2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım iyi şükür..

kız tv olmadımı neyapıyonuz akşamları valla acayip bi sessizlik oluyo öylede..aslında çok iyi yapıyonuz ama biz yapamıyoruz ..

ya bizde tv var ama genelde ya çizgifilm olur yada maç.bana özel bişey yok..

yaa üzmez tabi tabi..allahım inşallah üzmezz..

iyi etmşsin valla bende edeceğim..bu ne ya...biçok şeyi aynı başlık altında konuşabilirler...

yanii.bizim bi kaç konumuz kapanmıştı konuyu aynı başlık aytında toplayabilirsiniz dedilir.ee bunları takip eden yokmu.

amaan ne bilem genitik bacım.zeynepte 9 aylıkken çıkarmıştı ama bda 10 aylık old.ama çok kabarmış diş etleri kek gibi diriyo.ama diş yok.sanırım yakin çıkması.

yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hep

kız beni biliyonmu senn..senin facede üyelik varmı nasım gacısın sende.

ayy hadi bakalım hayırlısı.senin facede üyelik varmı bacım.senide görelim.

hadi kolay gelsin.

dua etmez miyim, aşk olsun. amman dikkat et sen kendine. kitap olayı da arada kaynamaz ayrıca.

katarin ver bence. peditustan kıllandım ben. kullanmıyorum.

ohh maşallah. mızmızlığı bir an evvel geçer inş. kolay değil, biz bile bazen küçük acılara dayanamıyoruz. onlar ne yapsın.
darısı da bize artık yawww. diş istiyoruz allahımmm. noooluurrr

slm canlar..naber...
ayşegül hadi gözün aydın alanyaya yolculuk varmış kız...
ooo hülya hanımlarda gelmş...naptınız düğün hazırlıkları bittimi..evi dizdinizmi gözel oldumu...

geldim anam geldim. çoğu bitti azı kaldı diyeyim cnm. he ev dizildi. bizim gelin gösterişi seviyor anam her yer taş dolu. perdeler pullu, koltuk takımları taşllı. mobilyalar siyah beyaz ve taşlı. (içim kakarıyor salona girince ) kendilerine göre işte. güle güle otursunlar, ne diyeyim.
dün gittim en son, temizledik beraber evi. yarın da çeyiz gidecek. yani eşyalar gitti de kalan bi kaç şey var.. adet yerini bulsun misali.. davul falan çalar iştee.

sende ne var ne yok? utku ve burak nasıllar?

yok valla düşündüğmden daha değişik geldin ondan böyle burda fotolarını görmediklerimi kafamda canlandırıyorum hep

ben de hayal ediyorum ama bi türlü tutturamıyorum :))

iki kitapmı 79 lira.hımm çok gibi gledi bana.ama yarayacaksa degebilir..bizi aramadılar.ama bizde almıştık önceki kitaptan zeynep için iyi olmuştu.
kız senin facede üyelik varmı..

benim face varda aktif değil canım fotom yok buraya da koymaya korkuyom valla ne bilim ben anlatım sana kendimi kahverengi sa.çlarım ve gözlerim var 170 boyum var en son 69 kiloyum biraz iri kıyım nebilim başka ne söylenirki..

yok kız 2 kitap değil bize gönderdikleri ile beraber 6 kitabı var bu hatunun. 2 de defter işte. etti sana en az 7 parça. uygun asılında.
yok anam face mace. sevmiyom ben.

kız niye korkuyon 5dk koy bakalım silersin geri...
merak ettik hadi hadiiiiii...

miray uyandı.
bii çorba yapıpı yedireyim.
daha pazara, markete ve kuaföre gidecez.
akşama görümcemin kızını doğum günü var.
yarın da çeyizimiz.

ne zaman fırsat bulursam girerim. muck

he he bende kilo olarak o civardayım.sen beni bilionmi peki.

yok kız 2 kitap değil bize gönderdikleri ile beraber 6 kitabı var bu hatunun. 2 de defter işte. etti sana en az 7 parça. uygun asılında.
yok anam face mace. sevmiyom ben.

haa 7 kitap iyi iyi..
aman iyi olmasın facen

siliniyosa koyup silcem hemen bekleyin gariii...

hadi garii..

Son düzenleme:
Merhaba kizlar nasilsiniz

iyiz canım sen nasılsın.işler nasıll.ee ecen kereşte ne ediyormuş iki anlatt.

miray uyandı.
bii çorba yapıpı yedireyim.
daha pazara, markete ve kuaföre gidecez.
akşama görümcemin kızını doğum günü var.
yarın da çeyizimiz.

ne zaman fırsat bulursam girerim. muck

kolay gelsin.öptümm...

Azcik sizleyim neler kaynatiyonuz bakem
Ben bugünde çalisiyorum 3_ 9 yine dünde ayniydi ama dün eve gelmem 10 buldu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…