2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gülşah geçmiş olsun canım..
dişinizde hayırlı olsun sapasağlam olsun inş...
ecenaz ayakta duruyo diyodun bi aralar nasıl şimdi yürümeye başladımı...

saol sibelcim
evet çok azimli canı isterse 1-2 adım atıyo
zaten genelde ayakta, oturtabilene aşkolsun...beni oturtup üstüme tırmanıyo hemen biyerlen tutunup kalkıyo hep ayakta ve çok dikkat istiyo
sadece başka biyere gidince alışana kadar poposunun üstünden kalkmıyo yabancılara alışamadık halaaa

iyiz fatoşcumm
sen nasılsın aras nasıl
iyileştinmi_?

ben devamsızlık yapıyorumda burda bazen habersiz kalıyorum

cnm çok geçmiş olsun

cnm bende sen gibiyim ama mecbur görüşüyorum oğluma bakıyo
k.valide gitmesem surat yapar senintarafa gidion bizim tarafa gelmiyon die
hiç çekilmiyo

slm canlarım hasta bebişlere geçmiş olsun
nasılsınız?
slm cnm çok şükür sen naptın geçmiş olsun ameliyat olmuşun aradım teli senin kapalıydı
aras nasıl oldu ameliyatı nezaman
maşallah adım atmaya başlamış

kızlar ben dün naptım
bulaşık makinasına yarım tablet vardı onu koydum bide sıvı bulaşık deterjanı bitmişti dibinde kalanıda koydum makinayı çalıştırdım baya sonra bi gittim heryer köpük bitmesine az kalmıştı kapatımyeniden başlattım yarım saat sonra tekrar köpükler çıkmaya başladı kapattım sabah kapağını aştım alt tarı köpüklü suyla dolu anacım neolucak şimdi bu makinayı bozdummu ne yaptım alık gelin :44:

Kızlar nasılsınız,
sabahtan beri geçmişi okuyorum nazar olmasın güzel sohbet ediyorsunuz.
Hastalarımıza geçmiş olsun. Fatoşcum Arasın nesi var, sanada geçmiş olsun.
Gülşahcım sen de benim gibi sık gelemeyenlerdensin ama maalesef çok istememe ragmen yoğunluktan vakşit bulup giremiyorum.

Esma kıs sen 36.haftanda erken doğum mu yaptın normal hemde neden öyle oldu kıs sorun neydi?
Doğum zamanlarımıza baktımda biraz Nostalji yaptım
Çok az normal doğum yapan:44: var Sibel var Özlemzafer var

normal deterjan koymamalıydın canım, ben bulaşık alırken deterjan kullanıyordum açınca dibinde köpük oluyordu artık sabun bırakmadan bulaşıklarını alıyorum köpük olmuyor

kız şaşkın esmaa hahahaha ayy sen çok yaşaemi
adamlar makinaya özel deterjan icat etmişler boşunamı makinede yıkama elde yıkamaya diye ayırıyolar
yok inş bozulmamıştır deterjan kalıntıları gidene kadar köpürür belki

ye benim evde internet yok anneme geldikçe giriyorum sık sıkda geliyorum ama bu ara iyice koptuk

Esma kıs sen 36.haftanda erken doğum mu yaptın normal hemde neden öyle oldu kıs sorun neydi?
cnm evet erken doğum yaptım hemde normal hemde acaip sancıyla gittim hastaneye mart başıydı doğumum 12 şubatta oldu işte
neden erken olduğu konusunda bişiy demediler cnm bilmiyorum yani sorucak haldede deildim sorucak gibi bi hastanede deildim
sen 36 yı bitirdin gemi cnm heryecanla senin doğumunu bekliyoz valla Allah hayırlısıyla kurtarın cnm
arkadaşını eşide beyin kanaması geçirmiş Allah yavrusuna bağışlasın onu inş.

Benim internetim varda ne oluyor ki, evde hiç bakamıyorum Gülşahcım:))

35+3 şu an canım..Vakitnde gelir inşallah..Erken olmasın bende kaynaklı diye dua ediyorum..Kolik olur ne bilim sezeryana alınırım dikişler şu bu derken çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum..
Amin bacım duaların için inşallah kabul olur

Son düzenleme:

he valla normal doğurdum ama doğum başlayınca sezeryana alın diye yırtıyorum kendimi..
Allah tan doktorlarım hakikatli adamlarda bana katlanıyolar
hiç dinlemiyolar beni
dr diyo başı görünmş sen sezeryana al diyosun aaa falan yapıyo

Bizim komşumuz geçirmişti beyin kanaması şimdi hiçbişeyi yok eskisinden sağlam. İnşallah bu arkadaş da öyle olur. Allah çocuğuyla daha uzun uzun yıllar geçirmeyi nasip eder.

normal deterjan koymamalıydın canım, ben bulaşık alırken deterjan kullanıyordum açınca dibinde köpük oluyordu artık sabun bırakmadan bulaşıklarını alıyorum köpük olmuyor
valla öle bi salaklık ettim işte :))

ay eşimde kızdı seni akıllı sanırdım esma die :)) inş. düzelir

Benim internetim varda ne oluyor ki, evde hiç bakamıyorum Gülşahcım:))
aynenn bende öle

inş. cnm sen hiç korkma ALlah herşeyin kolaylığını verir

sibelcim aynen bende doğum başlayınca neolur kesin alın ben dayanamıcam die bağırdım ama ben ebelerden çektim işte biraz başında insan gibi insan yoktu

üff ee anlatın başka ne var ne yok
şimdi ecoş uyancak çıkmak zorunda kalcam zaten doğru düzgün katılamıyorum sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…