çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla
serap orjinalinden bi farkı war mı? yer mi yani bu cadılar
saat 16.30-17.30 arası buraya bi durgunluk geliyor.bakıyom bakıyom aynı yerdeyiz.
bugün kumsal falan konuşuldu ya.yaz tatilini herkes aynı tarihe ayarlasın Antalya yapaılım kızlar.ne güzel olur dimi.adana-istanbul-kayseribursa -kocaeli buyrun hadi kızlar.
merhaba kızlaar!! Nasılsınız 100 yıldır giremiyorum valla..Bayrmdan önceysi son girişim...Çoook yogun geçti bişii yapmadım..Bayramda bi yere gidemedik yoldan döndük ömer hastalandı 2 hafta sadece emerek 500 gr verdi acile gittik mide blantısı grip vs. çıktı..Uykusu geceler geçirdik bayramda ardından o ara bi dişimiz daha çıktı..o da eklenmiş bu acılara..sonra annem geldi kayınvalidem geldi derken bu hafta dadımız başladı..uff zor yani.. iş fikri olan varsa bana fikir versin bebeişime en iyi ben bakarım ama işim param olması lazım yoksa bu dünyanın altından ben zor kalkarım..off off..
Geçmişi okuyum bakayım neler olmu.. Bu arada oyun grubu olanlar mı var? küçük pirensin bloğunda okudum..:) ne güzel haftasonu grubu olan varsa ben de katılayım yada izmit kocaeli de olur..
içim çok sıkılıyor girişimcilik fikri arıyorum resmen işe dönmemek için...ne yapsam acaba ya..
günaydın kızlar.
kötü bi gece geçirdik yine.
burcu airus verdim ama yine uyumadı,hatta daha çok kalktı diyebilirim.
ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum
Zeynep bu ipeğin bi derdi var ya.bi düzen oturtamadı tam hee oldu diyorsun birşey çıkıyor.
Bizde dün eşimle kadıköyde buluştuk.güya ben kendime birşeyler alacaktım.herzamankşi gibi ben o pahalı bu olmaz diye diye ben hiçbirşey almadım beyfendi kendine aldı yine ama benim için gitmiştik diyorumya güyaaa.
biraz dolaştık , birşeyler yedik içtik. eve geldiğimizde saat 10 du ve duru uyumuş huzursuzlanmış uyumuş.babam vermedi bize hadi gidin siz burda kalsın dedi.bıraktık ama saat başı uyandım uyudumu ne yaptı diye, evden çıkarken bile bi kötü oldum.sabah 7 de gittim annemlere uyuyordu.gece uyanmamış.sadece sabah 4 te uyanmış 6 ya kadar annem-babam ve kardeşimle evde oyun oynamışlar düdük çalmış .6 da da uyumuş.
babam artık kalsın burda götür getir yapma kızım diyor ama bırakmam banane ya.kızımı özlüyorum.gece uyutmasada yüzünü görüyorum.
ay kızlar bu arada ben bu sabah adet oldum ilk kez
inşallah biraz rahatlarım
bu hafta beklediklerimin ikisi geldi: bi diş bi de adet
ya adet demişken,kızlar ben adet olduğumda kasıklarım da ağrıyor artık..belim karnıma ilave olarak doğumdan sonra bir de kasık ağrısı çktı.bir de adet döneminde zaman zaman ameliyat yerim ağrıyor? sizde de oluyor mu? 10 ay oldu hala dikişleri ağrıyan var mı?
benim doğumda bir de kist almışlar..ben tamamen unutmuştum, eşime diyince kasıklarım ağrıyor önceden ağrımıyordu diye, o da kisti aldılar ya, ondandır dedi. salladı ama alakası var mıdır acaba?
geldim kızlar.
ipeği uyuttum bakalım ne kadar yatacak zilli. çeyrek geçe uyudu. kucağımda sallıyorum dünden beri. uyur uyumaz beşiğine bırakıyorum. hiç ayağıma almadım. dün gündüz 1 saat,öğleden sonra 30 dk yattı. bakalım bugünümüz nasıl geçecek...
burcu canım,bir derdi var diyorsun ama,ipek derdi yokken de böyle. ben huyuna veriyorum artık. gece 9 gibi uyuyorsa 11-12 ye kadar en az 2-3 kere mızırdanıyor. sonra 2-3 gibi kalkıyor bazen 1 de oluyor. sonra 3-4 gibi,sonra 5-6 gibi komple kalkıyor. yanımıza alırsak 6.30-hadi en geç 7.30 a kadar uyuyor. almazsak kalkar komple...
