2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Özlem,Ebru,Ayşegül,Hülya günaydın nasılsınız
bende kahvaltıyı hazırlayayım çocuklarımı doyurup gelirim yine....

bende burdayım cannım kilo takip sayfası sadece 6.aya kadar gösteriyo sizdede öylemi ?

yokk hepsini gösteriyo.tamda o sayfayı düzeyteyim diyordum..

günaydın.iyizz sen nasılsın.afiyet olsun.biz sabahın köründe kalktığımız için çoktaan bitti bile..

oluruna bırakmıştım bende. ama deli gibi de korkuyordum hamile kalıcam diye. hatta bir iki rüyama bile girdi. sıkıntılı yaa: inş bir an evvel olursun sen de..!
aferin veriyorum cnm. geçen burnu akmaya başladı. 1-2 şurup verdim. bol bol da ıhlamur: çok şükür burnu tıkanmadan atlattık. darısı da defne kuzuma.

canım benimm. iyiyiz çok şükür.
afiyet olsun sizee.

günaydın canım bizde bi kahvaltı yapalım hanfendi uyandı..

hanım efendi ve sana da afiyet olsun cnm.
ya bu arada eşin nasıl oldu? işle alakalı bişeyler vardı..? ben onları kaçırmışım da

sağol canım eşim iyi şimdi hastanede yatmıştı 15 gün çok şükür şimdi iyi işe gitti..

sağolun kızlar, erken kalktılar bugünde ama çizgi filimlerin başından kalkamadılar birtürlü biraz sonra anne diye oyaladılar beni işte bu saate kadar, hafta içi her sabah yedi buçukta kahvaltı ediyorlar diye bugün keyif yapalarına izin verdim bende ....

Kitap mevzusu kaynamasın arada yaf:26:
Saol Hülyacım düşündüğün için, dua et o zaman aklına geldikçe
Ebru canım valla emzirirken kullanılan bi hap var ama sütü azaltıyor epey

Günaydın Selmacım çok şükür iyiyiz bizlerde.Yapsın tosuncuklar annesi haftasonu keyif erkek adam onnar

yahu bende korkuyorum istemeden hamile kalırım diye.bu korkuya son vermeliyim artıkın(
evde katarin ve petidus şurup var hangisini versemkii:26:

sağol canım eşim iyi şimdi hastanede yatmıştı 15 gün çok şükür şimdi iyi işe gitti..

ay iyi olduguna çoksevindim biopsi olmuşmuydu.yani teşhis nedir.neyi varmış eşinin.

ee olacak okadar hakları hafta sonuda varsın geç kalksınlar.hepimiz yaşadık.

kaynamaz kaynamaz:))

defne uyuyo.bende bi çorba koydum.ıhlamur kaynıyo.şu meyveli irmik tatlısını aptık blerdırdan geçireyimde geliym.

defne uyuyo.bende bi çorba koydum.ıhlamur kaynıyo.şu meyveli irmik tatlısını aptık blerdırdan geçireyimde geliym.

afiyet olsun ayşegülcüm,kardeşin hakkında hayırlısı neyse o olsun,senin adına da çok sevindim ailenle görüşme fırsatın olacak ne güzel hadi gözünaydın.....

afiyet olsun ayşegülcüm,kardeşin hakkında hayırlısı neyse o olsun,senin adına da çok sevindim ailenle görüşme fırsatın olacak ne güzel hadi gözünaydın.....

inşallah hayırlı olur selmacım .sağolasın.evet çok iyi olacak banada.çok özledim zaten hem ailemi hem alanyayı.ama havada iyi olursa arkadaşlarıda görürüm..aman defneden korkuyom yine mız mız olursa orda.burnumdan gelirse

selma sen şimdi zeynepe ne yedirdin benimki hiç bişey yemedi tek tek veriyom yemiyo bulamaç yapıyom yemiyo omlet gibi yeptım yemedi nasıl yapsam şaşırdım

slm kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ?

ahmet 3 diş birden cıkarıyor.onun için cok mı zmız. geceleri uyumuyor.Off şu dişler cıksada artık kurtulsak yaa.
hediye için son katılın 3 aralık olmuş iyi olmuş erkenden belli olsun .

Karadağlar dizisi izliyorum bende Toprak uyuyor..Karamozof kardeşlerden uyarlanmış dizi çok kaliteli bi yapıma benziyor
Afiyet olsun Ayşegül yer inşallah Defnecik

slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...

biyopsi yapmadılar canım gerek duymadılar daha sonra bakacaz duruma göre dediler yapılan tahlillerde bişey çıkmadı sarılık gibi oldu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…