2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selma sen şimdi zeynepe ne yedirdin benimki hiç bişey yemedi tek tek veriyom yemiyo bulamaç yapıyom yemiyo omlet gibi yeptım yemedi nasıl yapsam şaşırdım

benimki bulamaç yiyo bi tek(

geçmiş olsun sorunsuz çıkarar inşallah.ya zor oluyo işte.bide bizimki çıkarsa.daha bizde bi tene bile yok.

Karadağlar dizisi izliyorum bende Toprak uyuyor..Karamozof kardeşlerden uyarlanmış dizi çok kaliteli bi yapıma benziyor
Afiyet olsun Ayşegül yer inşallah Defnecik

hangi kanalmış o.benim tv ile heç alakam yok.reklam bilem izlemiyom.koptum iyice.bi babamız izler oda maç.bide zeynebin çizgifilmelir var onları izliyoruz:)
aman blendırdan geçirince yiyo sıpa.bide burnu tıkalı pek yemek stemidi sabah .bakalım hazır soguyo..

slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...

he anam yolcluk var kısmetse

biyopsi yapmadılar canım gerek duymadılar daha sonra bakacaz duruma göre dediler yapılan tahlillerde bişey çıkmadı sarılık gibi oldu ...

aman iyi çok sevindim.olsun onlar tadavile halledilecek şeyler gözünüz aydın:))

iyiyiz canım..dişleriniz hayırlı olsun..evet baya bi zor oluyo diş çıkarırken iştah miştah kalmıyo..
şahsen bizde öyle oldu..mız mız oluyolar..

kızlar şükür olsun adet oldum 8 gün gecikmeden sonra .Ayy cok stres olmuştum.

sibel naber kız ?
burak paşam nasıl ?

Ebru cum nasılsın eşin nasıl oldu ?

papatya kız yerleşebildinmi ? nasıl alaışabildinmi oralara ? defnecik nasıl ?

zeyl dogum nezaman kız ?

Bacım bizde tvyi kurmadık yeni eve taşınınca..sonrası için nasıl bi çözüm düşünürüz bilmiyorum ama şu an Toprak için böyle bi karar aldık.Bizde aynen çok tv izleyen bi aile değiliz o nedenle etkilemedi bizi iyide oldu hatta..Netten izliyorum ben bu diziyi epey bi övgü almıştı üç bölüm oynamış hakikakaten de iyi bi dizi

kızlar kazene 2011 şubat analarını şikayet ettim ne yapayım.bulamıyorm gendimizi.onlarda az çeki düzen versinler..neyse az kalsında silemiym yazımı..görmesinler

aynı anda yazmışız kız...
burak iştahsız mıy mıy..herşeye ağlıyo..

kız sibel kendi resmini koymuşun negüzel çıkmışın ben seni daha farklı düşünüyodum..
niye kız nasıl düşünüyodun beni...çok çirkin bişey olarakmı bacım

sağol canım iyi şükür..

kız tv olmadımı neyapıyonuz akşamları valla acayip bi sessizlik oluyo öylede..aslında çok iyi yapıyonuz ama biz yapamıyoruz ..

uslu kızdır defne seni üzmez inş.ayşegülcüm...

selma sen şimdi zeynepe ne yedirdin benimki hiç bişey yemedi tek tek veriyom yemiyo bulamaç yapıyom yemiyo omlet gibi yeptım yemedi nasıl yapsam şaşırdım

omlet yapmıştım çocuklara ondan verdim biraz, peynir de verdim fazla yemek istemedi ebrucum , bende hero baby kahvaltı saati kaşık maması varya ondan yaptım yarım kase yedi sonrada biraz emdi uyudu canım, bu aralar zeynepte pek iştahlı yemiyor ebrucum.....

kızlar kazene 2011 şubat analarını şikayet ettim ne yapayım.bulamıyorm gendimizi.onlarda az çeki düzen versinler..neyse az kalsında silemiym yazımı..görmesinler

iyi etmşsin valla bende edeceğim..bu ne ya...biçok şeyi aynı başlık altında konuşabilirler...

ayşegülcüm gec cıkan dişler daha saglıklı oluyormuş .senin kız da gec cıkaracak heralde
iyiyiz canım..dişleriniz hayırlı olsun..evet baya bi zor oluyo diş çıkarırken iştah miştah kalmıyo..
şahsen bizde öyle oldu..mız mız oluyolar..
evet canım zaten kiloda vermiş bu ay gerci kontrole götürmedim ama evde tartıyorum 1 kilo zayıflamış yavrum.

aynı anda yazmışız kız...
burak iştahsız mıy mıy..herşeye ağlıyo..

niye kız nasıl düşünüyodun beni...çok çirkin bişey olarakmı bacım
yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hep

yerleştik canım.defne burnu tıkalı gibi.ama keyfi yerinde hafitende burnu akıyo ama az.sanırım hastamı olacak ne..pek alışamadım daha yeni.ama ilk günkü gibi degiliz elbet.

bizde tv kurulu.hatta zeynebin odasındada bi tane var.ama zeynep ilgili çizgifilmleri dışında açmaz tv sini.kendi odasında izlemisi iyi oluyo çünkü o ara babamız maç izleyecekse evde kıyaket kopmasın diye.onun odasındad var.evde tv acık olur ama denfn kafayı kaldırıpta bakmaz.hiç ilgisi yok yani şükür.bende kendimi kasmıyorum aman tv yi kapatalım seyretmesin diye.zeynepte çok kaptımhiç izletmeyelim dedik.ama çocuk o kadar merak ederid bi yere gittigimizde.bunda kasmadım onunda hiç ilsibi yok şükür.

kızlar, sabiha paktuna keskinin kitabını ücretsiz almıştık ya: az önce onunla alakalı tlf açtılar. kampanya yapmışlar diğer kitaplarla alakalı: 79 tl dedi galiba. 12 taksite kadar da yapıyorşamış. içinde 2 tane de "bana seni anlat anne" - "bana seni anlat baba" diye 365 sayfalık defterler varmış. eşimle görüşeyim dedim, ptesi tekrar görüşeceğiz. ama galiba alıcam ben. sizi de aamadılarsa, ararlar bugün.

benimkide bi ara düzelmişti ben hastaneye felan giderken görümcem yediriyodu beni görünce emmek aklına geliyo yemiyo yada diş çıkacak diye bi iştahsızlık var gibi bizde..

sağol canım iyi şükür..

kız tv olmadımı neyapıyonuz akşamları valla acayip bi sessizlik oluyo öylede..aslında çok iyi yapıyonuz ama biz yapamıyoruz ..

Çok tv izlemezdik zaten biz kız..
Netten bi kaç dizi takip ediyoruz,film izliyoruz..Ben erken yatıyorum zaten Toprak uyurken dinlenmek için..Yoksa gündüz dayanamam malum hamilelik

Shine 30 aralık verdi doktorumuz tarih olarak bakalım ne zaman gelir minik kuş

anam kızlar ben kacıyom kociş gelecek daha ancak kahvaltı edicez. biz uyurken adamcagız rahatsız etmemek için cıkmış neyse cayı demliyeyim aksama gelirim çünkü dışarıya cıkacagım ahmeteuyku tulumu akı bere takımı alacagım .hade öpüom sizi mucxx

günaydın iyiyiz canım sen nasılsın,ahmet paşanın incileri hayırlı olsun inş.fazla zorlanmadan çıkar dişleri.....

slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...

günaydın sibelcim....

evet ya her şey için ayrı bir topik açılmış,hepsi bir başlık altında toplansa daha iyi olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…