yanımızda uyuyor dediğimde yine 2 saat içinde en az 4-5 kere mızırdanarak. abartmıyorum bir geceyi ipekle geçirinde görün halimizi. kendi çocuğuma sabır gösteremiyorum bazen. çalışmak istiyorum diyorum ersine,azcık kafam dağılır dinlenirim diyorum.
nacizane fikrim bencede akşamları kuzularınızı bırakmayın kızlar. eve gelir gelmez uyuyor belki ama sizi hisseder,varlığınız yeter. ne bileyim bekara karı boşaması kolay işte...
hülya benim adetlerim oldum olası sancılı. evlenmeden önce de böyleydi şimdide böyle. o yüzden birşey diyemiyorum ama,çok sancın varsa bi dr.a sormanda fayda var sanırım.
hayırlı olsun burcucum.kız kardeşim ankaraya yerleşiyor güzel bir iş teklifi aldı hayırlısı kabul etmiş. şimdi taşınma işleri olacak aman bi dünya tantana.ona sözüm var haftaya Perşembe günü teyze yiğen yatacaklar.yalvardı no olur diye geçen hafta iyi tamam dedim, gündüz uyuyorlar beraber ama gece daha bi attlı geliyor duru ile uyumak sanıyorlar.göreceğiz.kimseyi değilde Duru yu çok özliycem diyip diyip gözleri doluyor , duru da bir seviyor teyzesini görmeyin beraber gireriz kardeşimle bana bakmaz haa direk teyzesine.
bakalım bizimkinin huyu suyu ne zaman değişecek te insafa gelip en azından 2-3 saat uyumaya başlayacak.zeynepçim uyumayan bebekle çalışmak çok zor oluyor
gerçi anne işe başlayınca çocuğa başkası bakınca huyu suyu değişiyomuş diolar ama
benimki anca müzik te oynasın emekleyerek karıştırsın heo öle geçiyor biberonu görsün açsa delleniyo biberondan mama geliceni biliyo :)ipekte babababa diyo esma ama dün ilk kez aynı bizim dediğimiz gibi bilinçli bi şekilde BABA dedi
bide bu aralar istediği bişeyi parmagıyla gosteriyo bende ona bayılıyorum
çirkin de oluyo ama neye istinaden bilmiyorum. kafasına eserse yapıyo çok tatlı oluyo fotosunu çekelim diyoruz ama yakalayamıyoruz :)
vallahi kendimmi okudum sanki bizded uyku durumu aynı anlattığın gibi canım bende kaç gündür giremiyodum annem bizdedydi bugunde kaynanamla kaynanamın kaynanasına gidiyoz hadi kırmıyım gidim dedim neyapcaksam orda..yani bugunde yokum özledim burayı geçmişede bakamıyom baya birikmiş..
benimki anca müzik te oynasın emekleyerek karıştırsın heo öle geçiyor biberonu görsün açsa delleniyo biberondan mama geliceni biliyo :)
off ebru offf.. diş olsa diş dersin,hasta olsa hasta dersin. ama hiçbi sebebi yokken de böyle.
uyuyan bebeklerimize kocaman maşallah,nazarımız değmesin
imrenmiyo değilim. uykusuzluk yorgunluk mahvediyor adamı.
neyse,napalım,yaşlarına giricekler umarım düzelir.
arkadaşlar çoğu bebiş konuşup bişiyler demeye başlamış benim oğlum babababab bide kendi kendi bıtbıt bişiyler dio başka icraat yok anne baba bilnçli demiyo hiç
acaba beni normal biri gibi görüyo diorum ya arkamdanda ağlamıyo hiç beni akşamları görünce seviniyo ama bilmem
baban duru'ya bakmaya dünden hazır burcu. bi tane daha yap temelli var adamcağıza
bizim ilk 1 ay fenaydı gece 1-2 den önce uyumazdı3ay da düzelir dediler olmadı 6 ayda dediler olmadı şimdi yaşını bekiyorum bakalım düzelcekmi? bende bazen sabrım kelmıyo bağırıyorum sonrada üzülüyorum ama kendimi tutamıyorum artık gerçekden çok zor...seni en iyi ben anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?