oo yine herkesler toplaşmış...
bi ben yokmuşum:92:
slm kızlar nasılsınız ?
ahmet cok huysuz hiç rahat vermiyor ya geceleri uyumuyor.Uyusa bile her saat başı kalkıyor.
Kaç senedir ilk defa eşimi bugün kahvaltı ettirmeden yolladım işe içim çok huzursuz.Uyuyakalmışım ne yapayım.Gece tok durması için ne yediriyorsunuz kızlar bebişlere ?
üff miray hiç iyi değil(( hali yok ve sürekli ağlıyor.
randevu aldım. dr a götürüyorumm.
Iyiyim Serapcim saol sen nasilsin evet canim ya pek karsilasamiyoruz ise basladigimdan beri pek giremiyorum vallareyhan naber canım ya karşılaşamıyoruz hiç Ecem hanım nasıl iyileşti mi?
AMAN 1 GÜNDE Bİ POĞAÇA ALIP YESİN BİRŞEYCİK OLMAZ.benimki ne yapsın 5.30 da kalkıp 6 da gidiyor kendine bir sallama çay yapıyor 1-2 dilimde birşeyler yiyor o kadar sonrada işte 8 de kahvaltı yapıyor.kalkamıyorum kalksamda dayanamıorum sonrasına zaten.slm kızlar nasılsınız ?
ahmet cok huysuz hiç rahat vermiyor ya geceleri uyumuyor.Uyusa bile her saat başı kalkıyor.
Kaç senedir ilk defa eşimi bugün kahvaltı ettirmeden yolladım işe içim çok huzursuz.Uyuyakalmışım ne yapayım.Gece tok durması için ne yediriyorsunuz kızlar bebişlere ?
Canim bende aksamlari 7 gibi çorba yada yemek tarzi veriyorum bide yatmadan 9 gibide 180 ml kadarda tahilli süt veriyorum bizimde gece sabaha karsi 5 gibi kalkiyo emiyo geri yatiyoslm kızlar nasılsınız ?
slm kızlar nasılsınız ?
rengi hoşuna gittiyse kullanırsın biraz.sonra değiştirirsin..foto eklesen görürdük..AMAN 1 GÜNDE Bİ POĞAÇA ALIP YESİN BİRŞEYCİK OLMAZ.benimki ne yapsın 5.30 da kalkıp 6 da gidiyor kendine bir sallama çay yapıyor 1-2 dilimde birşeyler yiyor o kadar sonrada işte 8 de kahvaltı yapıyor.kalkamıyorum kalksamda dayanamıorum sonrasına zaten.
normalde gece uykusu öncesi 200 cc süt yada mama içine kaşık mama ekleyim koyu kıvamlı yediriyordum.ama 2 gündür saat 5 te yediği çorba yada muhallebi ile yatıyor.gecede dürekli kalkıyor mama yapıyorum ama yemiyor bu ara biraz karışık yani.
ben saçlarımı boyattım ama ortaya karışık oldu valla.önce röfle yaptırdım .sarısını hiç ama hiç beğenmedim çiçek satan çingenelere döndüm.sonra koyulaştır dedim kahveli bir gölge oldu yani.ne oldu bende anlamasıdım.ama açık kumsal istiyordum bi ara bunun rengi iyice akarsa alır kumrala boyarım.ama şimdilik beğendi herkes.
Iyiyim Serapcim saol sen nasilsin evet canim ya pek karsilasamiyoruz ise basladigimdan beri pek giremiyorum valla
Ecem iyi çok sükür iyilesti atlattik hastaliklari. Berkin nasil oda iyidir insallah
AMAN 1 GÜNDE Bİ POĞAÇA ALIP YESİN BİRŞEYCİK OLMAZ.benimki ne yapsın 5.30 da kalkıp 6 da gidiyor kendine bir sallama çay yapıyor 1-2 dilimde birşeyler yiyor o kadar sonrada işte 8 de kahvaltı yapıyor.kalkamıyorum kalksamda dayanamıorum sonrasına zaten.
normalde gece uykusu öncesi 200 cc süt yada mama içine kaşık mama ekleyim koyu kıvamlı yediriyordum.ama 2 gündür saat 5 te yediği çorba yada muhallebi ile yatıyor.gecede dürekli kalkıyor mama yapıyorum ama yemiyor bu ara biraz karışık yani.
ben saçlarımı boyattım ama ortaya karışık oldu valla.önce röfle yaptırdım .sarısını hiç ama hiç beğenmedim çiçek satan çingenelere döndüm.sonra koyulaştır dedim kahveli bir gölge oldu yani.ne oldu bende anlamasıdım.ama açık kumsal istiyordum bi ara bunun rengi iyice akarsa alır kumrala boyarım.ama şimdilik beğendi herkes.
rEYHAN sen ne işi yapıyorsun canım.saatleri pek bi değişik :)
Firsat buldukça girmeye çalisiyorum vallatabi senin saatler de değiştiği için zor sabit bi düzenin yok.. işyerinden girme şansın da yok tabi.. ama ihmal etme bizi bak merak ederiz..
İyi hadi çok şükür iyi olsunlar başka bişey istemiyoz
Berkin diş çıkarmakla uğraştığından azcık mız mız işte.. beni istiyo sürekli ben çıkınca ağlıyo.. kafasını koynuma gömüp uyumak istiyo.. Allaha şükür iyi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?