yok kızlar derinle ilgili değil aslında ucu bizede dokunuyor..
kardeşim trafik kazası yaptı ve o arabadan nerdeyse hiç bişey olmadan çıkmış.tek çenesinde çatlak var kızlar inanın nasıl şoka girdim anlatamam ve ben o arabayı kullanıyordum derini getirip götürürken şimde ne yapıcam bilmiyorum kızlarr
hayırdır kuzum neyi varki.benimkindede dişte gelin giden yok.ama diş yeri kayagı kabarmış yakındır deyip kendimi avutuyorum.günaydınlarrr....
tekrardan geçmiş olsun.eşin getirip götüremezmi peki.
kabus dolu bi geceydi. ateşi çıktı mirayın.
kaç gecedir çok uyanıyordu ama dün gece bi felaketti. inş tekrarlamaz. artık dişe bağlamaktan da vazgeçtim: geldiği geleceği yok çünkü.
dün kardeşimin çeyizi gitti. çok kalabalıktı. kpss olunca 12:00 - 2:00 arası oldu. davul falan işte...atlattık bu faslı da
berkinin ilk dişi hayırlı olsun.
fatoş nasıl olmuşşş???
esra kuşuma da geçmiş olaa.
özlem, allah 2 yaşındaki çocuğunun yüzüne bakar inş. acil şifalar...
ya kız benimkide bi haftaa kadar öyleydi.ama ağlamıyo.öyle kalkıyo sanki uykum yok gibi.ama zor oluyo.şimdi bilmiyorum tekrar esti düzene girdikgeçici olailir bak.şkızlar oğlum koca gce uyumadı hep ağladı diş dicem ateşi yok bir belirtisi yok 15 dk uyuyp mızmız uyanıyo dikilyo beşiğe
alıyom ağımda sallıyom uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo ayaklarını kaldırıp yukarı pat indiriyo itiyo beşiğinde dolanıp duruyo
naptımsa uyumadı acaip huysuzdu bırakıp geldim gene öyleymiş heralde iş çıkarıcak sıkıntılı olduğuna göre dedim ama hiç ateş ishal bişiy yoktu inş.da olmaz
ondan karınımı ağrıyo die düşündüm
hiç uyumadığı için acaip uykusuzum c.tesi pazar misafirimde vardı bide yorgunum başım kalkmıyo
Serapcım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bi daha... inşallah kısa zamanda iyileşir.
Fatoş ve Arasa da geçmiş olsunana-oğul nedir hastane doktor çektikleri. ikisine de acil şifalar dilerim...
Esra ve Eflal de hastalarmış... kuzucuklara da geçmiş olsunne çok geçmiş olsun dedim ne oldu topikimize böyle... Hatta Emir bebek te dün uyumamış ona da geçmişler olsun Bi daha geçmiş olsun demek istemiyorum ama
Berkinin de incisi hayırlı olsun :) Gerisi kolaycacık gelir inşallah...
dün eltimden hoppala geldi. bizimki bayıldı hoppalaya... sabah akşam 10 dk koyuyorum çığlık çığlığa zıplıyor.
bi de istemiyodum ama sanırım ipeğe ayakkabı almam gerekicek bilekten. hani şu ilk adım ayakkabısı denenlerden.
çıplak ayak yürüsün dedim ama cmt adım atarken bileği hafiften burkulur gibi oldu,baya ağladı. şişlik falan bişey yoktu ama içimize sinmedi acile götürdük.doktor baktı bişey yok ama ilk adımlarını atarken bileğini burkması tehlikeli olabilir,bileğini saran bi ayakkabı ile adımlattırın dedi...
bugün neslihan hanıma da bi sorayım olmadı öyle yapıcaz.
balerin gibi parmak ucunda gidiyor bileği burkuluyor
Ay adım atarmış da bileği burkulurmuş..Senin pofidik ayaklarını yerim ben...
Esra'da adımlamaya başlamış... Hadi bakalım... Hepsine maşallah
Gerisi kendiliğinden gelir inşallah. Siftah ettiler. Ama daha zor oldu sanki böyle. Sürekli adım atmaya çalışıyor,tutunup kalktığı her yerde... Gözümü ayıramıyorum
2-3 saat uyusa da azcık kendine gelse bari kuzucuk...sağol cnm. bilmiyorum ki neyden. ama gece çok ağladı. halsiz şimdi. sürekli kafasını biyerlere dayıyor.
Haklısın :84:Kesinlikle daha zor olacak yürüdüklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?