günaydın herkese..
Günaydın kızlar kahvaltı yapıyoruz
Dün benim adım kırmızı kitabına başladım doğumdan beri anca üçüncü normal kitabım:78:
Dün eşim aradı ve pazar günümü tamamen sana adadım ne yapmak istersin diye sorduÇok bi sevindim biraz üzmüştü beni de hafta başı dank etti demek.Oğlanı kaynanama satcaz sabah kahvaltı yapıcaz sahilde inşallah sonra da kitapçılara gidelim bi de sinema aklıma geliyor başka ne yapsak kızlar
Bi de kızlar dün düşündüm bizde kitap kritiği yapsak ne dersinizBi yere çıkıp bi derse panele katılmak benim için hayal oldu artık..Beslenmeden de olmuyor iyice çoluk çocuğa kaptırmayalım kendimizi..Çalışan anneler için de geçerli bu.İş dışında bütün vakit çocuklara adanıyor.Yaparsak anca böyle yaparız diye düşündüm.Ayda bir normal bi kitap bir de çocuk eğitimiyle ilgili 2 kitap bitirsek ne dersiniz?
Yürüteç otomatik olarak kalkıyor zaten ortadan bende siz deyince farkettim yürüteci ne zamandır kullanmadığımızı
Günaydın naber Hülya Miray nasıl?
Sizde bizim gibi diş yolu gözlüyonuz deymi:44:
Yürümesinden çok sevincen diyo eşim diş çıkarıncaHer sabah kontrol ediyorum ama halen daha o meşhur beyaz çizgiden göremedim
Kızlar ya Eflal ne yese çıkarıyor bazen biberonu içerken daha çıkarıyor bazen kısa bi süre sonra. Diş çıkarırken sizde de bu boyutta mıydı?
ayy bu saat oldu anca girebildim.
sonunda normal bi kadın oldum. oley allahım :)) bugün 05:45 itibariyle regl oldum daçok mutluydum bugün, tüm ağrı ve sancılara rağmen. deli miyim ne??
duru kuşumun 5. dişi hayırlı olsun. maşallah yaa. anam benimki dişsiz nene gibi dolanıyor hala ortalarda. ne zaman çıkacak acep bu kuzunu dişleri???
yiğit kuşuma afiyet olsun. yarasın...
eflal de mi diş çıkarıyor?? valla bizimkinin dişi olmadığı için bi yorum yapamicam. ama bizim kusmamız hiç bitmedi ki: tam gaz devam
günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.
hayret akşam ben kapatmıştım: bugün de ben açtım topiği
günaydın.günaydın herkese..
Dün benim adım kırmızı kitabına başladım doğumdan beri anca üçüncü normal kitabım:78:
Dün eşim aradı ve pazar günümü tamamen sana adadım ne yapmak istersin diye sorduÇok bi sevindim biraz üzmüştü beni de hafta başı dank etti demek.Oğlanı kaynanama satcaz sabah kahvaltı yapıcaz sahilde inşallah sonra da kitapçılara gidelim bi de sinema aklıma geliyor başka ne yapsak kızlar
Bi de kızlar dün düşündüm bizde kitap kritiği yapsak ne dersinizBi yere çıkıp bi derse panele katılmak benim için hayal oldu artık..Beslenmeden de olmuyor iyice çoluk çocuğa kaptırmayalım kendimizi..Çalışan anneler için de geçerli bu.İş dışında bütün vakit çocuklara adanıyor.Yaparsak anca böyle yaparız diye düşündüm.Ayda bir normal bi kitap bir de çocuk eğitimiyle ilgili 2 kitap bitirsek ne dersiniz?
Yürüteç otomatik olarak kalkıyor zaten ortadan bende siz deyince farkettim yürüteci ne zamandır kullanmadığımızı
Yürümesinden çok sevincen diyo eşim diş çıkarıncaHer sabah kontrol ediyorum ama halen daha o meşhur beyaz çizgiden göremedim
günaydın kızlar özlem kitap okuma konusuna varım bende hiç kendime zaman ayıramıyorum en son bi kitap aldım onuda beğenmedim kaldı öyle ..
kızlaaaarrr alanyaya gidiyorummsalı günüüü..nedenmiiii..
hani benim küçük kızkardeşim vardı.(küçük dedigimi benden küçükdegilse büyük) kardeşim geçen sene biz hamileyken söz etmiştim. boşanmıştı .hemşire olan.neyse flört ettigi bi arkadaşı vardı.şimdi sanırım biraz işi ilerletmeye karar verdiler.bizimle tanışmaya geliyo alanyaya oğlan.kardeşimde seninde olmanı istiyorum dedi.bende çok isterim iki veletle nasıl geleyim dedimben gelir sizi alırım dedi.tamam dedim.pazartesi otobüsle gelip salı gece yola çıkacagızi işte.yaa işte böyle tanışalım aynaşalım bakalım.iimi kötümü.allah kaderini açık etsin bu sefer çok mutlu olsun canım kardeşim.şimdilek ilk adımı tacaklarama tabi belkide olmayacak.bilmiyorum bi gidelim işte.ayyy çok mutluyum alanyaya gidiyorum ..ailemi görecegim bi hafta ordayım.ablamdada net var yine görüşürüz zati....
aa hadi hayırlısı olsun,Allah yüzünü güldürsün..senin için de sevindim kız, git gez gör..zeynep için de çok iyi olur..
