maşallah uykusunasabah 6-7 gibi uyanmak mı hemde hergün zor olur yaa.. hadi anne olunca insan katlanırda başka biri için daha zor olur bu durum.benim oğlum sabah 9.5 -10a kadar uyuyor doğduğundan beri bu böyle maşallah diyelim.. yürütece bindirdik 2-3 gün keyifliydi şimdi onada binmek istemiyor.. çok hareketli bir dakika sabit durmak istemiyor beni yoran kısmıda bu:)
serap kısmetse zaten 18 aralıkta yine buluşucaz oyun günü için :))
oyun gününe kabul ederseniz bende gelmek istiyorum allah bi mani vermezse bu sefer nerde buluşcaksınız?
sabah 6-7 gibi uyanmak mı hemde hergün zor olur yaa.. hadi anne olunca insan katlanırda başka biri için daha zor olur bu durum.benim oğlum sabah 9.5 -10a kadar uyuyor doğduğundan beri bu böyle maşallah diyelim.. yürütece bindirdik 2-3 gün keyifliydi şimdi onada binmek istemiyor.. çok hareketli bir dakika sabit durmak istemiyor beni yoran kısmıda bu:)
ebrucum kısmetse didemlerde buluşacağız. evleri cağlayandaydı galiba... gel tabi cok güzel olur valla....
kızlar bu arada oyun grubu demişken bu buluşmayı sabah yapalım oldumu? zaten 2 saatlik bir buluşma olacak. kahvaltıdan sonra buluşuruz. oynarlar sonra oglen uykuları aksamaz diye düşünüyorum. havalarda soguyacak sanırım fazla geçlere kalmamak daha iyi... siz ne dersiniz bilmem.:78:
kız zeynep bunu değiştirin demiyom zaten bi tane daha ayarlayın
dün kkdan izmirdekiler için mail atmışlardı tanıdık birileri olsa düşünürdüm gitmeyi.. çocuklar için oyun grubu kuruyorlarmış, anneler oturuyormuş montörlerden izliyorlarmış aynı zamanda.. hem de anne bebek 20 TL.. yeme içme oyunlar falan var.. istanbulda da vardır buna benzer bi çok yer.
oyun gününe kabul ederseniz bende gelmek istiyorum allah bi mani vermezse bu sefer nerde buluşcaksınız .
2. bir şey daha istesem;
ileri ki yaşamınızı nasıl öngörüyorsunuz? kaç çocuğunuz olsun istiyorsunuz?
çalışma hayatınızı nasıl planlıyorsunuz? vb. gelecekle ilgili planlarınız, nasıl olmasını istiyorsunuz?
yaş, öğrenim durumu ve meslek bildirirseniz daha iyi olur
şimdiden sağolun arkadaşlar...
valla bizdede çok var o dediklerinden ama kuru kuru kurban olayım.. teyzeleri hariç kimseden bir çöp görmüşlüğümüz yok doğum hediyeleri haricindeBenim kızım şanslı dedeler anane,babanne,hala,amca,dayı hepsi var ve çok ilgililer hepsi sever ve ellerinden geldiğince yapmaya çalışırlar ama işte her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyorkii
esma hala görümcen akıllanmadımı kız büyükbabamı dedirtiyolar
Seldadan sonraki buluşmayı Alış veriş merkezinde yapalım mı.artık çoçuklarda daha büyümüş olur.orda yedirebilirizde.sanki öyle bize daha çok vakit kalır onlar arabada gezer bizde konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?