2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar...
naber..
burak beni delirticek..
ne versem kapıyo ağzını mıy mıy ...
peşimde sürekli..
arada bakıyorum yazamıyorum

regl olmaya başladıktan sonra sanki suçluluk duygusu ve utanma hissediyordum sanki ilk ben olmuştum ve korkularım vardı gerçi biliyordum ne olduğunu ama çekiniyordum
gebeliktedöneminde ise tüm fizyolojimiz değişti aldığım kilolar moralimi bozmuyordu herşeye değerdi

ilerki yaşamımda kaliteli ve düzgün bir hayat olarak düzenlemek istiyorum 2 çocuğum olsun istiyorum

gelecekte kendinden emin, özgüveni olan herşeyiyle kendine güvenen evlatlar yetiştrimek ve onlara iyi bir yaşam vermek istiyorumm

ilk geceyi neden atladın ayşe :))

ilk regl olduğumda çok utanmıştım,annemden,ablamdan,arkadaşlarımdan..ilk anneme söylemiştim ve neyin nasıl olduğunu hiç bilmiyordum, kimse öğretmemişti çünkü..arkadaşlarımdan 2 sene saklamıştım..
sonra aklım ermeye başladığında ilk gece ve doğum korkusu ile yaşadım hep..nasıl olur acaba diye aklım almıyordu bi türlü.korktuğum gibi de oldu..ters giden bişey olmamasına rağmen, sancılara dayanamadım ve sezeryan oldum..insanlar nasıl dayanıyor hala anlamış değilim..gerçi insanların acı eşiği farklı..
menopoz bunların içinde en hafif olanı bence.bu dönemlerde psikolojik değişim yaşamadım..ergen dönemimde agresif değildim, baş kaldıran bi cocuk değildim. doğum depresyonuna girmedim..doğumdaki her acı,ağrı zaten bebekle saniyesinde unutulup gidiyor..
doğumdan sonra hayatım değişti elbette, üniversitede öğrenci evinde kaldığımız düzensiz hayatı evliliğimizin ilk yıllarında da devam ettirdik..düzensiz beslenme, kahvaltı yok, coğu zaman dışarda ne bulursak yemeler..geç yatmalar,işe geç kalmalar..cocuktan sonra farklı oluyor ama herşey..hayatımız düzene girdi..evde yasaklarımız,kurallarımız var. sağlılı beslenmeye çalışıyoruz,erken yatıp,erken kalkıyoruz..düzgün konuşuyoruz..kısaca oğlumuza örnek olmaya çalışıyoruz..
27 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim..doğum haftasında işi bıraktım, oğlum 2 aylıkken geri başladım..cocuğum olmadan önce,olduğunda bakıcıya bırakırım diye düşünüyordum ama oğlumu kucağıma aldığımda bu fikrim değişti..kariyerinde bir mühendisim, yönetici pozisyonundayım ama oğluma annem bakıyor olmasaydı,bir süre işi bırakacaktım..hayatımızdaki en değerli varlık o.
2 cocuğum olsun istiyorum..aralrındaki yaş farkı fazla olsun istemiyorum..onlara yetebilmek istiyorum, bunun için çabalıyorum..onlarla doğru iletişim kurmak,gerektiğinde anne gerektiğinde arkadaş olmak istiyorum..ne çok kurallı ne de tamamen kuralsız olmalı..
2 cocuktan sonra da çalışmaya devam edeceğim elbette...bir kadın kendini mutlu edecek şeyi keşfetmeli ve hayatını ona göre yönlendirmeli..mutlu bir evlilik, dünya tatlısı oğlum, ve işim..beni mutlu eden şeyler bunlar..benim özgürlüğüm bu..

ebrucum bizim ev kağıthanede haşim işcandan oıtobüsler geçiyor 39 ç tam bizim siteye kadar geliyor yada eminönünden 48 h var taksimdenede 44 b var hangisi uyarsa atla gel beklerim çokda sevinirim

ebrucum bizim ev kağıthanede haşim işcandan oıtobüsler geçiyor 39 ç tam bizim siteye kadar geliyor yada eminönünden 48 h var taksimdenede 44 b var hangisi uyarsa atla gel beklerim çokda sevinirim

ben haşim işcana yakın oturuyorum ordan gelirim kısmet olursa ozaman..bu arada Hülya negüzel şeyler yazmılsın gözlerim doldu..

