Adet olmayan var benim
Dualarınız dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar..Ümit yokmuş diyolar ama tabi Allahtan ümit kesilmez..
Size de çok geçmiş olsun Serapcım..
Hülyacım götür hemen doktora Miray kızı diş diş derken rota benzeri salgın aldı başını gitti bak benim de ödüm kopuyor..
Zeynep sen İpeki götür alsın eline bi maket telefon mümkün değil kıyıpta alamazlar elinden az işini bilcen
Kötü haberler üst üste yağdı ama Berkin oğlanın diş kutlaması yarım kalmasın hayde breMaşallah tosbik krala
He Zeynep Toprakta ilk defa verileni hemen almamaya başladı..Önce bi dokunduruyor ağzını tadına bakıyor sonra alıyor.Beğenmediği için yemediği de olmaya başladı..
Aslında bu durum benim hoşuma gidiyor..Seçiçi olması güzel..Herkesin elindekine göz diken bi çocuk olmasını istemem doğrusu..
Zaten çocuğum yemek yemiyor kitabını okuduktan sonra yemek olayına bakış açım epey bi genişledi..
Bizde işlerimizi bitirdik balkonda güneşleniyoruz..
Topravitos mandallara kitlendi..Bende kitap okooorum havamıda basim
hizmet sektörü ve müşteri ile bire bir muhattapsın ayy ne sinir aynı benim gibi...kolay gelsin canım.
Resim artık düğün için olanlardan koyacağım kızlar.cumartesi buluşma sonrası .+cumatesi kına var.pazarda düğün.ordan çeker koyarım.
bu ara zaten sinirlerimde tepemde Duru yu düğüne götürmiyeceğim bu yüzden %90.
kayınvalide ile konuşmıyorum ya bu evdeki gelinle de anlaşamıyor birbirlerinin olduğu odaya bile girmiyorlar ki düşünün yani.kendi kendine hayal kuruyormuş.gelip bana yerleşecek bende kalacak evimide çekip cevirirmiş-yemeğimide yapacakmış ve bomba kızımı büyütecekmiş.yazık hayal aleminde yaşıyor .
kış günü isal kusma salgını pek olmaz ama havalr yaz gibi burda anlamadım ne iş..Kızlar cuma gecesi Eflal'i acile götürmüştük ya dün de annem acillik oldu. Yine ishal ve kusma. Anneme amip dediler. Hülya'cığım Miray da rahatsızmış bak dikkat et. Eflal de çok halsizdi başlangıcında. Walla Adana'da acaip acaip bi salgın var. Okula geldim burdaki arkadaşlar da muzdarip. İçme suyunu hazır kullanıyoruz ama meyve sebze mecbur çeşme suyuyla yıkanıyor. Hoş Eflal'in hastalığı için doktor havadan bulaşıyor demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?