2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kociş akşama mantar sote istemişti . Annesinin yaptığı yemekleri hep eleştiriyor beğenmiyor sen yap dedi bana bakalım beyefendi beğenecekmi . Netten bir tarif beğendi şimdi onu uygulamaya gideyim

Hoşbulduk arkadaşlar 24 yaşındayım BURAK adında 1 oğlum var 4 yıllık evliyim sakarya da oturuyorum bugün çok kötü geçti sabahtan beri ağlıyor hep mızmız noluyo anlamadım hiç iş yapmamı istemiyor şuan bile laptopu çekiştiriyor hiç rahat bırakmıyor başım ağrımaya başladı evimin önünde park var 5 adım kadar mesafede hep oraya gitmek istiyor deli olacam çığlık atmaya başladı of yaa
alt alta alıntı yapıp cevap yazmışsınız nasıl yapıyorsunuz bi de kaldığım yerden dewam etmenin kolay yolu yok mu burda yani bu mesajı yazıp çıkacam bi daha bu sayfayı nasıl bulacam sayfa numarasından başka yolu yok mu kestirmeden
kaçmak zorundayım ben aslında tüm gün onlineyim ama bu ara çok huysuz fırsat vermiyor hepinize iyi akşamlar bebişlere deliksiz uykular :))

aaa gelmş..
burağı yatırdım..yemeğimde hazırdı...
ohh dedim dalayım muhabbete oda neee...
site yokk..yıkıldım

sibelcim hoş geldin bende senin gibi uyuttum oglanı eşimde gec gelecek die girdim siteye bi baktım yokk sinirim bozuldu ya şimdide oğlan uyandı

kızzz özlem napıyon:))
daha az önce aklımdan geçtin..
dedim kıza isim buldumu zeynep in yanına..
benm kuzen buğlem koycakmış söylümde dedim belki hoşuna gider diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…