2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşcum mrb canım çok geçmiş olsun sizede ben senden haber alabilmiiştim sadece operason geçirmişsin ama arasın nesi vardı bilmiorum inşallah oda hemencik kavuşur sağlığına
çok fazla takip edemesemde baharın son durumu gayet iyimiş birkaç tetkik yapılmış ama bir sorun yok.durucuk faranjit olmuştu ama son durum ne bilmiorum malesef bizde benim hastalığım dışında gencerle sürekli emme isteği ve hiçbirşey yememe savaşının dışında iyiyiz

Selam kızlar...
Herkes iyidir umarım...
Ben de Esrayla uğraşmaya çalışıyorum. İshal azalarak devam ediyo.
Ama hiç ama hiç bir şey yemiyo sütü bile kaşıkla zorla iiçiriyoruz iki gündür. Burnunu sıka sıka su veriyorum yoksa hastanelik olacak yine.
Bu arada bugün ilk aadımını attı Esracık. Kendi kendine dengede durdu ve adımladı. Tam önünde puset vardı.Olmasaydı belki iki üç adım daha atabilirdi.
Hayır ı öğrendik bu araada.Hayır dediğimizde engellendiği için önce ağlıyor. Sonra ağlaması işe yaradı mı yani annemin fikrini değiştirebildim mi diye bakıyo tekrar hayırı duyunca da vazgeçip geri dönüyo.
Küvetini çıkardığımı görünce kahkahalarla gülüyo. Küvetteki suya vurup etrafa sıçrattıkça daha da mutlu oluyo.Tabi ben de onunla duş almış oluyorum böylelikle.
Bİzden şimdilik bu kadar arkadaşlar. Şu yememiz bi eski halini alsın inşallah tekrar aranıza dönmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Tabi vın kocişten bana kalırsa.

Günaydın kızlar. Eflal hastaydı hatırlarsanız tonsilit olmuştu bi de üstüne diş çıkarıyordu. Sonra ishal ve kusma başladı. Antibiyotik ishal yapar dediler diş ishal yapar dediler vs vs. En son cuma gecesi acile gittik. Çok ciddi bi salgın varmış çocuklarda. İshal ve kusma salgını. Ben rotavirüs anladım eşim rota virüs benzeri anlamış velhasıl bi virüs işte. Eflal'de hepsi üst üste gelince biz anlayamadık acillik olana kadar. Kusmasını durdurmak için serum taktılar sabaha kadar kaldık. Virüsün ilaçla tedavisi yokmuş. İshal maması varmış onu kullanıyoruz şimdi. Yarımşar saat arayla 30'luk 30'luk içiyoruz. Virüsün en belirgin belirtisi sarı renkli ve kokulu ishalmiş. Siz de sarı renk görürseniz aklınızda bulunsun. Sarımtırak kahverengi falan değil bildiğin sarı.

fatoşcum inş.arasta en kısa zamanda sağlığına kavuşur bizde sizi özledik canım,allaha şifalar versin,öpüyorum ikinizide .....
maşallah esraya ishali düzelince iştahıda yerine gelir inş.havvacım geçmiş olsun tekrar...

eflalcikte çabucak toparlar inş. geçmiş olsun gülşahcım....

elifcim sanada çok geçmiş olsun,gencer paşa dişmi çıkarıyor iştahsızlığı neden ......

Herkese günaydın..
Hiç beklenmedik bi haftasonu geçirdik..Eşimin arkadaşı beyin kanaması geçirdi.Şu an bitkisel hayattaKurtulmasına mucize gözüyle bakılıyor.Eşi benimde arkadaşım.Mahvolmuş durumdalar ailecek
Bizden bi sene önce evlenmişlerdi..İki yaşında kızları var

Sabah sabah keyif kaçırmayım daha fazla..
Fatoşun iyi olmasına çok sevindim..
Diğer hasta bebişlere de geçmiş olsun geçmişi okuyamadım..
Şimdi kahvaltı yapıcaz,görüşürüz gün içersinde inş.

Son düzenleme:
günaydınn
pazar günümüz güzel geçti.zeyneple sinemaya ben gittim
defnenin karnını doyurdum.sonra bi güzel emzirdim uykusuna yakın zeyneple çıktık evden.eşim onu uyutmuş.dandini dandini dastanası meşhurdur benim kocanın.kızlarını kolay uyutuyo:))
neyse eve geldik bi sorun yok dediler.bizim içinde ğüzel geçti.zeynep sinemayı çok sevdi anne bi daha gelelim dedi...artık kızımı bi eşimi bi ben sürekli götürcegim..tiyatrodada iyi bi faaliyet olursa onada gitmeye başlayacaım.artık böyle şeyleri takip edecegim.malum büyüdü kuşum:)))
hazırlıklara başladım.ütü çamaşır.yarın alanyaya yolculuk var.bugün kardeşim geliyo kızcagız iyi dinlinmedin geri dönecegiz(
geçmişe bakayım.

Son düzenleme:

hoşgeldin ayşee.evet epeydir girmiyordun..maşallah efe beye.

fatoşcum çok geçmiş olsun.ameliyat olacak öylemi.acil şifalar olsun.yeterki düzelsindee.varsın ameliyat olsun.herşeyin başı sağlık:))

senin bu oglanın derdi neki.canım yaa sanada allah kolaylık versin.beni kızda çok emmeki istiyo:))

iyi iyi hadi gözünüz aydın.geçmiş bari..maşallah esra kuşa.demek oda ilk adımı attı.artık yakındır ya yürümeleri böyle cadıların.

