2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burakta 2gecedir çığlık çığlığa uyanıyo yırtıyo resmen kendini...
ne yapsak susmuyo..memeyi almıyo..ağlıyo ağlıyo yatıyo sonra...
iştah tamamen gitti..sanırım diş geliyo

hülya dügün oldumu? anlatsana neler yaptınız? bu arada Miray bu dugun hengamesinden fazla uyarılıyor ve yoruluyor olabilir. Gecede o yüzden uyuyamaz. Emiyormuydu o hatırlamıyorum ama bu aralar senin yorgunlugun veya yedigin birsey onu geceleri rahatsız ediyor olabilir. Yada idrar yollarında bi sorun olabilir. Yedirdigin şeylere bi dikkat et istersen. aklıma ilk gelenler bunlar.

Serap cok gecmis olsun. kardesine bisey olmamış hic olmassa diger sorunu halledersiniz nasıl olsa. bi cozüm bulunur.

zeynep günaydın sanada.

kızlar oğlum koca gce uyumadı hep ağladı diş dicem ateşi yok bir belirtisi yok 15 dk uyuyp mızmız uyanıyo dikilyo beşiğe
alıyom ağımda sallıyom uyuyo sonra ağlayarak uyanıyo ayaklarını kaldırıp yukarı pat indiriyo itiyo beşiğinde dolanıp duruyo
naptımsa uyumadı acaip huysuzdu bırakıp geldim gene öyleymiş heralde iş çıkarıcak sıkıntılı olduğuna göre dedim ama hiç ateş ishal bişiy yoktu inş.da olmaz
ondan karınımı ağrıyo die düşündüm
hiç uyumadığı için acaip uykusuzum c.tesi pazar misafirimde vardı bide yorgunum başım kalkmıyo

Serapcım çok geçmiş olsun. Allah yaşatmasın bi daha... inşallah kısa zamanda iyileşir.
Fatoş ve Arasa da geçmiş olsun ana-oğul nedir hastane doktor çektikleri. ikisine de acil şifalar dilerim...
Esra ve Eflal de hastalarmış... kuzucuklara da geçmiş olsun ne çok geçmiş olsun dedim ne oldu topikimize böyle... Hatta Emir bebek te dün uyumamış ona da geçmişler olsun Bi daha geçmiş olsun demek istemiyorum ama
Berkinin de incisi hayırlı olsun :) Gerisi kolaycacık gelir inşallah...

dün eltimden hoppala geldi. bizimki bayıldı hoppalaya... sabah akşam 10 dk koyuyorum çığlık çığlığa zıplıyor.
bi de istemiyodum ama sanırım ipeğe ayakkabı almam gerekicek bilekten. hani şu ilk adım ayakkabısı denenlerden.
çıplak ayak yürüsün dedim ama cmt adım atarken bileği hafiften burkulur gibi oldu,baya ağladı. şişlik falan bişey yoktu ama içimize sinmedi acile götürdük.doktor baktı bişey yok ama ilk adımlarını atarken bileğini burkması tehlikeli olabilir,bileğini saran bi ayakkabı ile adımlattırın dedi...
bugün neslihan hanıma da bi sorayım olmadı öyle yapıcaz.
balerin gibi parmak ucunda gidiyor bileği burkuluyor

Son düzenleme:
Miraya da geçmiş olsun demeyi unutmuşum bak
Bu aralar çok yoğunsunuz hülya bundan rahatsızlık duyuyor olabilir mi acaba???

hayırdır kuzum neyi varki.benimkindede dişte gelin giden yok.ama diş yeri kayagı kabarmış yakındır deyip kendimi avutuyorum.
allahım güzel günlerde kullanmayı nesip etsin kardeşinle gelininize.

ya kız benimkide bi haftaa kadar öyleydi.ama ağlamıyo.öyle kalkıyo sanki uykum yok gibi.ama zor oluyo.şimdi bilmiyorum tekrar esti düzene girdikgeçici olailir bak.ş

olabilir tabiki.ama bize doktor öneermemişti.zeynep çıpla ayak ögrendi.tam yürürken almıştık ayakkabı.ama hiç ilk adım ayakkabısı kullanmadım faydası vardır mutlaka.

Ay adım atarmış da bileği burkulurmuş..Senin pofidik ayaklarını yerim ben...

Esra'da adımlamaya başlamış... Hadi bakalım... Hepsine maşallah
Gerisi kendiliğinden gelir inşallah. Siftah ettiler. Ama daha zor oldu sanki böyle. Sürekli adım atmaya çalışıyor,tutunup kalktığı her yerde... Gözümü ayıramıyorum

Bende kullanmak istemiyorum aslında. Çıplak ayak yürümeyi öğrensin diyorum ama bileği burkunca korktum açıkçası...

sağol cnm. bilmiyorum ki neyden. ama gece çok ağladı. halsiz şimdi. sürekli kafasını biyerlere dayıyor.

Kesinlikle daha zor olacak yürüdüklerinde

Berkin paşa sonunda dişlendi demek.hadi hayırlı olsun geriside kolaycacık sapağalam gelsin inşallah.

Serap geçmiş olsun canım.cana gelen mala gelsin çok şükür çok önemli birşeyi yokmuş.
araba işinide biraz eşin idare edecek sende araba alım işini hızlandıracaksın mecburen.

Hülya Miraydad bence boğaz yada kulakta enfensiyon var.diş pek ateş yapmıyor çoçuğun vucut ısısı evet yükseliyor ama 37 falan oluyor.daha yüksekse sen bi dr a uğra canım düğün üstü iyice huysuzlanmasın kuzum.
hadi düğünede son 5 günün sonra rahatsın.

Esma var bu ara bi elamat ama hayırlara gitsin hepsi huysuız bu ara.ama ateş yada ıshal yoksa diştir diş.

duru'da cumartesi akşam 6 da yemek yedi sonra ertesi gün öğlen saat 1 e kadar ağzına su harici hiçbirşey koymadı.anlamadım mamayı görünce ağlıyor bende çok ısrar etmedim.iştah gitti ama dönemsel birşey diye ısrar etmiyorum.

Direksiyon sınavından 85 aldım .çok şükür buda bitti.
bu arada ben yazmamıştım size geçen hafta dişçiye gittim ya. dr a sordum benim dişçi Üniversite hastanesinde sordum.kızımın 4 dişi var şimdiden bakımı benim için çok önemli dedim.şuan fırçalayamazsın tabii ama her mamadan beslenmeden sonra mutlaka 1-2 yudumda olsa su ver sakın ihmal etme dedi.aklınızda bulunsun.

serapcım çok geçmiş olsun.Allah korumuş kardeşini.. sizin bu sene başınız kurtulmadı hastalıktan,kazadan.. inşallah bu son olur canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…