bizdede durumlar aynı canım ben bıraktım çünkü sinirleim bozuluyo çocuğa bağırıyorum daha beter üzülüyo ağlıyo bu sefer emiyosa korkma 1 yaşına kadar yolu var neyapalım.
ohh mis gibi sende hep bi yere gdince bu çocuklar hasta oluyo yaa şansına..
bizdede aynı canım bizim laptop masanın üstüne kaldırıdm düşün baktığımda ayakda bakıyom oturusam hemen pıtır pıtır geliyo tuşlara bascakmış..
valla baya karşık bu karmaşanın içinde yiyosa koca bi maşallah...
Geçmiş olsun canım .Ah kıyamam acaba ne iyi gelebilir ki bende hiç bilmiyorum canımsaolun kızlar bizde de melisin ateşi geçti çok şükür ama çok fena öksürüğümüz var. bu öksürüğe ne iyi gelir kızlar... birde öksürürken kusuyor yavrum
Aman onu hiç sorma benimki tam teknoloji delisi .Bilg. ve cep telefonu ölüyor bunları almak için .Uyanıksa bilg. başında kavga ediyoruz hepkızlar ben melis uyanıkken bilg. hiç açamıyorum klavyeyi istiyor.dokunamayınca da basıyor çığlığı.. sizde mi öylesiniz
Emiyor canım bir bildiği o var zaten ama nereye kadar .Daha 8 kilo olduk yenice . Geceleride açlıktan sık sık kalkıyor yaptıklarımı yesede doysa ama nerde .Hem kendini hem beni yıpratıyor böyle .:2:bizdede durumlar aynı canım ben bıraktım çünkü sinirleim bozuluyo çocuğa bağırıyorum daha beter üzülüyo ağlıyo bu sefer emiyosa korkma 1 yaşına kadar yolu var neyapalım.
valla baya karşık bu karmaşanın içinde yiyosa koca bi maşallah...
patlıcan kebabı yapcam ben yanınada çorba ayran..
burda bazı yemekleri pişsin diye fırına veriyoruz biz ekmek fırınına oraya göndericem..
ohhh mis gibi şu antep yemeklerine bayılıyorum valla bizim budada öyle fırınlar var güveç felan veriyolar bende gördüm bikaç kere ama ben vermedim..
burak çorbayı binbir nazla yedi çok şükür...
yoğurtla karıştırdım öyle yedi..
versen çok beğenirsin aslında çokta basit oluyo..
hemencecik pişip geliyo...
yemeklerimiz güzeldir övünmek gibi olmasın..
versen çok beğenirsin aslında çokta basit oluyo..
hemencecik pişip geliyo...
yemeklerimiz güzeldir övünmek gibi olmasın..
ay evet canım kızım benim büyüyolar yaa..ebru duru 10 aylık olmuş bugün maşallah
ne verdin yemek...afiyet olsun.
nasıl yapıyon çiğdenmi oluyo patlıcanlar yoksa kızartılıyomu bi anlatsana ?
Bzde bamya var akşama yanına çorba birde salata yaparım tamamdır . Ama bu sıpa ne yaparsam yemiyor ona daha çorba falan yapmadım . Birkaç kaşıktan sonra yemiyor .Aman hergün yap otur kendin ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?