sevilaY yazıyonuz ama bendeniz sevillltabiiki dr a gitsem adet söktürücü vercek bende kendi, gelsin istiyorum bakalım bekliyelim biraz daha
ben nıye en basından beri seni sevilay sanıyorum ki
hala regl olmayan varmııı bende tık yok dramı görünsem acaba
kızlar telefoncularda maket cep telefonları var.
vitrine falan koyuyolar ya bazen.
onları istesek para ile alabilirmiyiz,ne kadar eder?
ipek bizim cep tlf sarmış durumda. ama malum radyasyon saçıyo eline vermeyıncede bas bas bagırıyo. oyuncak aldık,yüzüne bakmadı. hani o maketler bizimkilerin kopyası ya,onlardan almaya karar verdim en son. ama verirler mi acep
yine kayıp telefonum. kım bılır nere soktu,bulamıyorum ewde. uyuyorda. uyansın da soylıyım allah rızası ıcın bırınız benı çaldırsın.
olabülürrrne bilimmm bende bi sevilay tipimi var acaba
ev tlf kullanmıyoruz bacımben de varım ben de
bazen ödüm kopuyo ya hamile neyin olursam diye
Karnımda hareket oluyo gazdan falan anam diyo ya bebişse ve ben de Özlem gibi böyle öğrenirsem
verirler bence istersen
ev telefonun yok mu bacım evden çaldırsana
yaa kızlar ben bişi sorcaktım unutuyom hep yastık kullanmaya başladınızmı ben bizim dükkandan bi yastık aldım ortopedikmiş ama ufak geliyo benim oğlanda deli yattığı için kafasının altında durmuyo yamuluyo sürekli büyük yastık koydum oda benim içime sinmiyo boynunu ağrıtırmı acaba diye ne yapıyosunuz siz
yengem olur sevilay abimin karısı cidden onu seçip aldık bizhee sevilay kim Sevil ?
zeynep çaldırıyorummmmmmmmmmmm.
ama çekmiyor kapalı veriyor.
hee sevilay kim Sevil ?
zeynep çaldırıyorummmmmmmmmmmm.
ama çekmiyor kapalı veriyor.
he kız aynen öyleZeynep sizde mi bizim gibi Gtalktan haberleşiyonuz
ben bi enciğimle ilgileneyim babannesinden sıkıldı zaar mızıklıyo haklı çocuk bende sıkılıyom zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?