2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu gözün aydın canım...

Bu arada son 2-3 gündür ipekte iştahsız. yiyor ama zor yiyor. binbir nazla niyazla. mama önlüğünü takınca ağlamaya başlıyo. ağzını kapatıp başını falan sallıyor sağa sola. çığlık atıyo,direniyo. oyunla falan yediriyorum... dönemsel sanırım. çok da üstelememek lazım

calgel kullanıyo muydunuz kızlar ya
mutlaka konuşmuşsunuzdur ama diş olmayınca çok ta aklımda kalmamış
cuma sağlık ocağına gittiğimde doktor dişi çıksın öyle verelim demişti

miraya geçmiş olsun, inş önemli bişey değildir.

esmacım geçmiş olsun,ayaklarını kaldırıyorsa gazı da olabilir bence. büyümüş olsalar da dönem dönem burak da hala gaz problemi oluyor geceleri. öğle ayaklarını kaldırıp ağladığında ben metsil veriyorum hala..

tebriklerr.bak nazla girdin ne güzel bitirdim.ee yollarda ne zaman görcez seni:))
benim doktorum ta ilk dogdugunda söylemişti bir iki çay kaşıgı suver arkasından diye.düzenli veriyordum ama bir iki aydır hiç verdigim yoktu.iyi hatırlattın tekrardan başlayayım.
sizinki dönemsel ama bizim yemememiz neykihep böyleydi zaten benim kız.

ben çıkayım.çamaşırlarım kurudu ütü yapayım.valizide şimdiden hazırlayayım yarın iki ayagım bi pabuca girmesin.hem bacımlada o ara iki sohbet ederiz.gelirim ögleden sonra...

Son düzenleme:
slm kızlarr serap geçmiş olsun ucuz atlatmış kardeşin allah korumuş hasta olan bebişlere geçmişlerrr olsun çok fazla geçmişe bakamadım

Sağol canım.

aman yemesin 2 günde delirtti beni.bu ara birde yeni adet çıktı 10 kere koy ağzına 10 kerede dışarı çıkartıyor kusmuyor aklı sıra oyun yapıyor .düzelir herhald acıkınca mecbur yiyecek.

calgel kullanıyo muydunuz kızlar ya
mutlaka konuşmuşsunuzdur ama diş olmayınca çok ta aklımda kalmamış
cuma sağlık ocağına gittiğimde doktor dişi çıksın öyle verelim demişti

biz kullanıyoruz canım.bayağı rahatlatıyor bence yalamlanıyor ve ağzını açıyor sür diye rahatlıyor tabii.
Gözün aydın Burcucum

sağol canım.

Burcu hadi gözün aydın bacım attır yolların tozunu

bekleyin ben geliyorummm.

burcu hayırlı olsun canım ehliyetin..duru da inşallah kısa zamanda eski düzenine döner..

sağol yavrım.
ayy evde 2 günde dellendim valla evdeki annelere ve babakn anneannelere Allah sabır versin ben koyuyorum o atıyor birde kızacağımı biliyor ya gözümün içine bakıyor.

ben çıkayım.çamaşırlarım kurudu ütü yapayım.valizide şimdiden hazırlayayım yarın iki ayagım bi pabuca girmesin.hem bacımlada o ara iki sohbet ederiz.gelirim ögleden sonra...

Sağol ayşegülcüğüm.Hadi bitir işlerini gelde 2 laflayalım.

bu hafta büyük hafta İstanbul buluşması bu Cumartesi.

ayy ne kadar güzel Sevilay ben olsam canıma minnet derdim.ama sıkıntı basıyor-yapıyor galiba sana.Keremcik nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…