2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah burcu ne güzel,dede oldu işte,torunuyla daha çok vakit geçirmek için adam kendine bakıyor
bizim dedelerimiz ha var ha yok... ersinin babası bi alem. benimki apayrı bi alem.
teyze yok,dayı yok,amcaları ve 1 tane halası var. herkes kendi derdinde.
anane zaten yok,bi babanesi var kızımın hayırlı,allah eksikliğini göstermesin.

ay canım ya
özler tabi yeğenini

bu arada evet,bende ne ıcın agladıgını cok net anlıyorum. genelde aglarken bıdır bıdır bıseyler soyluyor.
"galababanedede" biseyler dıyo ama.
bazende "bagabaga" dıyo
kendıde anlamıyo ne dedıgını maksat soylenmek olsun

amin.

ee bizimde babasının tarafı öyle zeynep.sorumsuzlar.Kaybeden onlar valla .hiç üzülme.ben üzülmüyorum artık

biberondan ne içiyo kız?
biz biberonu rafa kaldıralı 2 ay oldu. dişi çıktıgından beri almıyor. alıştırma bardagıda almıyo artık. kahve fıncanından döke saça içiriyorum bende.

canım gece yatarken bide sabah evden çıkarken veriyorum
mama tahıl bebe bisküvisi sabhaları ceviz ve pekmez veriyorum normalde su içiyo bide meyve suyu veriyom istemiyorum hiç ama kaşıkla çok yemiyo

amin.

ee bizimde babasının tarafı öyle zeynep.sorumsuzlar.Kaybeden onlar valla .hiç üzülme.ben üzülmüyorum artık
aynen cnm babannemiz ölücek torunu için diğerleride seviyo ama ölesine işte bi hediye alıp gelmezler oğluma bakan halası bayram harçlığı hediyesi bile vermiyo

yok öyle demeyin kızlar allah dağına göre kar veriyor ben çalışmaya başlayana kadar bizim kız gündüzletri uyumzadı hiç uyusada ayağımda bıraktığım ana uyanırdı ne bilgisayar ne bişey imkansızdı çalışmaya başladım hepsi bıçak gibi kesildi şimdi sabahtan 8,5 -10 arası uyuyor kalkıyo kahvaltı ediyor saat 1de öğle yemeği 1,5 da uyku 4 e kadar uyur sonra yoğurt yer akşam 7 de akşam yemeği 8 üst değiştirme uyku çok aksi bir şey olmazsa ben biraz saati kaydırıp 2,5 gibi emzirmeye uynadırıyorum sonra sabah 6,5 da komple kalkıyor çok düzenli olduk yani

biz de biveron kullanıyoruz daha.. süt içmek için tabii.. suyu falan bardaktan veriyorum ama sütü döker ziyan eder diye vermiyorum.
malum daha düzgün içmeyi beceremiyoz dökmeden içse bile bi ane patlatıyo bardağa ya da elini sokuyo

detlenmeyin kızlar aman yapanda yapmayanda saolsun bakın bana kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz ben getir götür çok yoruluyorum ama napalım

maşallah Ayşe ye

amin.

yok be canım,üzülmüyorum,eden kendine ediyo...
canım gece yatarken bide sabah evden çıkarken veriyorum
mama tahıl bebe bisküvisi sabhaları ceviz ve pekmez veriyorum normalde su içiyo bide meyve suyu veriyom istemiyorum hiç ama kaşıkla çok yemiyo
oh oh afiyet olsun. bende isterdim biberon alsın,bardakla herşey verilmiyor zor oluyor ama napalım...
aynen cnm babannemiz ölücek torunu için diğerleride seviyo ama ölesine işte bi hediye alıp gelmezler oğluma bakan halası bayram harçlığı hediyesi bile vermiyo
aman boşver esma,o onun ayıbı.

diyecek laf yok maşallah ayşeye...
o parmaklar her yerde zaten. bi bardakta eksikti,o da oldu
detlenmeyin kızlar aman yapanda yapmayanda saolsun bakın bana kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz ben getir götür çok yoruluyorum ama napalım
öyle tabi didemcim.
yapanda,yapmayanda bir biyerde.
herkes kendi çapında bişeyler yapıyo işte. aman canları sağ olsunda başka bişey istemem.

kızlar siz bu buluşmayı keşke ay sonuna doğru yılbaşı partisi olarak yapsaydınız
ya da hala yapabilirsiniz tabi
ay ne güzel olurdu hep birlikte böyle bişey yapsak

zeynepçim boşveriyorum kendi ayıbı tabi onun aldığı verdği şeye ihtiyacımızda yok ama milletinki ölüyo yepeni için kardeşi için bunla çıkarsız iş yapmıo kcoasına büyük baba dedirtiyo aman neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar siz bu buluşmayı keşke ay sonuna doğru yılbaşı partisi olarak yapsaydınız
ya da hala yapabilirsiniz tabi
ay ne güzel olurdu hep birlikte böyle bişey yapsak
ayarlandı bile herşey artık ileri alamayız ama gerçekten de güzel olurdu yani
kocasına büyükbaba mı dedirtiyor

ya doruk unda dedesi var sözde cok seviyor ama birgün aramışlığı öyle sevmeye gelmişliği yoktur. hatta gecen hafta bir sürü akraba geldi bize o mac var diye gelmedi. cok sever torununu yani

babaannesi cok seviyor ama cok uzaklarda ve yaşlı..... annanede sözde sever ama sevgisini hic göstermeyi bilmez. benim doruk umda şanssız bu konularda malesef.

sabah 6-7 gibi uyanmak mı hemde hergün zor olur yaa.. hadi anne olunca insan katlanırda başka biri için daha zor olur bu durum.benim oğlum sabah 9.5 -10a kadar uyuyor doğduğundan beri bu böyle maşallah diyelim.. yürütece bindirdik 2-3 gün keyifliydi şimdi onada binmek istemiyor.. çok hareketli bir dakika sabit durmak istemiyor beni yoran kısmıda bu:)

kız zeynep bunu değiştirin demiyom zaten bi tane daha ayarlayın

dün kkdan izmirdekiler için mail atmışlardı tanıdık birileri olsa düşünürdüm gitmeyi.. çocuklar için oyun grubu kuruyorlarmış, anneler oturuyormuş montörlerden izliyorlarmış aynı zamanda.. hem de anne bebek 20 TL.. yeme içme oyunlar falan var.. istanbulda da vardır buna benzer bi çok yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…