sağol canım iyi şükür..
kız tv olmadımı neyapıyonuz akşamları valla acayip bi sessizlik oluyo öylede..aslında çok iyi yapıyonuz ama biz yapamıyoruz ..
yaa üzmez tabi tabi..allahım inşallah üzmezz..uslu kızdır defne seni üzmez inş.ayşegülcüm...
omlet yapmıştım çocuklara ondan verdim biraz, peynir de verdim fazla yemek istemedi ebrucum , bende hero baby kahvaltı saati kaşık maması varya ondan yaptım yarım kase yedi sonrada biraz emdi uyudu canım, bu aralar zeynepte pek iştahlı yemiyor ebrucum.....
iyi etmşsin valla bende edeceğim..bu ne ya...biçok şeyi aynı başlık altında konuşabilirler...
ayşegülcüm gec cıkan dişler daha saglıklı oluyormuş .senin kız da gec cıkaracak heralde
evet canım zaten kiloda vermiş bu ay gerci kontrole götürmedim ama evde tartıyorum 1 kilo zayıflamış yavrum.
yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hep
Çok tv izlemezdik zaten biz kız..
Netten bi kaç dizi takip ediyoruz,film izliyoruz..Ben erken yatıyorum zaten Toprak uyurken dinlenmek için..Yoksa gündüz dayanamam malum hamilelik
Shine 30 aralık verdi doktorumuz tarih olarak bakalım ne zaman gelir minik kuş
anam kızlar ben kacıyom kociş gelecek daha ancak kahvaltı edicez. biz uyurken adamcagız rahatsız etmemek için cıkmış neyse cayı demliyeyim aksama gelirim çünkü dışarıya cıkacagım ahmeteuyku tulumu akı bere takımı alacagım .hade öpüom sizi mucxx
Kitap mevzusu kaynamasın arada yaf:26:
Saol Hülyacım düşündüğün için, dua et o zaman aklına geldikçe
Ebru canım valla emzirirken kullanılan bi hap var ama sütü azaltıyor epey
Günaydın Selmacım çok şükür iyiyiz bizlerde.Yapsın tosuncuklar annesi haftasonu keyif erkek adam onnar
yahu bende korkuyorum istemeden hamile kalırım diye.bu korkuya son vermeliyim artıkın(
evde katarin ve petidus şurup var hangisini versemkii:26:
ay iyi olduguna çoksevindim biopsi olmuşmuydu.yani teşhis nedir.neyi varmış eşinin.
ee olacak okadar hakları hafta sonuda varsın geç kalksınlar.hepimiz yaşadık.
slm kızlar nasılsınız ?Bebişler nasıl ?
ahmet 3 diş birden cıkarıyor.onun için cok mı zmız. geceleri uyumuyor.Off şu dişler cıksada artık kurtulsak yaa.
hediye için son katılın 3 aralık olmuş iyi olmuş erkenden belli olsun .
slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...
yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hep
kızlar, sabiha paktuna keskinin kitabını ücretsiz almıştık ya: az önce onunla alakalı tlf açtılar. kampanya yapmışlar diğer kitaplarla alakalı: 79 tl dedi galiba. 12 taksite kadar da yapıyorşamış. içinde 2 tane de "bana seni anlat anne" - "bana seni anlat baba" diye 365 sayfalık defterler varmış. eşimle görüşeyim dedim, ptesi tekrar görüşeceğiz. ama galiba alıcam ben. sizi de aamadılarsa, ararlar bugün.
benim face varda aktif değil canım fotom yok buraya da koymaya korkuyom valla ne bilim ben anlatım sana kendimi kahverengi sa.çlarım ve gözlerim var 170 boyum var en son 69 kiloyum biraz iri kıyım nebilim başka ne söylenirki..
kız niye korkuyon 5dk koy bakalım silersin geri...
merak ettik hadi hadiiiiii...
benim face varda aktif değil canım fotom yok buraya da koymaya korkuyom valla ne bilim ben anlatım sana kendimi kahverengi sa.çlarım ve gözlerim var 170 boyum var en son 69 kiloyum biraz iri kıyım nebilim başka ne söylenirki..
yok kız 2 kitap değil bize gönderdikleri ile beraber 6 kitabı var bu hatunun. 2 de defter işte. etti sana en az 7 parça. uygun asılında.
yok anam face mace. sevmiyom ben.
siliniyosa koyup silcem hemen bekleyin gariii...
Merhaba kizlar nasilsiniz
hadi kolay gelsin görüşürüz hülyacım....miray uyandı.
bii çorba yapıpı yedireyim.
daha pazara, markete ve kuaföre gidecez.
akşama görümcemin kızını doğum günü var.
yarın da çeyizimiz.
ne zaman fırsat bulursam girerim. muck
miray uyandı.
bii çorba yapıpı yedireyim.
daha pazara, markete ve kuaföre gidecez.
akşama görümcemin kızını doğum günü var.
yarın da çeyizimiz.
ne zaman fırsat bulursam girerim. muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?