2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim kızlar b düzenden başka bi düzene geçmeyi pek sevmiyo..aman zor oluyo işte..benim defne hep mızın mızır oluyo ama daha şükür hiç antibiyotik kullanmadık.kendi kendine atlatıyo.yada şurup veriyorum öyle işte.şimdide accık başlıyo gibi .aslında evde olsam hiç ilac vermem daa yeni başlıyo çünkü ama alanyaya gidecegim için dura dura ierleyip alanyada patlak verir diye korkuyom en iyisi iyice yok edem..

saolun kızlar bizde de melisin ateşi geçti çok şükür ama çok fena öksürüğümüz var. bu öksürüğe ne iyi gelir kızlar... birde öksürürken kusuyor yavrum
Geçmiş olsun canım .Ah kıyamam acaba ne iyi gelebilir ki bende hiç bilmiyorum canım

kızlar ben melis uyanıkken bilg. hiç açamıyorum klavyeyi istiyor.dokunamayınca da basıyor çığlığı.. sizde mi öylesiniz
Aman onu hiç sorma benimki tam teknoloji delisi .Bilg. ve cep telefonu ölüyor bunları almak için .Uyanıksa bilg. başında kavga ediyoruz hep
Emiyor canım bir bildiği o var zaten ama nereye kadar .Daha 8 kilo olduk yenice . Geceleride açlıktan sık sık kalkıyor yaptıklarımı yesede doysa ama nerde .Hem kendini hem beni yıpratıyor böyle .:2:

patlıcan kebabı yapcam ben yanınada çorba ayran..
burda bazı yemekleri pişsin diye fırına veriyoruz biz ekmek fırınına oraya göndericem..

burak çorbayı binbir nazla yedi çok şükür...
yoğurtla karıştırdım öyle yedi..

patlıcan kebabı yapcam ben yanınada çorba ayran..
burda bazı yemekleri pişsin diye fırına veriyoruz biz ekmek fırınına oraya göndericem..

ohhh mis gibi şu antep yemeklerine bayılıyorum valla bizim budada öyle fırınlar var güveç felan veriyolar bende gördüm bikaç kere ama ben vermedim..

ohhh mis gibi şu antep yemeklerine bayılıyorum valla bizim budada öyle fırınlar var güveç felan veriyolar bende gördüm bikaç kere ama ben vermedim..

versen çok beğenirsin aslında çokta basit oluyo..
hemencecik pişip geliyo...
yemeklerimiz güzeldir övünmek gibi olmasın..

versen çok beğenirsin aslında çokta basit oluyo..
hemencecik pişip geliyo...
yemeklerimiz güzeldir övünmek gibi olmasın..

köfte yada etle oluyo dimi. çiğden patlıcanları bir bir dizip arasına et yada köfte.yeşil biber.domates.böyle diziyosun sonra sos dimi.

Son düzenleme:
Bzde bamya var akşama yanına çorba birde salata yaparım tamamdır . Ama bu sıpa ne yaparsam yemiyor ona daha çorba falan yapmadım . Birkaç kaşıktan sonra yemiyor .Aman hergün yap otur kendin ye

Bzde bamya var akşama yanına çorba birde salata yaparım tamamdır . Ama bu sıpa ne yaparsam yemiyor ona daha çorba falan yapmadım . Birkaç kaşıktan sonra yemiyor .Aman hergün yap otur kendin ye

benmki yiyomuş gbi sana akıl vereyim..
yoğurt yiyomu mertkan içine karıştır yedir..
yada yanına bi bardak su al..bi kaşık çorba bi kaşık su..
bunuda yapıyorum ben su gelcek sanıyo açıyo ağzını hop çorbayı sokuyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…