maşallah burcu ne güzel,dede oldu işte,torunuyla daha çok vakit geçirmek için adam kendine bakıyorbıt bıt değilde Duru da bişşş diyo o neyse anlamadık.ama birşey demeye çalışıyor.
size hiç oluyormu ağlaması yada mızırdamasından ben hemen ne istediğini anlıyorum.sanki konuşuyor gibi hissediyor farklı birşey biliyorum anlatamadım.
tabii .alın sizde kalsın desem babam davul zurna tutar kız.her karşıya geçtiğinde 2 oyuncak alır.deniz topunu tepeden bağlamış Duru ile top oynuyorlar o ona o ona atıyor.saat 4 te gelip duru ile ilgileniyor annem yemek yapıyor.annem az bi duru yu şikayet etse.bakma ilgilenme ben bakarım diyor kızıp yüzü değişiyor ben o kadar bozulmuyorum :)
babam benim evde pek takılmazdı çok neşesi yoktu.yemek yer balkona giderdi.muhabbet vardı ama duru'dan sonra çok farklı oldu Zeynep.annem bile diyor 37 yıllık kocam ben bu kadar keyifli görmedim diye.Allah nazarlardan korusun.sıgarayı azalttı.önceden hastalanmak için zorla çaba harcadığını düşünürdük kendine hiç bakmazdı artık ilaçlarını çok düzenli alıyor.yani çok şey var adam kendine geldi dede oldum dedi belkide.
kimisi ilk torun sendromu diyor.bende buldumcuk oldu diyorum .
ay canım yakız kardeşim ankaraya yerleşiyor güzel bir iş teklifi aldı hayırlısı kabul etmiş. şimdi taşınma işleri olacak aman bi dünya tantana.ona sözüm var haftaya Perşembe günü teyze yiğen yatacaklar.yalvardı no olur diye geçen hafta iyi tamam dedim, gündüz uyuyorlar beraber ama gece daha bi attlı geliyor duru ile uyumak sanıyorlar.göreceğiz.kimseyi değilde Duru yu çok özliycem diyip diyip gözleri doluyor , duru da bir seviyor teyzesini görmeyin beraber gireriz kardeşimle bana bakmaz haa direk teyzesine.
biberondan ne içiyo kız?
biz biberonu rafa kaldıralı 2 ay oldu. dişi çıktıgından beri almıyor. alıştırma bardagıda almıyo artık. kahve fıncanından döke saça içiriyorum bende.
aynen cnm babannemiz ölücek torunu için diğerleride seviyo ama ölesine işte bi hediye alıp gelmezler oğluma bakan halası bayram harçlığı hediyesi bile vermiyoamin.
ee bizimde babasının tarafı öyle zeynep.sorumsuzlar.Kaybeden onlar valla .hiç üzülme.ben üzülmüyorum artık
maşallah Ayşe yeyok öyle demeyin kızlar allah dağına göre kar veriyor ben çalışmaya başlayana kadar bizim kız gündüzletri uyumzadı hiç uyusada ayağımda bıraktığım ana uyanırdı ne bilgisayar ne bişey imkansızdı çalışmaya başladım hepsi bıçak gibi kesildi şimdi sabahtan 8,5 -10 arası uyuyor kalkıyo kahvaltı ediyor saat 1de öğle yemeği 1,5 da uyku 4 e kadar uyur sonra yoğurt yer akşam 7 de akşam yemeği 8 üst değiştirme uyku çok aksi bir şey olmazsa ben biraz saati kaydırıp 2,5 gibi emzirmeye uynadırıyorum sonra sabah 6,5 da komple kalkıyor çok düzenli olduk yani
yok be canım,üzülmüyorum,eden kendine ediyo...amin.
ee bizimde babasının tarafı öyle zeynep.sorumsuzlar.Kaybeden onlar valla .hiç üzülme.ben üzülmüyorum artık
oh oh afiyet olsun. bende isterdim biberon alsın,bardakla herşey verilmiyor zor oluyor ama napalım...canım gece yatarken bide sabah evden çıkarken veriyorum
mama tahıl bebe bisküvisi sabhaları ceviz ve pekmez veriyorum normalde su içiyo bide meyve suyu veriyom istemiyorum hiç ama kaşıkla çok yemiyo
aman boşver esma,o onun ayıbı.aynen cnm babannemiz ölücek torunu için diğerleride seviyo ama ölesine işte bi hediye alıp gelmezler oğluma bakan halası bayram harçlığı hediyesi bile vermiyo
yok öyle demeyin kızlar allah dağına göre kar veriyor ben çalışmaya başlayana kadar bizim kız gündüzletri uyumzadı hiç uyusada ayağımda bıraktığım ana uyanırdı ne bilgisayar ne bişey imkansızdı çalışmaya başladım hepsi bıçak gibi kesildi şimdi sabahtan 8,5 -10 arası uyuyor kalkıyo kahvaltı ediyor saat 1de öğle yemeği 1,5 da uyku 4 e kadar uyur sonra yoğurt yer akşam 7 de akşam yemeği 8 üst değiştirme uyku çok aksi bir şey olmazsa ben biraz saati kaydırıp 2,5 gibi emzirmeye uynadırıyorum sonra sabah 6,5 da komple kalkıyor çok düzenli olduk yani
o parmaklar her yerde zaten. bi bardakta eksikti,o da oldubiz de biveron kullanıyoruz daha.. süt içmek için tabii.. suyu falan bardaktan veriyorum ama sütü döker ziyan eder diye vermiyorum.
malum daha düzgün içmeyi beceremiyoz dökmeden içse bile bi ane patlatıyo bardağa ya da elini sokuyo
öyle tabi didemcim.detlenmeyin kızlar aman yapanda yapmayanda saolsun bakın bana kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz ben getir götür çok yoruluyorum ama napalım
ayarlandı bile herşey artık ileri alamayız ama gerçekten de güzel olurdu yanikızlar siz bu buluşmayı keşke ay sonuna doğru yılbaşı partisi olarak yapsaydınız
ya da hala yapabilirsiniz tabi
ay ne güzel olurdu hep birlikte böyle bişey yapsak
kocasına büyükbaba mı dedirtiyorzeynepçim boşveriyorum kendi ayıbı tabi onun aldığı verdği şeye ihtiyacımızda yok ama milletinki ölüyo yepeni için kardeşi için bunla çıkarsız iş yapmıo kcoasına büyük baba dedirtiyo aman neyseeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet cnm kaynanamla kaç kez dedirttim doğlumun büyükbabası vr dedesi die bayramda gittik kocasına büyük babası al oğlunu diooooayarlandı bile herşey artık ileri alamayız ama gerçekten de güzel olurdu yani
kocasına büyükbaba mı dedirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?