2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum maşallah ikinizede prenses çok tatlıymış yerim onu ben
mesaj düzenleme paneli varya ordan silcen canım.....

Daha iyi gibi selma sağol canım..
ateşi çıkmadı birdaha en azından..
hırıltısı ve öksürüğü geçmedi henüz.

selda geçmiş olsun canım..
hareketlendiler hiç durmuyolarki yerlerinde...
üzülme canım...

Ah canim ya kiyamam çok geçmis olsun Seldacim
Geldimi hep üst üste gelir zaten
Nazara mi geldiniz böyle ne

valla öyle reyhan geldimmi üstüste gelir. kardeşimin nişanı var buhafta sonu annemler olmam gerekirken evdeyiz çıkamıyorum çocuk hasta diye..
nefesi kuvvetli kim varsa okusun yollasın bize bir zahmet..

Sonunda Ebruyuda görmüs olduk
masallah canim sana ve tatli kizina

mesaj düzenleme paneli varya alıntının falan yanında oraya gir edıtla

antibiyotiğini düzenli olarak kullan canım birkaç güne kadar düzelir inş.....

valla öyle reyhan geldimmi üstüste gelir. kardeşimin nişanı var buhafta sonu annemler olmam gerekirken evdeyiz çıkamıyorum çocuk hasta diye..
nefesi kuvvetli kim varsa okusun yollasın bize bir zahmet..

sağolun kızlar selda sizede geçmiş olsun canım...görüdnüzmü beni sibel hayal ettiğin gibimiyim kız ...

Çok geçmiş olsun canım .Ah şu hastalıklar ve düşmeler olmasa .Ama alışmamız lazım böyle büyüyecekler işte . Bizim hiç düşmediğimiz gün yok malesef en iyi ihtimalle başını vuruyor .Umarım hastalığıda uzun sürmez paşanın çabucak iyileşir

bulduğum ilk resmi yükledim öyle güzel değil ama idare edin alıntı yapmayın silce
Analı kızlı ikinizede kocaman maşallah .Çok güzel çıkmışsınız canım

Sibel bacı senin avatardaki resminde çok güzel . Sanada maşallah pek beğendim

selda face var ama kullanmıyom aktif değil eşim bakıyo öyle ben pek hevesli değilim ondan sabahdan beri takıldım yatağım bile açık biraz toplıyım duruyu uyutım gelim rahat rahat bugun ne yemek yapıyonuz bu arada?

haah gelmş son sayfa...
ebrucum çok beğendim kız seni..bizde kanı şirinmiş derler..tatlı manasında...güleç yüzlü bi gacısın belli..
duruda tıpkı sen kaşı gözü çok benziyo...şirine cadı...

tuğba teşkür canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…