2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah nabersin kız....
biz buraya demirbaş olarak görevlendirildik...
gelene nasılsın diyoruz yolluyoruz..
yine burdayız....

gülşah nabersin kız....
yine burdayız....

sorma valla aynen öyle ben hafta içi yetişemiyom yaa hızlı geçiyo ya sayfalar ben cevap verene kadar oooo ilerliyo geç açınca geçmişde oluyo insan onu mu okıyım cevapmı verim bilmiyom...

sorma valla aynen öyle ben hafta içi yetişemiyom yaa hızlı geçiyo ya sayfalar ben cevap verene kadar oooo ilerliyo geç açınca geçmişde oluyo insan onu mu okıyım cevapmı verim bilmiyom...

bugün bütün haftanın intikamını al kız valla..
bende yetişemiyorum bazen zor oluyo oku cvp ver diyene kaaa..

hşb ayşegül :)
siteyi çözmeye çalışıyodum çookk zaman olmuş girmeyeli sevmedim bu halini bee

evet siteye kimse alışamadı.

tamin etmiştim böyle olacağını.bizde böyle pişiririz.ama biz evdeki fırına veririzöylede güzel oluyo.ama tabi taş fırının tadı olmaz.

öyle yapcam sibel evden iş yapan senmiydin garfikerlik hani halı tasrlıyodun demi?hala devam ediyomusun?

he canım bendim...ama burak la zor olcak hiç durmuyo...
bugün komşunun kızı geldide onla oynuyo rahatım bende..
yoksa bacaklarımda tüm gün..
sürekli gidip çalışıcam inş seneye...

he canım bendim...ama burak la zor olcak hiç durmuyo...
bugün komşunun kızı geldide onla oynuyo rahatım bende..
yoksa bacaklarımda tüm gün..
sürekli gidip çalışıcam inş seneye...

benimde eski çalıştığım yerden aramışlardı hala ses seda yok ama kızımı bırakıpda çalışasımda yok nebilim kafamda çalımak hep bi soru işareti?

Ah bacım yarama bastın .Beyfendi benim yaptığım yoğurdu asla yemiyordu . Daha yeni yeni yemeye başladı. Birde öyle deneyeyim bakalım inş. yer
Bİr ara düzelmişti yiyordu iştahla .Şimdi yine eskiye döndü sanırım 5.dişi geliyor . Sadece emmek istiyor onunla da doymuyor haliyle .Çok üzülüyorum sebzelerden falan vitamini almıyor yoğurtta yemeyince ne olacak böyle

gülşah nabersin kız....
yine burdayız....
:13:
iyim kızlar saolun
ecenazın arkasından koşturuyorum
H.geldin canım

her zamanki gibi yiğit galip geldi ve yemedi.ne güzel kıymalı sebze yemeği yaptım.geçirdim blendırdan yanına yoğrt mis gibi..
ben kaşığı uzattıkca sağa sola sallıyor kafasını ısrar edincede ağlıyor. 10 mama kaşığı yedi yemedi
.kendimi cezalandırı bende yemeyeceğim bugün

hşb tuğbacım saol
yaa bende çalışmak istiyorum artık ama benimki yok otur evinde diyo(

kızlar bide bişi sorcam 2 saattir bakıyorum bişi bulamadım doktorada gitmedim
15 kasımda olmam gereken adeti 10 kasımda oldum
neyse oldu bitti
perşembe akşamı tekrar bi lekelenmem oldu 15 gün arayla yani
ama devamı gelmedi
tırsıyom yav neki bu acaba
ecenaz artık emmiyo sütüm çekiliyo ondan olabilir dediler ama:??

kızlar not edin bi yere
Çocuğunuzu uykuya yatırırken oda sıcaklığındaki balı sırtına sürüp, üstüne gazete veya kağıt havlu ile kapatıp, uyumasını sağlayın. 2-3 kez denendiğinde öksürüğü kesecektir.

* Nişastayı suyla kaynatıp içine limon yada portakal suyu koyun biraz da tatlandırmak için pekmez ekleyin. Bu karışımı ılık ılık içirin. Çocuğunuzun öksürüğü hemen kesilecektir.

Kabukları ile elma, tarçın, zencefil, ıhlamur, ayva ve kabuklu limonu kaynatıp suyunu içirin. Göğsü yumuşatacak ve öksürüğü geçirecektir.

Son düzenleme:

Ah canım ya ne olacak bizim bu sıpalarla yemek işimiz .Koca adam oldular ancak süt başkada bişey yok .Bende öyle özenerek yapıyorum tuzu ,yağı ,kıyması mutlaka oluyor tadına bakıyorum .Tadı berbat olunca yemez diye yinede beğenmiyor birkaç kaşık oda zorla . Sen niye yemiyorsun canım valla ben yiyorum çocuk yemiyor sadece emiyor haliyle yiyeceğizki süt olsun .Zaten malesef eskisi gibi çok sütümüzde olmuyor malum

Olabilir canım benimde geçen ay oldum olmadım gibi bişey oldu. Bu ay 1hafta geç oldu .Ama 5.günüm hala çok oluyor .Bende bunu anlayamadım .

Son düzenleme:
Benim çatlak oğlum kıtır kıtır çubuk kraker yiyor .Başka bildiği bişey yok zaten . Mis gibi yiycekler dururken delirtecek beni yakında

ay kızlar sıfremı unutmustum 7 yada 8 aydır gıremıyodum..10 ay once beraber dogumularımızı beklıyoduk ne guzelll,,,koca adam oldu sımdı benım oglummmm,,en kısa zamanda tekrar gırıcem.şimdi durmuyo bebiş..byy

canlarım merhaba nasılsınız okadar çok özledimki sizleri omarım bana kızmıyosunuzdur...hepinizi tek tek bebeişlerinizide de tek tek öpüyorum......
bi aksilik yoktur inşallah nasılsınız
baharın nesi vardı onu çok merak ettim.....biri cevaplasın
yakında tam katılırım aranıza arasta 14 kasımda yatacak hastaneye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…