2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

he valla böyle görev verilince yapıyo..yoksa aklına gelmez..

duuuu kız nereye aaa biz varız yahu..
bizi saymıyonmu

Bende burdayım:79: ama okuyan grupta yazamıyorum

tugba nerey kız ?ben konusuyom ya dır dır .
Ya aksama ne yapıyonuz yemek ?
ıspanak yapıcam birde yayla corbası yaptım ahmet için ek ne yapsamkişi ?
Geldim kızlar sadece telefon açıp geldim .Hazır sıpa uyumuşken hiç kaçırımıyım sohbeti uyanınca canıma okuyacak nasıl olsa . Koyverdim işi gücü bugün başım fena ağrıyor
Biz yemek yapmıyoruz canım bugün .Kaynanam dün akşam yarın yemek yapmayalım fenalık geldi dedi . Kahvaltı yapalım çay içelim dedi öyle yapıcaz yani Oğlana çorba falan yediremiyorum yapasım yok hiç yaparsamda şehriye yaparım zati bir onu seviyor . Ama akşam bizle beraber yer öyle daha çok seviyor kendine özel yemekleri sevmez kerata
Tam yazayım diyorum iş giriyor araya ve hoop konu değişmiş oluyor bende zevkle sizi okuyorum.
İşin varsa ne yapacaksın canım en azından okuyorsun ya . Arada bir ses verir gidersin sende

Ayyy okadar yazdıydım yanlış bi tuşa bastım giitti sinir oldum ya neyse yılmadan tekrar yazıyorum :)

Dineva benimda ilaca karsı alarjim var novaljin gibi bazı ilaçları içemiyorum .İçtiğim anda hemen vücudum şişiyor kızarıyor nesefim daralıyor.Kaç kere hastanelik oldu bu alarji işi aslında önemsiz değil önemsemiyoruz ama allah korusun ölüyordum bikeresinde.

Fatma cogu zaman benimde öyle oluyor şükür oglan uyuyorda öle cen cen konusabiliyorum burda yoksa nerde.....

ZEYL hoşgeldin bacım nasılsın nası gidiyor hamilelik ya cok heyecanlıyım ben bile 2 cocuk 1 sene içinde ay ne güsel kıs.

Selda naber bacım coktan beri görmüyorum kız ben seni şimdi farkettim arada nette dolaşıyorum ya anca düştü jeton.
EE napıon ? Kız ben senin bebişi hiç görmedim .
ne yapayım canım buralardayım ben gerçi uzun sğredşr net yoktu 1 ay falan oldu alalı.. bende seni görmüyom çoktandır..
benim oğlanı görmemen normal minicik bişey çünkü.. ne yiyor ne içiyor ne emekliyor ne dişi çıktı.. isyanlardayım yani:)
az önce kızlarla onu konuştuk
şu vitaminden bende aldırayım herife belki işe yarar.
hep sitem hep sitem bu kız ne kadar ağlak diceksiniz ama feci üzülüyorum oğlanın bu durumuna.. yediği kilo aldıüı günler gelsin artık istiyorum:)
çıkıp serabın muallebisini yapacağım şimdie yerse size müjdelerim.. öptüm

sağol didemcim, ben de dikkatli dikkatli okuyordum nedenlerini,altta adımı görünce,isabet oldu :) eşimde burun nezlesi alerjisi var zaten. konuştuk burağı da o gittiğimiz, kulak burun boğazcıya götürcez, kaliteli bir doktor. bakalım ne dicek? teşhis koyarsa alerji testi yaptırırız. inş alerjik astım değildir

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum bacılar, büyük kuzu yanımda, küçük kuzuyuda alıp evime gidiyorum. öptüm hepinizi, yarın görüşürüz, malum evde bakma şansım ve lüksüm yok

anlıyorum canım seni..inş yer...

ohhh yemeklerin hepsi birbirinde güsel bacıların hepsi birer kase gönderse oh derdim neyim kalmaz.
Şaka bi yanada ahmet uyanmadan yapsam su yemegi iyi olacak yoksa canımı okur benim.

