2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok dellendim kızlar benim süt izni günümü maaşımdan keseceklermiş neymiş ogün çalışmıyomuşuım çok dellendim valla

canım kesme hakları yok hakkını ara bence

serap orjinalinden bi farkı war mı? yer mi yani bu cadılar

canım orjinalinden farkı yok ama benimkızım yemedi valla bu kadarmı bilmiş olurlar yahuu aldı önce sevindi sarıldı teşekkür eder gibi gerçek sandı, sonra biberonla üstüne vurdu şok oldumm anne sen kimi kandırıyosun der gibi

ay valla burcu nasıl güzel olur anlatamam yaa valla beni ayartacak insan lasım zatenoff hayali bile güzel yahuu

çalışmak güzel tabi ama zor neden dersen çalışan anneler hepimiz bebeklerimizi özlüyoruz ama onları düşünüp yola devammm

günaydın kızlar.
kötü bi gece geçirdik yine.
burcu airus verdim ama yine uyumadı,hatta daha çok kalktı diyebilirim.
ne olucak bu hallerimiz bilmiyorum

günaydın canım kıyamam yaa ipeğe dişten olabilir bencedee derinde bu gece çok kalktı havanın sıkıntısı olabilir dolaştı durdu koca gece

valla bencede bırakma burcu istisna zamanlarda tamamda normalde bende bırakmam herkesin sarımsağı baş ucunda duysun onlarn evde varlığı yeter valla

ay kızlar bu arada ben bu sabah adet oldum ilk kez
inşallah biraz rahatlarım
bu hafta beklediklerimin ikisi geldi: bi diş bi de adet

oleyyyy hadi gözün aydın adaşımmm

benimde önceden çok ağrım olurdu şimdi hiç olmuyoo adet zamanımda
ama dikişlerim hiç acımıyo unuttum gitti bileee

Hülyacım Burak gibi Berkin de bizim saatimizi biliyor ve bekliyormuş.. saat yediden itibaren karnı toksa uykudan yeni kalksa bile mızıklamaya başlıyormuş..
zaten kapıda bizi gördüğü anda çıldırıyo yürüteçteyse kapıda bekliyo değilse atıyo kendini bize gelsin diye

benim ameliyat yerim hiç ağrımadı canım bilemiyorum.. adet ağrısı da hiç bilmediğim için yorum yapamıcam.
ama normalde yaadığından farlı bişeyse bi doktora git istersen..

Herkese çok güzel bir gün diliyorum atladığım varsa kusura bakmayın kızlarr hasta bebişlerimizede çoookkk geçmiş olsunnn

geldim kızlar.
ipeği uyuttum bakalım ne kadar yatacak zilli. çeyrek geçe uyudu. kucağımda sallıyorum dünden beri. uyur uyumaz beşiğine bırakıyorum. hiç ayağıma almadım. dün gündüz 1 saat,öğleden sonra 30 dk yattı. bakalım bugünümüz nasıl geçecek...
burcu canım,bir derdi var diyorsun ama,ipek derdi yokken de böyle. ben huyuna veriyorum artık. gece 9 gibi uyuyorsa 11-12 ye kadar en az 2-3 kere mızırdanıyor. sonra 2-3 gibi kalkıyor bazen 1 de oluyor. sonra 3-4 gibi,sonra 5-6 gibi komple kalkıyor. yanımıza alırsak 6.30-hadi en geç 7.30 a kadar uyuyor. almazsak kalkar komple...
yanımızda uyuyor dediğimde yine 2 saat içinde en az 4-5 kere mızırdanarak. abartmıyorum bir geceyi ipekle geçirinde görün halimizi. kendi çocuğuma sabır gösteremiyorum bazen. çalışmak istiyorum diyorum ersine,azcık kafam dağılır dinlenirim diyorum.

nacizane fikrim bencede akşamları kuzularınızı bırakmayın kızlar. eve gelir gelmez uyuyor belki ama sizi hisseder,varlığınız yeter. ne bileyim bekara karı boşaması kolay işte...

hülya benim adetlerim oldum olası sancılı. evlenmeden önce de böyleydi şimdide böyle. o yüzden birşey diyemiyorum ama,çok sancın varsa bi dr.a sormanda fayda var sanırım.

Hülya benimde ağrım olmuyor canım ama ben haplardan diye düşünüyorum.son 3 aydır maşallah pek ağrım sızım yok, azda oluyorum.kistten olabilirmi acaba ?? salladış ama tutturmuş galiba.

Bende bu 2 bırakışım ama ikisindede eve geç gittik uyumuştu uyandırsak geri uyurmu uyumazmı bilemedik birde sıcak yataktan al dışarı çıkart olmazdı yani.birde tamam bende çok özlüyorum ama böyle oluncada alıp götürmem eve.babam çok hevesli orda kalmasına uyumazsa oynarız diyor sizde kalın diyor ama Suat rahat etmez.tabii kışın kar da falan mecbur kalacağız yada duru yu bırakırız yine.ben çokta katı bakmıyorum sadece annem uyuyamıyor diye sorun yapıyorum ,annem diken üstünde yattım ya kalkıp yataktan atlarsa diye düşün müş:)
sürekli zaten bırakmam yada sık sık ama böyle geç gittiğimde falan kalsın ne olacak ki .benim değil onun rahatı için sonuçta .evde kalsada kalmasada ben zaten en az 10 kere uyanıyorum.üstünü yokluyorum.

