Berkin paşa sonunda dişlendi demek.hadi hayırlı olsun geriside kolaycacık sapağalam gelsin inşallah.
Serap geçmiş olsun canım.cana gelen mala gelsin çok şükür çok önemli birşeyi yokmuş.
araba işinide biraz eşin idare edecek sende araba alım işini hızlandıracaksın mecburen.
Hülya Miraydad bence boğaz yada kulakta enfensiyon var.diş pek ateş yapmıyor çoçuğun vucut ısısı evet yükseliyor ama 37 falan oluyor.daha yüksekse sen bi dr a uğra canım düğün üstü iyice huysuzlanmasın kuzum.
hadi düğünede son 5 günün sonra rahatsın.
Esma var bu ara bi elamat ama hayırlara gitsin hepsi huysuız bu ara.ama ateş yada ıshal yoksa diştir diş.
duru'da cumartesi akşam 6 da yemek yedi sonra ertesi gün öğlen saat 1 e kadar ağzına su harici hiçbirşey koymadı.anlamadım mamayı görünce ağlıyor bende çok ısrar etmedim.iştah gitti ama dönemsel birşey diye ısrar etmiyorum.
Direksiyon sınavından 85 aldım .çok şükür buda bitti.
bu arada ben yazmamıştım size geçen hafta dişçiye gittim ya. dr a sordum benim dişçi Üniversite hastanesinde sordum.kızımın 4 dişi var şimdiden bakımı benim için çok önemli dedim.şuan fırçalayamazsın tabii ama her mamadan beslenmeden sonra mutlaka 1-2 yudumda olsa su ver sakın ihmal etme dedi.aklınızda bulunsun.
beni bugün pek önemsemediniz gibi geliyo..ama neysee..olur arada..dönemseldir
Burcu gözün aydın canım...
Bu arada son 2-3 gündür ipekte iştahsız. yiyor ama zor yiyor. binbir nazla niyazla. mama önlüğünü takınca ağlamaya başlıyo. ağzını kapatıp başını falan sallıyor sağa sola. çığlık atıyo,direniyo. oyunla falan yediriyorum... dönemsel sanırım. çok da üstelememek lazım
calgel kullanıyo muydunuz kızlar ya
mutlaka konuşmuşsunuzdur ama diş olmayınca çok ta aklımda kalmamış
cuma sağlık ocağına gittiğimde doktor dişi çıksın öyle verelim demişti
Gözün aydın Burcucum
Burcu hadi gözün aydın bacım attır yolların tozunu
burcu hayırlı olsun canım ehliyetin..duru da inşallah kısa zamanda eski düzenine döner..
ben çıkayım.çamaşırlarım kurudu ütü yapayım.valizide şimdiden hazırlayayım yarın iki ayagım bi pabuca girmesin.hem bacımlada o ara iki sohbet ederiz.gelirim ögleden sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?