SEN onu boşver daha var .cumartesi 9 çoçuk napacak onu de hele
Canım sabah 9dan 12ye kadar uyumuşuz oyüzden başıma ağrı bile girdi :78: Burda sohbet etmek daha çok dinlendiriyor inan beniMigroslarda oluyor.çok beğeniyorum modellerini 49 tl di yanlış hatırlamıyorsam en son.bende ordan aldım ama 3 yıl önceydi o zaman 39 du.arada yine bakıyorum ki 12 kişiliğe tamamlayayım.aslında günlük kullanıma 6 kişi yetiyor ama makine dolmadan açmıyayım diye bi 6 da aalayım iyi oluyor.
o 3günlük ilaçtan bizde kullanmıştık ama hazırlarken iyi oku ben yanlış hazırlamış.gidip birdaha almıştı eşim.profektüsü okumadan doldurdum kaynamış suyu .meğer azıcık ekleniyormuş.eczaneye sorduk ayarlayamazsın güçlü bir antibiotik dedi de yeniden aldık .bu sefer paralı tabii.
afferim utkuya.hoş koca çoçuk oldu ama.yapmayan yapmıyor çiş-diş-balık yağı iç güzel 3 lü olmuş .
Tuğba sende hemen yat dinlen işin yoksa tabii.
Hoşgeldin canım of bu dişler başımızın belasi .Ama bizim yaramazlar hep aynı diş gelsede gelmesede uyumuyorlar alışacağız mecburen . BEn artık dişe bağlamıyorum doğdu doğalı dişi gelmiyor ya bu çocuğunbakmadım geçmişe direk daldım
uyuyup uyuyacagı yarım saat ondada geçmişe takılmiyim didim
üstten 2 dişimiz kabarmış yanyana.bahsediyodum ya,nihayet normal üst dişimiz ve onun yanındaki geliyor...
Hadi inş. sağlıkla kavuşsun miniğine . Allah bir avazda kurtarsın .Benim görümcemin kızı var 4 aylık oldu .Mertkan onu görünce elini yüzüne falan dokunuyor onun yanına gitmek istiyor . Daha önce bebeklere tepki vermezdi .Şimdi koca adam oldu ya meraklı oldu iyiceneeltimde yarından itibaren dogum iznine çıkıyormuş.
ocağa kalmicak heralde doğurcak bu ayın sonunda.
adı da kaan olucakmış büyük ihtimalle. bi bebek daha geliyor,ipek onu görünce napıcak çok merak ediyorum
kızlar tuz demişiniz ama (dayanamadım ucundan accık baktım)
ben 3 aydır falan az az koyuyorum
başka türlü yemiyor ne edem :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?