ayşecim ben de yazayım fırsatım varken
regl olunca büyümüş hissettim kendimi genç kız oldum diye düşünüp sevinmiştim. Şimdi aynı şekilde düşünmüyorum tabi olmasa da olur
çok mutlu bir hamilelik geçirdim hiç bi kaygım ve sıkıntım olmadı.. çok şükür sağlığımda çok iyidi hamilelik sıkıntılarını yaşamadım ve 37. haftamı bitirip öyle işten izne ayrıldım.
Doğumdan sonra daha da iyi hissettim kendimi.. artık sorumluluklarım artmıştı ve tam bir kadın olduğumu hissettim. Kilo falan çok umursamıyordum ilk zamanlar şimdi daha çok umrumda
Çalışmadığımı düşünemiyorum yazılım yapıyorum işimi seviyorum. Yaşım 27 Bilgisayar Programcısıyım.
Maddi+manevi imkanım olsa 3 çocuk ta yaparım ancak 2 çocuğun bzim için yeterli olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sabiha Paktunanın kitap setini sipariş vermiştim geldi ama yanlış göndermişler "Bana Seni Anlat Anne""Bana Seni Anlat Baba" kitağları yerine yalnızca "Epilepsş" kitabını göndermişler.
sinir oldum

metrobüsle avcılara kadar gel canım.. oraqdan bir minibüs daha yapman gerekiyor çocukla yürünmez çünkü ambarlı ilk öğretim okulunu az geçince in happy center marketin önünde ben gelip alırım seni..
bakırköyden tek otobüs var bu arada ama uymaz sanırım sana

ay serap iki gündür arayıp duruyolar benide.. ücretciz bi kitap göndermişlerdi daha önce şimdi onun acısını çıkartma derdindeler sanırsam:)
iade et dicem birsürü kargo parası ödeyeceksin

bu arada kızlar dün akupuntura gittim bu hafta çok verememişim adet dönemine girdiğim için aslında vermişsindir ama göremiyoruz su topladığı için vücut dedi 450 gr kilodan vede 1250 gr da yağdan vermişim ona göre iyi bana göre değil ha gayrettt

beni de arıyorlar ya, açmıyorum artık :) gönderdikleri kitap yeğenim için çok faydalı oldu ama, setler de faydalıdır eminim ama şu an almıcam ben.

bencede gayet iyi kız..sonraki hafta şişlik de gidince, daha çook belli olur..azimli arkadaşım, tebrik ediyorum seni..

merhaba kızlar nasılsınız ?
ay 2 gündür giremiyorum yine misafirlerim vardı
Ya misafirim hiç eksik olmuyo yinede Allah eksik etmesin.Misafir , ev işi , yemek e birde ahmetle ugraşırken cok yoruluyorum. Bazen abartıyormuyum acaba diyorum. Oturdugum yerden kalkıp bi iş yapasım gelmiyor sizdede öyle oluyormu ?

ayy sonunda uyudu.
ağrı kesici verdmde yattı..
diş geliyo ya yine ondan sanırım..patlamış iyice..
bulaşığım var biraz makinaya dizeyim sabahtıır bi iş yaptırmadı kereta...

iyi işte serap dha nolsun..

ay ne bileyim sibel ya az geldi ama acelem yok yaza kadar devammm
sen nerdesin bu arada oğlan çıldrırttımı seni

bencede gayet iyi kız..sonraki hafta şişlik de gidince, daha çook belli olur..azimli arkadaşım, tebrik ediyorum seni..

haklısın hülyacım doktorda haftaya daha çok belli olurmuş ben azimliyimdir yemesi çok güzeldi hamileyken ama vermesi şimdi nasıl zor yaa aptal kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…