2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım sende öylesin valla ya bırakamıyom bi türlü burayı ..

selam bacımmm.

ayşegül senin bacı hemşireydi sanırım..damat adayımız ne iş yapıyomuş gı..

he hemşire.hatta artış başhemşire.üç hafta önce terfi etti bacım:)) damat adayı mühendis canım.

oh oh maşallah.yazımı görürmüsün bilme ama yemek işi nasıl oluyo.uyku nasıl oluyo merak ettim şimdi.

burdayım durun duru düştüde

ay canım yaa sen bize bakma kızçene koş.))

aa çok geçmiş olsun.panik olmuşsundur.canım yaa alp beye çok geçmiş olsun.acil şifalar olsunn.

oh oh maşallah arrı yoksa ne güzel insan kendini daha dinç hissediyo:)

sildim resmi.....................................

maşallah maşallah daha nee.çok güzel hanımsın.sanki boyun 1.70 degilde daha uzunmuşsun gibi geldi..kızçenide yeni gördük daha sana çok benziyo allah bahtınıda açık etsin...ikinizede maşallah.

Daha iyi gibi selma sağol canım..
ateşi çıkmadı birdaha en azından..
hırıltısı ve öksürüğü geçmedi henüz.

ya öksürük hep geç geçiyo kuzum üç beş güne kadar bişeycik kalmaz:)

günaydın herkese gerçi öğle oldu ama... nasılsınız

hoşgeldin hacer.nasılsın.

Benim sıpa ne çorba ,ne yoğurt ,ne kahvaltı bişey yemek istemiyor artık. Sanırım yine diş çıkaracak ama hangisi çözemedim henüz .Eli hep ağzında, iştahı falan kalmadı. Yaptığım çorbaları hep biz yiyoruz .Bazen çok sıkılıyorum ama yinede yapıyorum akşamlarıda biz ne yersek biraz suyundan veriyorum işte oda yerse

kocayı gönderdim.defneyi yıkadım.sabah yine az kustu.oda boynuna denk geldi...o ara sildim uykusu gelince elleyememiştim.uyardıda hemen banyo yaptırdım.bıcık bıcır geziniyo.ya çok çok az burnu akıyo.ama ben alanyaya gidecegimya şimdi orda iyice ilirler falan .aman istemiyorum hastalık.katarin verdim.iki ögün vereyimde.hemencecik düzesin.

Oh misler gibi olmuştur. Geçmiş olsun canım yeni başladı herhalde umarım çabucak iyileşir. OHH memleketine gidiyorsun öylemi ne iyi olur senin için .
Ailenle hasret giderirsin bol bol birde üzülüyordun bak hemencecik gideceksin yine yanlarına

ya benim kızda zaten iç iştah yok.benimkide bir iki kaşık aalıyo o kadar.ne olacak bunların hali..

ya aslında hasta ibide degil.ama az burnu akayo.az öksürüyo.o kadar.ilerler diye korkuyorum..neşesi yerinde yani.ya memleket gibi oldu tabi.ailen nerdeyse oraya gidiyon.benim içinde iyi olacak.

saolun kızlar bizde de melisin ateşi geçti çok şükür ama çok fena öksürüğümüz var. bu öksürüğe ne iyi gelir kızlar... birde öksürürken kusuyor yavrum

kızlar yaa bize doktor peditus verdi..ama facede bir sitede bu şurup için yasaklandı gibi bişey yazmışlar.. fikri olan varmı?

saolun kızlar bizde de melisin ateşi geçti çok şükür ama çok fena öksürüğümüz var. bu öksürüğe ne iyi gelir kızlar... birde öksürürken kusuyor yavrum

aynıyız canım yaa.. uyuyamıyor öksürükten bide afedersiniz balgam var çok fena oda kusturuyo galiba.. ne iyi gelir bi bilen varsa söylesin nollur..

