selma sen şimdi zeynepe ne yedirdin benimki hiç bişey yemedi tek tek veriyom yemiyo bulamaç yapıyom yemiyo omlet gibi yeptım yemedi nasıl yapsam şaşırdım
slm kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ?
ahmet 3 diş birden cıkarıyor.onun için cok mı zmız. geceleri uyumuyor.Off şu dişler cıksada artık kurtulsak yaa.
hediye için son katılın 3 aralık olmuş iyi olmuş erkenden belli olsun .
Karadağlar dizisi izliyorum bende Toprak uyuyor..Karamozof kardeşlerden uyarlanmış dizi çok kaliteli bi yapıma benziyor
Afiyet olsun Ayşegül yer inşallah Defnecik
slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...
biyopsi yapmadılar canım gerek duymadılar daha sonra bakacaz duruma göre dediler yapılan tahlillerde bişey çıkmadı sarılık gibi oldu ...
ahmet 3 diş birden cıkarıyor.onun için cok mı zmız. geceleri uyumuyor.Off şu dişler cıksada artık kurtulsak yaa.
benimki bulamaç yiyo bi tek(
geçmiş olsun sorunsuz çıkarar inşallah.ya zor oluyo işte.bide bizimki çıkarsa.daha bizde bi tene bile yok.
hangi kanalmış o.benim tv ile heç alakam yok.reklam bilem izlemiyom.koptum iyice.bi babamız izler oda maç.bide zeynebin çizgifilmelir var onları izliyoruz:)
aman blendırdan geçirince yiyo sıpa.bide burnu tıkalı pek yemek stemidi sabah .bakalım hazır soguyo..
aynı anda yazmışız kız...kızlar şükür olsun adet oldum 8 gün gecikmeden sonra .Ayy cok stres olmuştum.
sibel naber kız ?
burak paşam nasıl ?
Ebru cum nasılsın eşin nasıl oldu ?
papatya kız yerleşebildinmi ? nasıl alaışabildinmi oralara ? defnecik nasıl ?
zeyl dogum nezaman kız ?
niye kız nasıl düşünüyodun beni...çok çirkin bişey olarakmı bacımkız sibel kendi resmini koymuşun negüzel çıkmışın ben seni daha farklı düşünüyodum..
sağol canım iyi şükür..kızlar şükür olsun adet oldum 8 gün gecikmeden sonra .Ayy cok stres olmuştum.
sibel naber kız ?
burak paşam nasıl ?
zeyl dogum nezaman kız ?
Bacım bizde tvyi kurmadık yeni eve taşınınca..sonrası için nasıl bi çözüm düşünürüz bilmiyorum ama şu an Toprak için böyle bi karar aldık.Bizde aynen çok tv izleyen bi aile değiliz o nedenle etkilemedi bizi iyide oldu hatta..Netten izliyorum ben bu diziyi epey bi övgü almıştı üç bölüm oynamış hakikakaten de iyi bi dizi
inşallah hayırlı olur selmacım .sağolasın.evet çok iyi olacak banada.çok özledim zaten hem ailemi hem alanyayı.ama havada iyi olursa arkadaşlarıda görürüm..aman defneden korkuyom yine mız mız olursa orda.burnumdan gelirse
selma sen şimdi zeynepe ne yedirdin benimki hiç bişey yemedi tek tek veriyom yemiyo bulamaç yapıyom yemiyo omlet gibi yeptım yemedi nasıl yapsam şaşırdım
kızlar kazene 2011 şubat analarını şikayet ettimne yapayım.bulamıyorm gendimizi.onlarda az çeki düzen versinler..neyse az kalsında silemiym yazımı..görmesinler
ayşegülcüm gec cıkan dişler daha saglıklı oluyormuş .senin kız da gec cıkaracak heraldebenimki bulamaç yiyo bi tek(
geçmiş olsun sorunsuz çıkarar inşallah.ya zor oluyo işte.bide bizimki çıkarsa.daha bizde bi tene bile yok.
hangi kanalmış o.benim tv ile heç alakam yok.reklam bilem izlemiyom.koptum iyice.bi babamız izler oda maç.bide zeynebin çizgifilmelir var onları izliyoruz:)
aman blendırdan geçirince yiyo sıpa.bide burnu tıkalı pek yemek stemidi sabah .bakalım hazır soguyo..
evet canım zaten kiloda vermiş bu ay gerci kontrole götürmedim ama evde tartıyorum 1 kilo zayıflamış yavrum.iyiyiz canım..dişleriniz hayırlı olsun..evet baya bi zor oluyo diş çıkarırken iştah miştah kalmıyo..
şahsen bizde öyle oldu..mız mız oluyolar..
yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hepaynı anda yazmışız kız...
burak iştahsız mıy mıy..herşeye ağlıyo..
niye kız nasıl düşünüyodun beni...çok çirkin bişey olarakmı bacım
kızlar şükür olsun adet oldum 8 gün gecikmeden sonra .Ayy cok stres olmuştum.
sibel naber kız ?
burak paşam nasıl ?
zeyl dogum nezaman kız ?
Bacım bizde tvyi kurmadık yeni eve taşınınca..sonrası için nasıl bi çözüm düşünürüz bilmiyorum ama şu an Toprak için böyle bi karar aldık.Bizde aynen çok tv izleyen bi aile değiliz o nedenle etkilemedi bizi iyide oldu hatta..Netten izliyorum ben bu diziyi epey bi övgü almıştı üç bölüm oynamış hakikakaten de iyi bi dizi
uslu kızdır defne seni üzmez inş.ayşegülcüm...
omlet yapmıştım çocuklara ondan verdim biraz, peynir de verdim fazla yemek istemedi ebrucum , bende hero baby kahvaltı saati kaşık maması varya ondan yaptım yarım kase yedi sonrada biraz emdi uyudu canım, bu aralar zeynepte pek iştahlı yemiyor ebrucum.....
sağol canım iyi şükür..
kız tv olmadımı neyapıyonuz akşamları valla acayip bi sessizlik oluyo öylede..aslında çok iyi yapıyonuz ama biz yapamıyoruz ..
slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...
kızlar kazene 2011 şubat analarını şikayet ettimne yapayım.bulamıyorm gendimizi.onlarda az çeki düzen versinler..neyse az kalsında silemiym yazımı..görmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?