykuya alıştırcam ondan sonrada zorda kalırsam vercem..ben mecbur kaldım yoksa bende çok vicdan azabı çektim verirken korktum...

kızlar ipek uyudu da az önce anca bakabildim.
durmuyo oturtmuyo iki dakika hep bi tehlikeli işler peşinde çocuk ya... yada gelip laptopu kurcalama derdinde. 2 dk rahat huzur yok. baktım durmuyo cadı bi hava alalım dedim çıktık devitimiz düştü kırıldı sabah onu almaya gittik sağlık ocağına. boştu zaten,aile hekimimizde koridorda dikiliyodu gelin bakiyim bi tanışalım dedi. baya sevdi ipoşu beyaz önlüğünü çıkarıp tabi :) yoksa korkup ağlıyo
gelmişken tartiyim dedi koydu tartıya. 9.530 çıktı. 30 gr düşelim 9.500 falan dedi. 6 sında gittiğimizde tam 9 du. iyi almış yine maşallah kuşuma... doğruysa tabi tartısı :)
bebek boyu ölçülen zımbırtıyı bulamadılar boyuna bakamadı ondan... sanmıyorum ama çok çok 1 cm uzamıştır. oynaştılar doktorla. bebelac numune devam sütü verdi bissürü. neyse yogurt yaparım onlarla da. devitimizi de aldık geldiiikkkk. sakinledi biraz dışarı çıkınca. geldik 2 küçük dilim irmik tatlısı yedi uyudu da bende size koştum :)
çenem düştü yine yalnız...

ebru bende zyrtec veriyorum uyusun diye. bu arada biz neslihan hanıma başladık. hatta eltim de oğlunu ona götürüyor. çok memnunuz allah razı olsun resmen senden canım ya... neslihan hanımda soyledı zorda kalırsak zyrtec hatta atarax verdıgımız oluyor dıye. çok vicdan yapmıştım ama napiyim mecbur kaldık zyrtec i 1 hafta kullan sonra duruma göre gün aşırıya düşür dedi. 2 gece vermemeyi denedim allahım kımıl kımıl ne uyudu ne uyuttu dogru duzgun. saatte 2-3 kere kalktı. bende mecbur verıyorum su an her gece. bi süre daha böyle gidelim bakalım bu ay ki kontrolümüzde ne diyecek...

şimdiiii kaçak listemizi açıklıyorum.
dün gece uyur uyanık bunu düşündüm :)
zeh (zehra)
fatolina
derinderen
voles (esra)
camdankalp (gülşah)
fikirevi (ahu)
daha da var bissürü nerde bu hatunlar yaa???

kızlar keçi boynuzu tozunu tavsiye derim çok faydalı kekede koydum ben ohh misss
Afiyet olsun Derin hanıma . Canım ek gıda topiğinede yazarmısın sana zahmet burda arada kaynıyor .Zaten sitenin yeni halide pek karışık

Ne yapacaksın canım benim sıpada uyku hiç yoktu. Daha ancak bu ay 8 kilo olmuş .Uyumazsa büyümez tabi minnacık kaldı . Arada vereceğim mecburen yapacak başka bişey kalmıyor bazen çaresizlikten . Uyumaları şart ve çok önemli uyumazlarsa vereceğiz elbette

Hoşgeldin Zeynep maşallah İpek böcüğünede .

sevindim canım valla bende ona gitmek çok istiyorum ama hem bana baya uzak hemde biraz ücreti pahallı geliyo bizde şimdi yeni bi doktor bulduk medical parkda benim hemen karşımda zaten hastane fatih aydın diye uykuyla ilgili sorun olup cerrahpaşada doktor resmen benle dalga geçince bi arkadaş tavsiyesiyle oraya gittim adam çok iyi ama çok kalabalık randevu bulamıyosun resmen ..

Kaçak çok gerçekten canım .Eskiden okumaya yetişemezdik 50 sayfa geçmiş birikirdi. Bebişler doğdu kimse kalmadı ya . Özledim eski günlerimizi

sağol canımmm....

bizimde özel sigorta var yoksa nerrrde çok yuksek ucretleri ama iyi doktor ya çocugu öpe koklaya muaneye ediyor çok anaç bi kadın ben çok sevdim...
senınde ıyı doktor bulmana sevındım. yoksa uykusuz dıyosun normal dıyolar sana. abartıyosun sanıyolar. dalga gecıyolar resmen dedıgın gıbı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…