Düzelmis sayfalar degismis
Ama ben çikiyorum anca hazirlanirim Ecemi doyurcam yatircam kendim yiycem hazirlancam hop ise sonra

Aysegülcüm kreste yemek isini sormussun canim ben sabahcil oldugumda 10da babasi birakiyo krese orda yemek yiyo hergün asçi gelip taze taze yemekler yapiyo bebislere bende isten çikinca 2 3 gibi aliyorum aksam benle nasil olsa
aksamci oluncada öglen yedirip uyutuyorum babasi 2 gibi geliyo ben ise gidiyorum 5gibid e babamlara birakiyo onlar bakiyolar orda yiyo

Biraz karisik oldu ama anlamissindir insallah

Hadi öptüm hepinizi ben kaçtim byeee

bizdede durumlar aynı canım ben bıraktım çünkü sinirleim bozuluyo çocuğa bağırıyorum daha beter üzülüyo ağlıyo bu sefer emiyosa korkma 1 yaşına kadar yolu var neyapalım.

ohh mis gibi sende hep bi yere gdince bu çocuklar hasta oluyo yaa şansına..
kızlar ben melis uyanıkken bilg. hiç açamıyorum klavyeyi istiyor.dokunamayınca da basıyor çığlığı.. sizde mi öylesiniz
bizdede aynı canım bizim laptop masanın üstüne kaldırıdm düşün baktığımda ayakda bakıyom oturusam hemen pıtır pıtır geliyo tuşlara bascakmış..

valla baya karşık bu karmaşanın içinde yiyosa koca bi maşallah...

ay kizlar biz iki hafta önce bu yüzden acildeydik
balgam cigerlerine inmisti ve nefes almasini zorlamisti
biz vantolin kullanmistik ve hergün gögsüne masj yapmaya doktor geldi
biz atlattik çok sükür ama hala biraz öksürük var

Gün içinde burnunu bol bol serum la temizleyin ama su sekilde yapin insallah anlatabilirim
basini yan çevirin bi elinizle çenesini agzini kapaticak sekilde tutun ve üst burun deliginden bolca serum sikin ve hemen o burun deliginide kapattin
bütün pislik serumla birlikte diger burun deliginden çikiyo bunu bana doktor ögretmisti
çok ise yariyo yapabilirseniz

hemen denicem reyhan mümkün değil sıktırmıyor burnuna.. ama bi savaşalım bakalım.
ağzını kapatacağım dimi doğru anladım

kızlar yaa bize doktor peditus verdi..ama facede bir sitede bu şurup için yasaklandı gibi bişey yazmışlar.. fikri olan varmı?

selda,hacer
benimkide öksürüyo.o algam dedigimizden domayı öksürüyorlar zaten.yani geniz akıntıları ar.benim kızda iki güdür azda olsa öksürürken kusuyo biliyorum hafif geniz akınısı var ondan dolayı.ne yapıyorum.
soguk su buharını uyurken muhakkak çalıştıroyurm.bol sıvı tüketilecek bunuda zeynepten biliyorum (zeynep çok öksürüyordu bi haftadır doktora götürdük bişey yazmadı ila olarak bol sıvı dedi.bide burun spreyi ver burnun açsın dedi.)bizim çocuklarada burun damlası iyi gelir.ben kulanmaya başladım illadin dile burun damlası var onu iki ögün damlatıyorum sabah akşam.bide ıhlamur kaynattımşimdi birazdan bi kaşıkta olsa içirecegm öksürürken bogazların yumuşatsın diye.valla başka çözümü olan varsa bende alıyımm:))

kızlar ben melis uyanıkken bilg. hiç açamıyorum klavyeyi istiyor.dokunamayınca da basıyor çığlığı.. sizde mi öylesiniz
aynen yaa.acayip seviyorlar..

anladım canım.seninki ozaman pütürlü yiyo o zaman.aman aman maşallal.kalabalık biyende büyümsi iyi olur.yani tek kişiyle degilde bi çok kişi görerek büyümesi ilerde senin için bi rahatlık olacak emin ol.maşallah aceme.çok öpüyorum:))

Ebrucum çok sükür yiyo masallah
Ecemde bu düzene alismaya çalisiyo napalim idare ediyoruz iste
bi evde bi kreste bi babamlarda
ben esime birakiyorum esim krese birakiyo krestende ciciannem aliyo aksam gelincede kavusuyoruz kizimla
valla bazen sabah gidiyorum aksam çikiyorum isten insan çok özlüyo ama napalim
Kizim için çalisiyorum

önceden kendi burnununu uzatıyodu şimdi tam bi kıyamet koparıyo elletmiyo temizleyemiyorum valla ama anladığım kadarıyla denicem ..

Seldacim agzini ve serumu siktigin burun deligini kapaticaksin nefes almasi için bi tek diger burun deligi kaldigi için serumla birlikte hepsi çikar
valla yapmasi kolay degil çirpinip duruyolar
Bizim Ecem çok agliyo yapinca ama sonra baya rahatliyo
insallah yapabilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…