arkadaşlar çoğu bebiş konuşup bişiyler demeye başlamış benim oğlum babababab bide kendi kendi bıtbıt bişiyler dio başka icraat yok anne baba bilnçli demiyo hiç
acaba beni normal biri gibi görüyo diorum ya arkamdanda ağlamıyo hiç beni akşamları görünce seviniyo ama bilmem

Son düzenleme:
ipekte babababa diyo esma ama dün ilk kez aynı bizim dediğimiz gibi bilinçli bi şekilde BABA dedi
bide bu aralar istediği bişeyi parmagıyla gosteriyo bende ona bayılıyorum
çirkin de oluyo ama neye istinaden bilmiyorum. kafasına eserse yapıyo çok tatlı oluyo fotosunu çekelim diyoruz ama yakalayamıyoruz :)

kız kardeşim ankaraya yerleşiyor güzel bir iş teklifi aldı hayırlısı kabul etmiş. şimdi taşınma işleri olacak aman bi dünya tantana.ona sözüm var haftaya Perşembe günü teyze yiğen yatacaklar.yalvardı no olur diye geçen hafta iyi tamam dedim, gündüz uyuyorlar beraber ama gece daha bi attlı geliyor duru ile uyumak sanıyorlar.göreceğiz.kimseyi değilde Duru yu çok özliycem diyip diyip gözleri doluyor , duru da bir seviyor teyzesini görmeyin beraber gireriz kardeşimle bana bakmaz haa direk teyzesine.

zeynepçim uyumayan bebekle çalışmak çok zor oluyor
gerçi anne işe başlayınca çocuğa başkası bakınca huyu suyu değişiyomuş diolar ama

vallahi kendimmi okudum sanki bizded uyku durumu aynı anlattığın gibi canım bende kaç gündür giremiyodum annem bizdedydi bugunde kaynanamla kaynanamın kaynanasına gidiyoz hadi kırmıyım gidim dedim neyapcaksam orda..yani bugunde yokum özledim burayı geçmişede bakamıyom baya birikmiş..

hayırlı olsun burcucum.
neyse iyi tarafından bakın sıkıldımı atlar atlar teyzeye gidersiniz. maksat gezmek olsun,bi kapınız daha oldu.
zeynepçim uyumayan bebekle çalışmak çok zor oluyor
gerçi anne işe başlayınca çocuğa başkası bakınca huyu suyu değişiyomuş diolar ama
bakalım bizimkinin huyu suyu ne zaman değişecek te insafa gelip en azından 2-3 saat uyumaya başlayacak.

benimki anca müzik te oynasın emekleyerek karıştırsın heo öle geçiyor biberonu görsün açsa delleniyo biberondan mama geliceni biliyo :)

off ebru offf.. diş olsa diş dersin,hasta olsa hasta dersin. ama hiçbi sebebi yokken de böyle.
uyuyan bebeklerimize kocaman maşallah,nazarımız değmesin
imrenmiyo değilim. uykusuzluk yorgunluk mahvediyor adamı.
neyse,napalım,yaşlarına giricekler umarım düzelir.

benimki anca müzik te oynasın emekleyerek karıştırsın heo öle geçiyor biberonu görsün açsa delleniyo biberondan mama geliceni biliyo :)

biberondan ne içiyo kız?
biz biberonu rafa kaldıralı 2 ay oldu. dişi çıktıgından beri almıyor. alıştırma bardagıda almıyo artık. kahve fıncanından döke saça içiriyorum bende.

3ay da düzelir dediler olmadı 6 ayda dediler olmadı şimdi yaşını bekiyorum bakalım düzelcekmi? bende bazen sabrım kelmıyo bağırıyorum sonrada üzülüyorum ama kendimi tutamıyorum artık gerçekden çok zor...seni en iyi ben anlarım

bıt bıt değilde Duru da bişşş diyo o neyse anlamadık.ama birşey demeye çalışıyor.
size hiç oluyormu ağlaması yada mızırdamasından ben hemen ne istediğini anlıyorum.sanki konuşuyor gibi hissediyor farklı birşey biliyorum anlatamadım.

baban duru'ya bakmaya dünden hazır burcu. bi tane daha yap temelli var adamcağıza

tabii .alın sizde kalsın desem babam davul zurna tutar kız.her karşıya geçtiğinde 2 oyuncak alır.deniz topunu tepeden bağlamış Duru ile top oynuyorlar o ona o ona atıyor.saat 4 te gelip duru ile ilgileniyor annem yemek yapıyor.annem az bi duru yu şikayet etse.bakma ilgilenme ben bakarım diyor kızıp yüzü değişiyor ben o kadar bozulmuyorum :)
babam benim evde pek takılmazdı çok neşesi yoktu.yemek yer balkona giderdi.muhabbet vardı ama duru'dan sonra çok farklı oldu Zeynep.annem bile diyor 37 yıllık kocam ben bu kadar keyifli görmedim diye.Allah nazarlardan korusun.sıgarayı azalttı.önceden hastalanmak için zorla çaba harcadığını düşünürdük kendine hiç bakmazdı artık ilaçlarını çok düzenli alıyor.yani çok şey var adam kendine geldi dede oldum dedi belkide.
kimisi ilk torun sendromu diyor.bende buldumcuk oldu diyorum .

Son düzenleme:
bizim ilk 1 ay fenaydı gece 1-2 den önce uyumazdı
sonra 2-4 aylar arası süperdi uykumuz. gece 1-2 defa belki kalkar belki kalkmazdı.
4 aydan beri terellelim modundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…