Tugba benim sıpada öyle kendine özel yaptnmı anlıyor velet yemiyor biz ne yiyorsak ondan veriyorum benimde işime geliyor ayrıyetten ugrasmıyorum ne yapayım ugraıyorum yemiyor döküyorum yazık günah.

Zeyl bi kız ismide benden Minel nasıl ?

gönderelm canım ayıp ettin....

aman yesinde sizin yemeklerden yesin canım..
bizimki önce sofraya oturunca ağzı açılırdı hemen gitttiiii ogünler gelmez ogünler mazide kaldı ahhhh...

kızlar netden yemek takımı bakıyorum ama günlük kullanabileceegim fazla pahalı olmayan 6 kişilik bildiğiniz bi site varmı

Migroslarda oluyor.çok beğeniyorum modellerini 49 tl di yanlış hatırlamıyorsam en son.bende ordan aldım ama 3 yıl önceydi o zaman 39 du.arada yine bakıyorum ki 12 kişiliğe tamamlayayım.aslında günlük kullanıma 6 kişi yetiyor ama makine dolmadan açmıyayım diye bi 6 da aalayım iyi oluyor.

o 3günlük ilaçtan bizde kullanmıştık ama hazırlarken iyi oku ben yanlış hazırlamış.gidip birdaha almıştı eşim.profektüsü okumadan doldurdum kaynamış suyu .meğer azıcık ekleniyormuş.eczaneye sorduk ayarlayamazsın güçlü bir antibiotik dedi de yeniden aldık .bu sefer paralı tabii.

afferim utkuya.hoş koca çoçuk oldu ama.yapmayan yapmıyor çiş-diş-balık yağı iç güzel 3 lü olmuş .

Tuğba sende hemen yat dinlen işin yoksa tabii.

İnşallah bundan sonra bol bol görüşürz canm.
Yemeyen cocuk cok zor gercekten allah yardımcın olsun. Hadi kolay gelsin.İnşallah yerde sende mutlu olursun.

Ben çıkıyorum bacılar, büyük kuzu yanımda, küçük kuzuyuda alıp evime gidiyorum. öptüm hepinizi, yarın görüşürüz, malum evde bakma şansım ve lüksüm yok
Büyük kuzu küçük kuzu ne kıs ?
İYİ AKŞAMLAR.

aman yesinde sizin yemeklerden yesin canım..
bizimki önce sofraya oturunca ağzı açılırdı hemen gitttiiii ogünler gelmez ogünler mazide kaldı ahhhh...
Kız gönder burak paşayı sen bize belki ahmetten görerek canı ister .bazı cocuklar birbirlerinin inadına yapar ya bişeyleri .İnşallah yemeye başlar artık seni paşa .

Yokki canm buralarda migros .Neysem ben yine çarşı pazar dolaşcam heralde.

hade canlarım görüşürz yemegi yapınca burdayım fazla kaynatmayın he aklım burda kalıyor sonra :)

bakmadım geçmişe direk daldım
uyuyup uyuyacagı yarım saat ondada geçmişe takılmiyim didim
üstten 2 dişimiz kabarmış yanyana.bahsediyodum ya,nihayet normal üst dişimiz ve onun yanındaki geliyor...

eltimde yarından itibaren dogum iznine çıkıyormuş.

ocağa kalmicak heralde doğurcak bu ayın sonunda.

adı da kaan olucakmış büyük ihtimalle. bi bebek daha geliyor,ipek onu görünce napıcak çok merak ediyorum

herkes muhabbet yok diyorda ben niye yetişemilyorum o zaman ayy yavaş.

Sibel ohh iyi etmişsin kızçarada hopp demezsen her dediklerini yaptırmaya meraklı bu kocalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…