2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

oooh valla sefanız olsun ana oğul.. sağol teyzoş unutma bizi..
bu sabah ta otobüste ayakta gelince 3 gündür kitabımın yüzünü açamamış oldum.. Ben de havamı atarım kız benim de kendime ayda 2 romanım vardır

hizmet sektörü ve müşteri ile bire bir muhattapsın ayy ne sinir aynı benim gibi...kolay gelsin canım.

Resim artık düğün için olanlardan koyacağım kızlar.cumartesi buluşma sonrası .+cumatesi kına var.pazarda düğün.ordan çeker koyarım.

Son düzenleme:
valla kitap falan okuyamıyorum..çok istiyorum ama..yazıyosunuz özeniyorum..hiç fırsatım olmuyo..bi boşluk bulsam ya buraya takılıyorum yada iş yapıyorum..boşluk bulursam tabi...çalışmaya başlarsam inş düzenimi kurarım...çok severim normalde kitap okumayı ama...bende havamı atmak istiyorum

vaşşşş yavaş gel deseydin...vay vay vay ne hayal ne hayal..kızını büyütücekmş haa..
aman hiç götürme duru yu bencede.orda gelcek sevecek sırnaşacak..sonrada sana yalakalık yapcak..

slmm kızlar
bayramdan beri ne yerdeyim ne gökde
ecenaz çok huysuzdu yavrum
sonunda dişimiz patladıııı
ağır bi gripte atlattık bayramda ana kız...
şimdilik iyiz çok şükür
anneannemize geldik ecoşda uyurken bi bakıyım dedim unutturmayayım kendimi :)

gel kaynana mağduru arkadaşım hoş geldin.
geçmiş olsun sizede.topiğin en dnertlileri Gülşah la benim galiba cadı kaynana elinden.

kızlar bebişler dönemsel yada dişten huysuzlanıyolar haklısınız insan evladı ne zorla emekle büyüoyr ya inş. evlatlarımız hayırlı evlat olurlarr

zeynepçin hoppala sevdi demek ipektoş aslında emir kağanda çok seviyo hoplamayı ama ben hoppala almıycam birinden olsa senin gibi bindirimde şimdi yürümeye başlıcaklar öle kalıcak köşede die istemiyorum

burcu alıntıyı silicen die bende sildimm yorumu
ayşegül hayırlı yolculuklar cnm

kızlar okudum ama aklımda kalmıyo çok uykusuzum kafam kazan gibi

Son düzenleme:
Kızlar cuma gecesi Eflal'i acile götürmüştük ya dün de annem acillik oldu. Yine ishal ve kusma. Anneme amip dediler. Hülya'cığım Miray da rahatsızmış bak dikkat et. Eflal de çok halsizdi başlangıcında. Walla Adana'da acaip acaip bi salgın var. Okula geldim burdaki arkadaşlar da muzdarip. İçme suyunu hazır kullanıyoruz ama meyve sebze mecbur çeşme suyuyla yıkanıyor. Hoş Eflal'in hastalığı için doktor havadan bulaşıyor demişti.

Son düzenleme:
aman aman uzak olsunlar...
seninkinin derdi ne yine anlamadım ama bu düşüncelerinde devam et taviz verme iyiliksizler nolucak...
ben artık ecenaz ıda göndermiyorum ohhhh
saol bu arada canım

Son düzenleme:
kış günü isal kusma salgını pek olmaz ama havalr yaz gibi burda anlamadım ne iş..
kışı göremicez sanırım buralarda bu sene..
geçmiş olsun canım annenede...

adaşım geçmiş olsun
bizim burdada sular mikropluymuş dün kardeşim kpss ye giremedi o yüzden yazık
gece kusmaya başladı acile götürdüm
ben sınava girdim amaa

aslında benim kafam rahat zaten elleşmiyorumda ne iyisininşi ne kötüsünü istiyorum benden uzak olsun.

eltimle birlik bunlar ama anlaşamıyorlar 4 yıldır çıkmayan rezillik kalmadı şimdide plan yapıyormuş benle barışıp bize gelecekmiş kalmaya.deli ya valla deli.eltimle rezil oldular sıra bende galiba ama ben eltim gibi onlara mecbur değilimki onlarda biliyor yoksa ooooo ne işler açarlardı başıma.Ben salak kocama diyorum git gel am yüz verme anlamıyor anası kalmaya gelirse kovacağımı oda iyi biliyor ama yinede nasıl davranacağını kestiremiyor şapşal.

gülşah geçmiş olsun canım..
dişinizde hayırlı olsun sapasağlam olsun inş...
ecenaz ayakta duruyo diyodun bi aralar nasıl şimdi yürümeye başladımı...

valla bende ne gidiyorum ne geliyorum..
kafam rahat..görümceyle kaynanam geldi 2defa ben gitmedim sonra onlara..
artık onlarda gelmyo..eşim görümceye gidelim diye ısrar ediyo oralı olmuyorum..
kafam rahat görmesem daha iyi..
ama utku çok seviyo oğlunu sürekli gidelim diye..içim acıyo..ama gitmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…