- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
gülşah geçmiş olsun canım..
dişinizde hayırlı olsun sapasağlam olsun inş...
ecenaz ayakta duruyo diyodun bi aralar nasıl şimdi yürümeye başladımı...
slm canlarım hasta bebişlere geçmiş olsun
nasılsınız?
kış günü isal kusma salgını pek olmaz ama havalr yaz gibi burda anlamadım ne iş..
kışı göremicez sanırım buralarda bu sene..
geçmiş olsun canım annenede...
cnm çok geçmiş olsunKızlar cuma gecesi Eflal'i acile götürmüştük ya dün de annem acillik oldu. Yine ishal ve kusma. Anneme amip dediler. Hülya'cığım Miray da rahatsızmış bak dikkat et. Eflal de çok halsizdi başlangıcında. Walla Adana'da acaip acaip bi salgın var. Okula geldim burdaki arkadaşlar da muzdarip. İçme suyunu hazır kullanıyoruz ama meyve sebze mecbur çeşme suyuyla yıkanıyor. Hoş Eflal'in hastalığı için doktor havadan bulaşıyor demişti.
valla bende ne gidiyorum ne geliyorum..
kafam rahat..görümceyle kaynanam geldi 2defa ben gitmedim sonra onlara..
artık onlarda gelmyo..eşim görümceye gidelim diye ısrar ediyo oralı olmuyorum..
kafam rahat görmesem daha iyi..
ama utku çok seviyo oğlunu sürekli gidelim diye..içim acıyo..ama gitmiyorum..
slm cnm çok şükür sen naptın geçmiş olsun ameliyat olmuşun aradım teli senin kapalıydıslm canlarım hasta bebişlere geçmiş olsun
nasılsınız?
maşallah adım atmaya başlamışsaol sibelcim
evet çok azimli canı isterse 1-2 adım atıyo
zaten genelde ayakta, oturtabilene aşkolsun...beni oturtup üstüme tırmanıyo hemen biyerlen tutunup kalkıyo hep ayakta ve çok dikkat istiyo
sadece başka biyere gidince alışana kadar poposunun üstünden kalkmıyo yabancılara alışamadık halaaa
İki Gülşah var şu anda...
maşallah adım atmaya başlamış
kızlar ben dün naptım
bulaşık makinasına yarım tablet vardı onu koydum bide sıvı bulaşık deterjanı bitmişti dibinde kalanıda koydum makinayı çalıştırdım baya sonra bi gittim heryer köpükbitmesine az kalmıştı kapatımyeniden başlattım yarım saat sonra tekrar köpükler çıkmaya başladı kapattım sabah kapağını aştım alt tarı köpüklü suyla dolu anacım neolucak şimdi bu makinayı bozdummu ne yaptım alık gelin :44:
kızlar ben dün naptım
bulaşık makinasına yarım tablet vardı onu koydum bide sıvı bulaşık deterjanı bitmişti dibinde kalanıda koydum makinayı çalıştırdım baya sonra bi gittim heryer köpükbitmesine az kalmıştı kapatımyeniden başlattım yarım saat sonra tekrar köpükler çıkmaya başladı kapattım sabah kapağını aştım alt tarı köpüklü suyla dolu anacım neolucak şimdi bu makinayı bozdummu ne yaptım alık gelin :44:
Kızlar nasılsınız,
sabahtan beri geçmişi okuyorum nazar olmasın güzel sohbet ediyorsunuz.
Hastalarımıza geçmiş olsun. Fatoşcum Arasın nesi var, sanada geçmiş olsun.
Gülşahcım sen de benim gibi sık gelemeyenlerdensin ama maalesef çok istememe ragmen yoğunluktan vakşit bulup giremiyorum.
cnm evet erken doğum yaptım hemde normal hemde acaip sancıyla gittim hastaneye mart başıydı doğumum 12 şubatta oldu işteEsma kıs sen 36.haftanda erken doğum mu yaptın normal hemde neden öyle oldu kıs sorun neydi?
Doğum zamanlarımıza baktımda birazNostalji yaptım
Çok az normal doğum yapan:44: var Sibel var Özlemzafer var
kız şaşkın esmaa hahahaha ayy sen çok yaşaemi
adamlar makinaya özel deterjan icat etmişler boşunamı makinede yıkama elde yıkamaya diye ayırıyolar
yok inş bozulmamıştır deterjan kalıntıları gidene kadar köpürür belki
ye benim evde internet yok anneme geldikçe giriyorum sık sıkda geliyorum ama bu ara iyice koptuk
cnm evet erken doğum yaptım hemde normal hemde acaip sancıyla gittim hastaneye mart başıydı doğumum 12 şubatta oldu işte
neden erken olduğu konusunda bişiy demediler cnm bilmiyorum yani sorucak haldede deildim sorucak gibi bi hastanede deildim
sen 36 yı bitirdin gemi cnm heryecanla senin doğumunu bekliyoz valla Allah hayırlısıyla kurtarın cnm
arkadaşını eşide beyin kanaması geçirmiş Allah yavrusuna bağışlasın onu inş.
Esma kıs sen 36.haftanda erken doğum mu yaptın normal hemde neden öyle oldu kıs sorun neydi?
Doğum zamanlarımıza baktımda birazNostalji yaptım
Çok az normal doğum yapan:44: var Sibel var Özlemzafer var
valla öle bi salaklık ettim işte :))normal deterjan koymamalıydın canım, ben bulaşık alırken deterjan kullanıyordum açınca dibinde köpük oluyordu artık sabun bırakmadan bulaşıklarını alıyorum köpük olmuyor
ay eşimde kızdı seni akıllı sanırdım esma die :)) inş. düzelirkız şaşkın esmaa hahahaha ayy sen çok yaşaemi
adamlar makinaya özel deterjan icat etmişler boşunamı makinede yıkama elde yıkamaya diye ayırıyolar
yok inş bozulmamıştır deterjan kalıntıları gidene kadar köpürür belki
ye benim evde internet yok anneme geldikçe giriyorum sık sıkda geliyorum ama bu ara iyice koptuk
aynenn bende öleBenim internetim varda ne oluyor ki, evde hiç bakamıyorum Gülşahcım:))
inş. cnm sen hiç korkma ALlah herşeyin kolaylığını verir35+3 şu an canım..Vakitnde gelir inşallah..Erken olmasın bende kaynaklı diye dua ediyorum..Kolik olur ne bilim sezeryana alınırım dikişler şu bu derken çocuklarımla ilgilenemezsem diye korkuyorum..
Amin bacım duaların için inşallah kabul olur
sibelcim aynen bende doğum başlayınca neolur kesin alın ben dayanamıcam die bağırdım ama ben ebelerden çektim işte biraz başında insan gibi insan yoktuhe valla normal doğurdum ama doğum başlayınca sezeryana alın diye yırtıyorum kendimi..
Allah tan doktorlarım hakikatli adamlarda bana katlanıyolar
hiç dinlemiyolar beni
dr diyo başı görünmş sen sezeryana al diyosun aaa falan yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?