yaa emzirirken hap içilebiliyomu bende memnun değilim şu korunma yönteminden ipler benim elimde olsun istiyorum acaip pimpirikliyimdir zaten ben ilk defa geçen ay oldum bu ay tık yok valla bende testde yaptım bişey yok ama şimdi bidahamı yapsam diyorum..bu arad defne hasta olacak anarım burnu tıkalı agızdan nefes alıyo.ama keyfi yerinde ateş yok.az azda burnu akıyo.amaan gider ayak şimdi..zaten gittimmim alanyada muayane ettermeye karar verdim defneyide,zeynebide
yaww kızlar hala adet olmadım benn.bi ben kaldım herhal.off sıkıldım ya içmeyeyim şu ilacı dyom ama olacagıda yok bu zımbırtının.alanyadan tekrar yazdırayımda ilacı içeyim ari olmayacak böyle.korumma yöntemimden memnum degilim korkuyom hamile kalırım diye.hapta içmedim emziriyorum diye.yok yok şu adeti olayımda .apada başlayayım.artık çokta küçük degiller imi.başlayayım ben hapa..
inşallah kardeşin için hayırlısı olur senin şimdi için içine sığmaz bak kısa zamanda tekrar gidip görcen sizinkileri ...
valla bizim hiç dişimiz yok ama anneriliz ate kusma falan oluyo demişlerdi.geçmiş olsun.
+hoşgeldinnn..iyi iyi hadi gözün aydın.yok anam bende daha olmadım.valla sıkılıdım ben dayanamayacagım gidi adet söktürücü ayacağım ben.bana daa çok var gibi.
bu arada bizimde hiç dişimiz yok..nene hatun bizde varız:))
günaydın.
günaydın.
günaydın.amanda aman iromantıklik haa.valla iyi edersiniz zeynep hamın doğmadan size kesin iyi glecek.kitap konusundada .bizdede kitap ok ama vakit bulan yok.benim kocada az vakit ayırda ders çamış diyo .seneye kpss ye hazır olursun dyo.(
günaydınn.
kızlaaaarrr alanyaya gidiyorummsalı günüüü..nedenmiiii..
hani benim küçük kızkardeşim vardı.(küçük dedigimi benden küçükdegilse büyük) kardeşim geçen sene biz hamileyken söz etmiştim. boşanmıştı .hemşire olan.neyse flört ettigi bi arkadaşı vardı.şimdi sanırım biraz işi ilerletmeye karar verdiler.bizimle tanışmaya geliyo alanyaya oğlan.kardeşimde seninde olmanı istiyorum dedi.bende çok isterim iki veletle nasıl geleyim dedimben gelir sizi alırım dedi.tamam dedim.pazartesi otobüsle gelip salı gece yola çıkacagızi işte.yaa işte böyle tanışalım aynaşalım bakalım.iimi kötümü.allah kaderini açık etsin bu sefer çok mutlu olsun canım kardeşim.şimdilek ilk adımı tacaklarama tabi belkide olmayacak.bilmiyorum bi gidelim işte.ayyy çok mutluyum alanyaya gidiyorum ..ailemi görecegim bi hafta ordayım.ablamdada net var yine görüşürüz zati....
evet canım,bugün çalışıyorum malesef.
bu arad defne hasta olacak anarım burnu tıkalı agızdan nefes alıyo.ama keyfi yerinde ateş yok.az azda burnu akıyo.amaan gider ayak şimdi..zaten gittimmim alanyada muayane ettermeye karar verdim defneyide,zeynebide
yaww kızlar hala adet olmadım benn.bi ben kaldım herhal.off sıkıldım ya içmeyeyim şu ilacı dyom ama olacagıda yok bu zımbırtının.alanyadan tekrar yazdırayımda ilacı içeyim ari olmayacak böyle.korumma yöntemimden memnum degilim korkuyom hamile kalırım diye.hapta içmedim emziriyorum diye.yok yok şu adeti olayımda .apada başlayayım.artık çokta küçük degiller imi.başlayayım ben hapa..
bende bende ..hiç rahat degilimyaa emzirirken hap içilebiliyomu bende memnun değilim şu korunma yönteminden ipler benim elimde olsun istiyorum acaip pimpirikliyimdir zaten ben ilk defa geçen ay oldum bu ay tık yok valla bende testde yaptım bişey yok ama şimdi bidahamı yapsam diyorum..
canım benim, hep aklımdasın şu hengamenin içinde: hayırlısıyla kızımızı alsaydın kucağına
kiap işini çok iyi düşünmüşsün: valla uzun zamandır doğru dürüst bişey okuyamıyorum ben.
senin tavsiye ettiğin kitaplardan 2 tanesi dikkatimi çekti: not aldım zaten. şu 5 aralık miladım oldu hee. herşeyi ondan sonraya bıraktım.
ben de yokluyorum hergün ama dişe dair hiç bir belirti yok. herkes de geç çıkan diş sağlam olur diyor. beni mi avutuyorlar yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum.
miray çok yaramaz 1 sn yalnız bırakmaya gelmiyor: ya parmağını çekmeceye sıkıştırıyor yada selpak bandını yiyor. zaten ne bulsa ağzına götürüyor hemen. az evvel de ıslak mendil somururken yakaladım( uyuduğu zaman özlüyorum ama kafamı da dinliyorum ne yalan söylyeyim. daha bi enerji lazım bana, miraya zor yetişiyorum :))
adet söktürücü hormon içeriyormuş: emziriyorsan hele hiç yaklaşma bence. ayy çok rahatladım valla karnım kocaman şişmişti: dayanamayıp korse almıştım hatta.
darısı başına en kısa zamanda.
kardeşinin hakkında hayırlısı cnm. allah yüzünü güldürsün.
senin iin de iyi olur bu alanya kaçamağı.
geçmişş olsun. bn öyle olunca şurup ve ıhlamur dayıyorum. ilerlemeden.
mirayı uyutup geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?