2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah uykusuna
yürüteçtende bıktı he bak sen bücüre

Benim kızım şanslı dedeler anane,babanne,hala,amca,dayı hepsi var ve çok ilgililer hepsi sever ve ellerinden geldiğince yapmaya çalışırlar ama işte her zaman herşey istediğimiz gibi olmuyorkii
esma hala görümcen akıllanmadımı kız büyükbabamı dedirtiyolar

hayırlı günler herkese...
arkadaşlar bir konuda yardımınızı almak istiyorum;
ünv. öğrencileri ile 7 oturumluk "kadın psikolojisi" adlı bir bilgilendirme eğitimi yapıyorum. şu an 2. oturumu yapacağız.
bahsedeceğim konulardan biri; kadınların hayatlarını etkileyen 3 biyolojik olay : regl olmaya başlama-gebelik-menopoz.
regl olmaya başladıktan sonra ve gebelik ile hayatınızda nasıl bir değişim oldu? fikirlerinizi bir kaç özgün cümleyle de olsa paylaşabilirseniz,
sunumumu örneklerle zenginleştirmeme durumu daha iyi anlatmama vesile olacaksınız. öznel hiç bir bilgi kullanılmayacak. yalnızca görüşleriniz önemli.
şimdiden teşekkür ederim...

valla o saatte uyanması benim çok işime geliyor açıkçası. Yarım saat oynuyorum emziriyorum yedi buçukta evden çıkıyoruz zaten.. yoksa göremiyorum oğlumu..
annem kahvaltı yaptırıyor 9 da yine yatıyor 2 saat sonra 2 saat oyun 2 saat uyku var yine kalkıyor 2 saat yine oyun 1 saat te uyku.
biz geliyoruz 2 saat ayakta kalıyor.. gece uykusuna yatıyor bu sefer de 9 da..
bizim iş saatlerimize göe ayarlıyo uyanma zamanlarını tospişim

ebrucum kısmetse didemlerde buluşacağız. evleri cağlayandaydı galiba... gel tabi cok güzel olur valla....

didem evin kağıthanedemiydi senin otobüs felna geliyomu valla aklımda şimdiki buluşma çok uzak geleme de sizlerin evleri bana yakın bende fatihde oturuyorum çok istiyorum gelmek dün misafir geldi bana 2 yaşında kzıı vardı duru çok güzel oynadı öyle hoşiuma gittiki..

kızlar bu arada oyun grubu demişken bu buluşmayı sabah yapalım oldumu? zaten 2 saatlik bir buluşma olacak. kahvaltıdan sonra buluşuruz. oynarlar sonra oglen uykuları aksamaz diye düşünüyorum. havalarda soguyacak sanırım fazla geçlere kalmamak daha iyi... siz ne dersiniz bilmem.:78:

2. bir şey daha istesem;
ileri ki yaşamınızı nasıl öngörüyorsunuz? kaç çocuğunuz olsun istiyorsunuz?
çalışma hayatınızı nasıl planlıyorsunuz? vb. gelecekle ilgili planlarınız, nasıl olmasını istiyorsunuz?
yaş, öğrenim durumu ve meslek bildirirseniz daha iyi olur
şimdiden sağolun arkadaşlar...

sağolun kızlar cevaplar için.galiba bende bi sorun var, ayaklarım üşüdüğü zaman da ağrıyor dikişler..geçen ay kıvrandım resmen. bi ara doktora gideyim..

sadece 2 saatmi buluşuyosunuz?haklısın gerçi havalarsda souğur ozaman..

bence güzel olabilir.tanışırsın Serap
İstanbulda varmı ki acaba.hoş bizim çoçukları da oyun grubu için yeteli ama öyle düzenli olunca daha güzel olabilir.
oyun gününe kabul ederseniz bende gelmek istiyorum allah bi mani vermezse bu sefer nerde buluşcaksınız .

Ebru ben bile geliyorum.sen eminönünden mi gelemeyeceksin ?

reng olmak ilk olduğumda korku panik vardı.arkadaşlarımda oldumu acaba sorusu?ilk zamanlar ciddi ciddi ürkmüştüm ayıp birşeymişte beni bulmuş gibi.ama bu tamami ile annemin hatası anlatmamıştı.o zaman okuldada seminerle anlatılmıyordu.Lisedeyken anlatmışlardı .

gebelik: halen 4 . ayından başlanmalı diye düşünüyorum :) ilk 4 ay zordu.ama sonrasında şişik bir karnın -kilonun insanı nasıl mutlu ettiği.benim için çok değerli ve güzel zamanlardı.

kendi doğrularımdan ve çalışmak zorunda olduğum için 1 çoçukta kalmayı planlıyorum.

meslek: turizm
öğrenim: lise mezunu

Son düzenleme:
Seldadan sonraki buluşmayı Alış veriş merkezinde yapalım mı.artık çoçuklarda daha büyümüş olur.orda yedirebilirizde.sanki öyle bize daha çok vakit kalır onlar arabada gezer bizde konuşuruz

valla bizdede çok var o dediklerinden ama kuru kuru kurban olayım.. teyzeleri hariç kimseden bir çöp görmüşlüğümüz yok doğum hediyeleri haricinde

Seldadan sonraki buluşmayı Alış veriş merkezinde yapalım mı.artık çoçuklarda daha büyümüş olur.orda yedirebilirizde.sanki öyle bize daha çok vakit kalır onlar arabada gezer bizde konuşuruz

aaa süper fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…