2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar tuz demişiniz ama (dayanamadım ucundan accık baktım )
ben 3 aydır falan az az koyuyorum
başka türlü yemiyor ne edem :84:

12 gibi gidicez didem kim ne yapıcak walla hak getire ama sanırımmm
esra patates salatası
havva kabak salatası
selda da pırasa böreği yapıcak
bu arada selma nerde ya? yan çizmesin

Canım sabah 9dan 12ye kadar uyumuşuz oyüzden başıma ağrı bile girdi :78: Burda sohbet etmek daha çok dinlendiriyor inan beni

bakmadım geçmişe direk daldım
uyuyup uyuyacagı yarım saat ondada geçmişe takılmiyim didim
üstten 2 dişimiz kabarmış yanyana.bahsediyodum ya,nihayet normal üst dişimiz ve onun yanındaki geliyor...
Hoşgeldin canım of bu dişler başımızın belasi .Ama bizim yaramazlar hep aynı diş gelsede gelmesede uyumuyorlar alışacağız mecburen . BEn artık dişe bağlamıyorum doğdu doğalı dişi gelmiyor ya bu çocuğun

Hadi inş. sağlıkla kavuşsun miniğine . Allah bir avazda kurtarsın .Benim görümcemin kızı var 4 aylık oldu .Mertkan onu görünce elini yüzüne falan dokunuyor onun yanına gitmek istiyor . Daha önce bebeklere tepki vermezdi .Şimdi koca adam oldu ya meraklı oldu iyicene

kızlar tuz demişiniz ama (dayanamadım ucundan accık baktım )
ben 3 aydır falan az az koyuyorum
başka türlü yemiyor ne edem :84:

Ne yalan söyleyeyim ben hep koydum .Yoksa ağzına sürmez öyle bir çay kaşığı falan koymuyoruz sonuçta bir zararı olacağını düşünmüyorum bende .Çok azda olsa tadından beli ediyor daha güzel yiyor

walla tubiş bende ipeğin tepkisini merak ediyorum. kendinden küçük bi varlık görünce napar umarım yolmaya çalışmaz

Bizimkisi bizi bile yoluyor tırnağı olmasa bile. Kızı zor kurtarıyoruz elinden yolmasın diye temkinliyiz yinede

Valla 9 çocuk ne yapıcanız merak konusu ee zaten herkes bişi yapıyo selda yapmasın bari kızlar çok olmuyomuuu

Zeynep benimde aklıma geldi canım.çok dikkatli olmalısın o gelince yada sen gidince bi an bile çıkamazsın odadan .sever sever belkide ama bebek bu bi sarılayım derse vayy haline.

Didem facede konuşuldu ama son hali güncvellenmedi.sen evde girebiliyormusun faceye.ordan herkes tek tek yazsın sende içinden seç anacığım.
yaa pırasa böreği ne ya.Selda başka şey yap anacığım senin kekinide sevmiştim ben kek yapsan.hemen faceden de yazayım.

ben yapmayacağım canım.kızlar çok ısrar etti kıramadım.yolum uzun kuçakta -kanguru ile duru sırtta bi o kadar ağır çanta.Seldaya gittiğimde halimi çok merak ediyorum.

yaptım yemegi geldim ama herkes durulmuş .Benim sıpada uyandı şimdi meyvesini yiyor sonra oyun zamanı

slm kızlar...
bugün kızımın ay dönümü 10.ayıda doldurduk..
doktor kontrolünegötürdüm bugün yeni geldim
herşey yolunda çok şükür...10,5 kilo 78 cm...
sadece çikolataya alerjisi varmış...karnınında minik mink kabartılar çıkmıştı...çikolatadanmış çünkü 2 önce çok yemişti zilli...
ferrumu hergün vermemi üstüne basa basa söyledi
ve bide yemeklerine direk et koy sadece suyunu kullanma dedi kıyma ve parça et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…