Buğlem pek hoşuma gitmedi bacım ben Gülce olsun istiyorum ama kocam istemiyor onudaöyle olur canım..uyumaya niyetlenince hepsi aynı çalar..
kız sana kız ismi yazdım ogün okudunmu..
buğlem koycakmış kuzenm hoşuma gtti söylüym dedim..
he valla böyle görev verilince yapıyo..yoksa aklına gelmez..
duuuu kız nereye aaa biz varız yahu..
bizi saymıyonmu
Bende burdayım:79: ama okuyan gruptayazamıyorum
Geldim kızlar sadece telefon açıp geldimtugba nerey kız ?ben konusuyom ya dır dır .
Ya aksama ne yapıyonuz yemek ?
ıspanak yapıcam birde yayla corbası yaptım ahmet için ek ne yapsamkişi ?
İşin varsa ne yapacaksın canım en azından okuyorsun ya . Arada bir ses verir gidersin sendeTam yazayım diyorum iş giriyor araya ve hoop konu değişmiş oluyor bende zevkle sizi okuyorum.
ne yapayım canım buralardayım ben gerçi uzun sğredşr net yoktu 1 ay falan oldu alalı.. bende seni görmüyom çoktandır..Selda naber bacım coktan beri görmüyorum kız ben seni şimdi farkettim arada nette dolaşıyorum ya anca düştü jeton.
EE napıon ? Kız ben senin bebişi hiç görmedim .
ne yapayım canım buralardayım ben gerçi uzun sğredşr net yoktu 1 ay falan oldu alalı.. bende seni görmüyom çoktandır..
benim oğlanı görmemen normal minicik bişey çünkü.. ne yiyor ne içiyor ne emekliyor ne dişi çıktı.. isyanlardayım yani:)
az önce kızlarla onu konuştuk
şu vitaminden bende aldırayım herife belki işe yarar.
hep sitem hep sitem bu kız ne kadar ağlak diceksiniz ama feci üzülüyorum oğlanın bu durumuna.. yediği kilo aldıüı günler gelsin artık istiyorum:)
çıkıp serabın muallebisini yapacağım şimdie yerse size müjdelerim.. öptüm
gönderelm canım ayıp ettin....ohhh yemeklerin hepsi birbirinde güsel bacıların hepsi birer kase gönderse oh derdim neyim kalmaz.
Şaka bi yanada ahmet uyanmadan yapsam su yemegi iyi olacak yoksa canımı okur benim.
Tugba benim sıpada öyle kendine özel yaptnmı anlıyor velet yemiyor biz ne yiyorsak ondan veriyorum benimde işime geliyor ayrıyetten ugrasmıyorum ne yapayım ugraıyorum yemiyor döküyorum yazık günah.
Zeyl bi kız ismide benden Minel nasıl ?
ohhh yemeklerin hepsi birbirinde güsel bacıların hepsi birer kase gönderse oh derdim neyim kalmaz.
Şaka bi yanada ahmet uyanmadan yapsam su yemegi iyi olacak yoksa canımı okur benim.
Tugba benim sıpada öyle kendine özel yaptnmı anlıyor velet yemiyor biz ne yiyorsak ondan veriyorum benimde işime geliyor ayrıyetten ugrasmıyorum ne yapayım ugraıyorum yemiyor döküyorum yazık günah.
Zeyl bi kız ismide benden Minel nasıl ?
kızlar netden yemek takımı bakıyorum ama günlük kullanabileceegim fazla pahalı olmayan 6 kişilik bildiğiniz bi site varmı
selam, mirayı banyo yaptırcam: giremem sonrasında da.
boğazı fena değil ama sabah tüm vücudunda döküntü oluştukıpkırmızı oldu vucudu, korktum.
yarın annemlere gideceğim için kontrole götürecektim zaten ama apar topar oldu.
çok şükür öenmli bişeyi yok: antibiyotikten olmuş. augumentin yapabiliyormuş böyle. boğazı da daha iyiymiş. 3 günlük başka bi antibiyotik kullanıp ilaç faslından kurtulacaz.
kib. muckk.
hazırlık falan da yapıcam. ptesiye kadar giremezsem merak etmeyin. muckk
didem ben büyüğe balık habı aldım kız..
sanki farketti boyu uzadı..geceleri yatmadan içiyo bir tane..
alışkanlık haline getirdi..
gece 3görevin var dedik..bunları yapıp yatıcan mümkün deil yapmdan yatmıyo..
çişini yapıyo,dişini fırçalıyo balık hapını içiyo yatıyo..
ne yapayım canım buralardayım ben gerçi uzun sğredşr net yoktu 1 ay falan oldu alalı.. bende seni görmüyom çoktandır..
benim oğlanı görmemen normal minicik bişey çünkü.. ne yiyor ne içiyor ne emekliyor ne dişi çıktı.. isyanlardayım yani:)
az önce kızlarla onu konuştuk
şu vitaminden bende aldırayım herife belki işe yarar.
hep sitem hep sitem bu kız ne kadar ağlak diceksiniz ama feci üzülüyorum oğlanın bu durumuna.. yediği kilo aldıüı günler gelsin artık istiyorum:)
çıkıp serabın muallebisini yapacağım şimdie yerse size müjdelerim.. öptüm
Büyük kuzu küçük kuzu ne kıs ?Ben çıkıyorum bacılar, büyük kuzu yanımda, küçük kuzuyuda alıp evime gidiyorum. öptüm hepinizi, yarın görüşürüz, malum evde bakma şansım ve lüksüm yok
Kız gönder burak paşayı sen bize belki ahmetten görerek canı ister .bazı cocuklar birbirlerinin inadına yapar ya bişeyleri .İnşallah yemeye başlar artık seni paşa .aman yesinde sizin yemeklerden yesin canım..
bizimki önce sofraya oturunca ağzı açılırdı hemen gitttiiii ogünler gelmez ogünler mazide kaldı ahhhh...
Migroslarda oluyor.çok beğeniyorum modellerini 49 tl di yanlış hatırlamıyorsam en son.bende ordan aldım ama 3 yıl önceydi o zaman 39 du.arada yine bakıyorum ki 12 kişiliğe tamamlayayım.aslında günlük kullanıma 6 kişi yetiyor ama makine dolmadan açmıyayım diye bi 6 da aalayım iyi oluyor.
o 3günlük ilaçtan bizde kullanmıştık ama hazırlarken iyi oku ben yanlış hazırlamış.gidip birdaha almıştı eşim.profektüsü okumadan doldurdum kaynamış suyu .meğer azıcık ekleniyormuş.eczaneye sorduk ayarlayamazsın güçlü bir antibiotik dedi de yeniden aldık .bu sefer paralı tabii.
afferim utkuya.hoş koca çoçuk oldu ama.yapmayan yapmıyor çiş-diş-balık yağı iç güzel 3 lü olmuş .
Tuğba sende hemen yat dinlen işin yoksa tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?