2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

XSIDE kullanıcısından alıntı

mydarling kullanıcısından alıntı

srpp kullanıcısından alıntı

yaren_h kullanıcısından alıntı

essemayit kullanıcısından alıntı

arkadaşlar hepinize AYRI AYRI çook teşekkür ediyorum, katkılarınızdan ötürü...

yaren_h hülyacım ilk geceyi unutmadım da bu söylediklerimi biyolojik farklılıklar olarak işliyorum. aslında ilk gece de fizyolojik bir şeyler var ama

maşallah Ecenaz'a.

kız Gülşah sende pokunu çıkattın ha ne çikolatası.o nerden geldi aklına birde çok yedi diyor :44:

maşallah Ecenaz'a.

kız Gülşah sende pokunu çıkattın ha ne çikolatası.o nerden geldi aklına birde çok yedi diyor :44:

alerji yapacak kadar çook yedi haa, gerçekten biraz abartmışsın...
bende çikolatayı çoooook severim o yüzden arada bi bi ısırık veriyorum ama çok değil...

yok kız kardeşim yerken tutmuş ağzına tabi ecoş affedermi bıraktıramamış kare çikolalatalrın 2 karesini yemiş :)))
yedirirmiyim yoksa delimiyim....

ben çikolata vermiyorum valla en çok kanserojen madde çikolatada varmış kızlar ya elbet yicek ama ne kadar uzak dursa iyidir en azından belli süree

ecenaz o çikolatayı yemem deyip itse daha bi şaşaırırdım valla.hoş bende verdimde yuvarlak sütlünün çeyrei ama bütün suratını çikolata yaptı o nasıl oldu anlamadım.çoğaltarak mi yeni ne.

Kızlar çıkıyorum durmuyor yaramaz deli deli ağlıyor .Yarına görüşmek üzere herkese iyi akşamlar :80:

bu benim zilli eme eme yemiş o kadar çikolatayı..dayısı tutmuş o yemiş...
abla ne güzel çikolata yiyo yaa bayıldım diyince ayıktım ben ...iş işten geçmişti..

kızlar moralim bozuldu...
doktor babaneme akciğer kanseri teşhisi koymuş.
pzt tekrar parça alıcaklar,sonra ilaç ve kemoterapi demiş ama
yaş 85 nasıl dayanır o sürece bilmiyorum. çok ağrısı varmış...
yarın,cmt ve pzt tüm gün doktordalar. haftaya gidip biraz orda kalıcam. ipeği ve beni görmek istiyomuş.
babanem benim ikinci annemdir. rahmetli annem çalışmış 15 yaşına kadar hf içi babanemde kaldım,o bakmış hep bana.
insan konduramıyor ama çok yaşlandı,acıya dayanıcak gücü de yok...
geçen hafta beynin sol tarafında kitle saptanmıştı,sol tarafı tutmuyordu,değnekle zor yürüyordu,şimdide bu çıktı.
aklıma getirmek istemiyorum ama sanırım...
off neyse.

Allah yardımcısı olsun canım.
Bende babaannemi kanserden kaybettim.inşallah teşhis yanlıştır.evet konduramasakta yaşlılık beraberinde birçok hastalığıda getiriyor.herşeye bahane var işte.du bakalım Pazartesi kesinleşir parça almadan patoloji çıkmadan Allahtan ümit kesilmez inşallah yaşlılıktandır ağrıları.

ZEYNEPCİM ço kgeçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme kendini kötü hissetmemen adına ama hepimizi bekleyen bi son var bunuda unutma ...
BURCU memeyi tutmuyo artık kafasını çeviriyo sütüm vardı halada sıkınca geliyo ama almıyo bayramdan beri...

maalesef ki teşhis doğru canım.
bi parça aldılar ordan koymuşlar tanıyı
ama tekrar almaları gerekiyormuş.
öncekini akciğerden almışlar,bunu akciğer zarından alıcaklarmış. orda da kalınlaşma varmış,onada bakılacakmış.
allah çektirmesin,ya şifasını versin yada acısını çektirmesin. ben tek bunu diyorum.

elinle sağsan yada eczaneden pompa falan alsan şu ucuz olanlarından.çorbasına kahvaltısına koyarsın.acaba döenmselmi diş falan ondanmı tutmak istemiyor.

Allah çektirmesin canım.Zor bir dönem.

Zeynepçim çok üzüldüm. Söylenmesi gerekenlerizaten son mesajında söylemişsin. Allah ona ve size kuvvet ve acil şifa versin

elinle sağsan yada eczaneden pompa falan alsan şu ucuz olanlarından.çorbasına kahvaltısına koyarsın.acaba döenmselmi diş falan ondanmı tutmak istemiyor..

var pompa manuel olanlardan ama çok gelmiyo malesef çokda canım yanıyo...çekilicek artık sanırım sütümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…