çok geçmiş olsun canım yaa.siz rotavirüs aşısını olmamışmıydınız..yaa yaygınlık varsa bzlerdedikkat edelim.çabucak atlatsın eflal minigi:)

elifcim sanada çok geçmiş olsun,gencer paşa dişmi çıkarıyor iştahsızlığı neden ......

selmacım günaydın.

ah canım yaa.allah acil şifalar versin.rabbim yardım etsin.allahtan umut kesilmez.belki bi mucize olurda düzelir inşallah.ne olduki kaza falanmı..üzüldüm yaa..allah kızına bağışlasın

Son düzenleme:
günaydın kızlar

Fatoşçum kızar mıyız hiç sana.. iyi haberleriniz alalım yeter ki.. Arasa şimdiden çok geçmiş olsun turp gibi olup dönün aramıza ana oğul emi..

Havva ve Gülşah çok çok geçmiş olsun.. inşallah kısa sürede toparlar yavrucuklar.. onlar hasta olmasın biz olalım valla ömrümüzden ömür gidiyor..

Ay Özlem Allah yardımcıları olsun çok zor bi durum.. Allah sevdiklerine bağışlasın..

Son düzenleme:
Bu arada mızmızlığımızın nedeni ortaya çıktıııııı
nihayet

ilk dişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın..

hasta bebişlere geçmiş olsun

özlemcim çok üzüldüm, Allahtan ümit kesilmez, inş kısa zamanda şifasını verir rabbim..kızına,eşine bağışlar..amin.

Bu arada mızmızlığımızın nedeni ortaya çıktıııııı
nihayet

ilk dişimiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tosunun dişi hayırlı olsunnn..darısı bize:)))

günaydın..

hasta bebişlere geçmiş olsun

özlemcim çok üzüldüm, Allahtan ümit kesilmez, inş kısa zamanda şifasını verir rabbim..kızına,eşine bağışlar..amin.

günaydın.

Günaydın hanımlar,

Ayşegul bravo cok iyi yapmıssın. Bak Zeynep ede cok iyi gelmiş. Sanada. Hem babada bu şekilde alışır Defneye bakmaya. merak etme hicbisey olmaz. Bir yolunu bulurlar sen ortalarda olmayınca...

Berkin kuzuya masallah.... ilk diş heyecanı cok güzel oluyor. Hayırlı ugurlu olsun... hepsi pıtır pıtır gelsin dişlerinin. Darısıda Defneye insallah.

Fatoş a ve Arasa acil şifalar. Son olsun bu hastalıklar inşallah.....

Özlemcim.. arkadaşınıza cok geçmis olsun. birşeye falanmı sıkıldı acaba adamcağız. kızına ve eşine bagıslasın allah onu. böyle şeyler hepimizin başına gelebilecek şeyler. insan hep başkalarına oluyor sanıyor ama hepimiz icin hayatın icindeki şeyler bunlar. acısını hissettim ben... cok üzüldüm. allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kendimizede ailelerimizede cok iyi bakalım. bizim mutlulugumuzdan daha önemli bisey yok hayatta. ufak şeyleri kafalarımıza takmayalım. en sevdiklerimizi başkaları için, para için kırmayalım üzmeyelim.

Biz yogun bi haftasonu gecirdik. Doruk genelde iyiydi. Coooooook yaramazdı.... :)) erkek cocugu oldugu belli oluyor artık... buyuk dedesi ve buyuk annesi geldi bu pazar yemege... geceleri biraz huysuzdu ama ya dişi geliyor yada benim yedigim birseyden rahatsız oldu. bol bol gazı vardı kuzunun.

Günaydın Arkadaşlar...
Gülşahçım geçmiş olsun.Aynısı bizim de var. Sarı kaka ve kokulu.Ama rota değil kaka tahlili yapıldı.
Özlemcim geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allahtan ümit kesmemek lazım yine de. Dualarla dönüyor dünya.
Serapçım gözünüz aydın. Allah inci gibi sağlam etsin dişlerini.Bizimde 3 ve 4. ler haftalardır yolda bi türlü gelemediler.

Ay evet ilk diş heyecanlı oluyor yaw ama göstermiyor sıpa ağzını açınca ya diliyle kapatıyo ya da ağlıyo.. hediye falan mı istiyo yoksa

evet bi yolunu bulmuşlar.ya zeynebi küçükken babaya rahat bırakıyordum çünkü feci bi babaya düşkünlüğü vardı zeynebin.ki halada öyle.ama defnede bana çok düşkün mızmızlanır sandım ama babaylada iyi durmuş..yavaş yavaşa bırakcağım böyece.
doruk içinde hareketli geçti desene hafta sonu..

günaydın canım..

benim kız cep telefonumuz müzik sesini iyi biliyo.çalınca bana hemen dönüp inne ıh ıh diyip duruyo baksana çalıyo diyo sanırım..bir iki özellikle çaldırdım aynı tepkiyi veriyo hmen ana dönüp bişeyler diyo..cadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…