2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız ?
ahmet cok huysuz hiç rahat vermiyor ya geceleri uyumuyor.Uyusa bile her saat başı kalkıyor.
Kaç senedir ilk defa eşimi bugün kahvaltı ettirmeden yolladım işe içim çok huzursuz.Uyuyakalmışım ne yapayım.Gece tok durması için ne yediriyorsunuz kızlar bebişlere ?

üff miray hiç iyi değil(( hali yok ve sürekli ağlıyor.
randevu aldım. dr a götürüyorumm.

Ooo baya kalabalik burasi bugün masallah
AYKIZZ,seli_n,bulbul,bitanesii+,ebruderin,fatima38,ZEYNEP6672,srpp,SHİNE,ZeyL,HavvaEsen+,zeynepb+,sevilirem,XSIDE,

Nasilsiniz kizlar herkez iyidir insallah
bizde bi yaramazlik yok Ecemi 10 buçukta krese biraktik bende birazdan çikicam bugün aksam 10 da çikicam bütün gün kizimi görmiycem
aksam geldigimdede uyumus olur zaten

oo yine herkesler toplaşmış...
bi ben yokmuşum:92:

gel kız artist bacı

bugüne kadar kahvaltısız göndermediysen daha ne olsun kız dert ettiğin şeye bak
ben bişey yedirmiyorum canım gece akşam yedi buçuk gibi bizimle bir sebze veya çorba veya köfte falan yediriyorum sonra emzirip yatırıyorum..
bazı dönemler çok kalktığı oluyor ama ben ekstra vermiyorum.. ama genelde 1-2 kere kalkıyor o da sabaha karşı..

ah canım ya bi göster tabi ona göre ilaç verirsin şimdi bilmeden ne vercen

reyhan naber canım ya karşılaşamıyoruz hiç Ecem hanım nasıl iyileşti mi?
Iyiyim Serapcim saol sen nasilsin evet canim ya pek karsilasamiyoruz ise basladigimdan beri pek giremiyorum valla
Ecem iyi çok sükür iyilesti atlattik hastaliklari. Berkin nasil oda iyidir insallah

AMAN 1 GÜNDE Bİ POĞAÇA ALIP YESİN BİRŞEYCİK OLMAZ.benimki ne yapsın 5.30 da kalkıp 6 da gidiyor kendine bir sallama çay yapıyor 1-2 dilimde birşeyler yiyor o kadar sonrada işte 8 de kahvaltı yapıyor.kalkamıyorum kalksamda dayanamıorum sonrasına zaten.

normalde gece uykusu öncesi 200 cc süt yada mama içine kaşık mama ekleyim koyu kıvamlı yediriyordum.ama 2 gündür saat 5 te yediği çorba yada muhallebi ile yatıyor.gecede dürekli kalkıyor mama yapıyorum ama yemiyor bu ara biraz karışık yani.

ben saçlarımı boyattım ama ortaya karışık oldu valla.önce röfle yaptırdım .sarısını hiç ama hiç beğenmedim çiçek satan çingenelere döndüm.sonra koyulaştır dedim kahveli bir gölge oldu yani.ne oldu bende anlamasıdım.ama açık kumsal istiyordum bi ara bunun rengi iyice akarsa alır kumrala boyarım.ama şimdilik beğendi herkes.

Canim bende aksamlari 7 gibi çorba yada yemek tarzi veriyorum bide yatmadan 9 gibide 180 ml kadarda tahilli süt veriyorum bizimde gece sabaha karsi 5 gibi kalkiyo emiyo geri yatiyo

geçmis olsun hülyacim dislerden olmasin insallah biseyi yoktur

slm canım.aman bi kereden bişey olmaz...bugünlük böyle olsun..
ben akşam yaptığımız yemeklerden biraz ekmeğe batırp veriyorum..sonrada emip yatıyo.ekstra bişey yok.

rengi hoşuna gittiyse kullanırsın biraz.sonra değiştirirsin..foto eklesen görürdük..

git canım hadi..bize haber ver gelince..

Adet olmayan var benim
Dualarınız dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..Ümit yokmuş diyolar ama tabi Allahtan ümit kesilmez..
Size de çok geçmiş olsun Serapcım..
Hülyacım götür hemen doktora Miray kızı diş diş derken rota benzeri salgın aldı başını gitti bak benim de ödüm kopuyor..

Zeynep sen İpeki götür alsın eline bi maket telefon mümkün değil kıyıpta alamazlar elinden az işini bilcen
Kötü haberler üst üste yağdı ama Berkin oğlanın diş kutlaması yarım kalmasın hayde bre Maşallah tosbik krala
He Zeynep Toprakta ilk defa verileni hemen almamaya başladı..Önce bi dokunduruyor ağzını tadına bakıyor sonra alıyor.Beğenmediği için yemediği de olmaya başladı..
Aslında bu durum benim hoşuma gidiyor..Seçiçi olması güzel..Herkesin elindekine göz diken bi çocuk olmasını istemem doğrusu..
Zaten çocuğum yemek yemiyor kitabını okuduktan sonra yemek olayına bakış açım epey bi genişledi..

Bizde işlerimizi bitirdik balkonda güneşleniyoruz..
Topravitos mandallara kitlendi..Bende kitap okooorum havamıda basim

Iyiyim Serapcim saol sen nasilsin evet canim ya pek karsilasamiyoruz ise basladigimdan beri pek giremiyorum valla
Ecem iyi çok sükür iyilesti atlattik hastaliklari. Berkin nasil oda iyidir insallah

tabi senin saatler de değiştiği için zor sabit bi düzenin yok.. işyerinden girme şansın da yok tabi.. ama ihmal etme bizi bak merak ederiz..
İyi hadi çok şükür iyi olsunlar başka bişey istemiyoz
Berkin diş çıkarmakla uğraştığından azcık mız mız işte.. beni istiyo sürekli ben çıkınca ağlıyo.. kafasını koynuma gömüp uyumak istiyo.. Allaha şükür iyi işte

resim isterim valla çok merak ettim

Firsat buldukça girmeye çalisiyorum valla
Hadi hayirli olsun Agrisiz sizisiz çikarsin incilerini pasam masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…