2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa burcu meraklısı diilim tabide böölede zor oluyo kazaya kurban falan gitmeyelimde malum benimki ilk bebek diil ödüm patlıyo bişi olcak diye bide dediğin gibi sıkıntı yapıyo bel ağrısı sırt ağrısı müthiş derecede ona yoruyorum olmadığı için heralde keremde iyi çok şükür azıp duruyo uyumuyo herzamanki gibi şimdide uyandı ablası balon oynuyo oda ona gülüp duruyo

sevilaY yazıyonuz ama bendeniz sevilll tabiiki dr a gitsem adet söktürücü vercek bende kendi, gelsin istiyorum bakalım bekliyelim biraz daha

kızlar telefoncularda maket cep telefonları var.
vitrine falan koyuyolar ya bazen.
onları istesek para ile alabilirmiyiz,ne kadar eder?
ipek bizim cep tlf sarmış durumda. ama malum radyasyon saçıyo eline vermeyıncede bas bas bagırıyo. oyuncak aldık,yüzüne bakmadı. hani o maketler bizimkilerin kopyası ya,onlardan almaya karar verdim en son. ama verirler mi acep

yine kayıp telefonum. kım bılır nere soktu,bulamıyorum ewde. uyuyorda. uyansın da soylıyım allah rızası ıcın bırınız benı çaldırsın.

hala regl olmayan varmııı bende tık yok dramı görünsem acaba

ben de varım ben de
bazen ödüm kopuyo ya hamile neyin olursam diye
Karnımda hareket oluyo gazdan falan anam diyo ya bebişse ve ben de Özlem gibi böyle öğrenirsem

verirler bence istersen
ev telefonun yok mu bacım evden çaldırsana

yaa serap bazen bendede o hareket oluyo tamam bebek var hareketlendi diyom bide tırsıyom bu bünye 3.cüyü kaldırmaz daha

yaa kızlar ben bişi sorcaktım unutuyom hep yastık kullanmaya başladınızmı ben bizim dükkandan bi yastık aldım ortopedikmiş ama ufak geliyo benim oğlanda deli yattığı için kafasının altında durmuyo yamuluyo sürekli büyük yastık koydum oda benim içime sinmiyo boynunu ağrıtırmı acaba diye ne yapıyosunuz siz

ne bilimmm bende bi sevilay tipimi var acaba
olabülürrr
ev tlf kullanmıyoruz bacım
ersin işyerinde gtalk açar hep ama o da kapalı,yoğun herhal,ona da ulaşamıyorum.

kullanmıyorum canım,kullanamam da.
ipek yatağı 10 kere dönüyor bir gecede,yastıkla yatmaz ki.

ben ilk aydan beri yastık koyuyorum.

şuanda 60 cm boyunda falan tüy yastığımız var onu kullanıyoruz annem büyük tüy yastığını bozup yaptı..ama normalde annemde falan yatağın üstünde uyurken arada büyük tüy yastıktada yatırıyoruz.

hee sevilay kim Sevil ?

zeynep çaldırıyorummmmmmmmmmmm.

ama çekmiyor kapalı veriyor.

heh burcu şimdi yandım desene
benim telefona bişeyler oldu. ben arama yapıyorum ama karşı taraf yapınca kapalı çıkıyor. avea ya gittim,hattan kaynaklı değil dediler. telefona başka hat taktım,e telefonda da sorun yok. ne oldu anlamadım. ipek vura kıra telefonun içine etti sanırım...
şimdi nasıl bulcam ben telefonumu offf kızım of :84:

ben de yastık kullanamıyom dört döndüğü için
bazen burnu tıkanıkken bizim büyük yastıklara yatırıyom yüksek olsun uyuyabilsin diye tabi kalktığında onu üstünde olmuyor

ben bi enciğimle ilgileneyim babannesinden sıkıldı zaar mızıklıyo haklı çocuk bende sıkılıyom zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…