2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bayramdan beri almıyorsa zaten güzelce sağıp dökmeden veremezsin.sen yine elle sağ dök.aradada dene alır inşallah.sağları solları belli olmuyor bi baktın tutmuş tekrar.

ecenaz anne sütünü tamamen bıraktı artık yaa
hadi yaa..bitti deme belki dönemseldir..emer yine sen pes etme...

canım geçmiş olsun ya..
Allah şifasını versin..zor tabi..

zaten epeydir sadece geceleri emiyodu gündüz mümkün değil almıyodu...bırakmaya meyilli yani...çok isterdim 1-1,5 yaşına kadar emzirmeyi..

zaten epeydir sadece geceleri emiyodu gündüz mümkün değil almıyodu...bırakmaya meyilli yani...çok isterdim 1-1,5 yaşına kadar emzirmeyi..

burak ta 15gün kadar falan emmedi..
bıraktı yani bildiğin sonra tekrar emmeye başladı..
hemde deliler gibi emiyor şimdi..
hiç bişey yememek kaydıyla yani..

sağolun kızlar...
yaşlılık işte,envayi çeşit hastalık çıkıyor

ersin aradı yemek yapma gelirken alırım yorulma dedi. moralim bozuk ya jest yapıyor bana... neyse ipek hoppala da bende azcık kariyer net e falan bakayım

inş başlar benimkide SİBEL
ben kaçar bu gün annemlerdeyim kardeşim c.tesi gidiyo okuluna...onunla zaman geçiriyoruz gezmeye gidicez...
iyi akşamalar..

yok burcu,eğer iş bulursam (banka) girer çalışırım,yaza doğru yaparım yine 2 yaş olur aralarında,en fazla 2.5 olur
banka bulursam kaçırmam girerim,malum zor oluyo cunku alım dönemlerini yakalamak
onun dışında girmem.

ersin gelirken bana mont almış,bugün bütün kibarlıgı üstünde
ipek uyudu şimdide mısır patlatıyo dizi izlicez,küçük hanım mızırdanmazsa tabi
yarın görüşürüz kızlarrrr

Ben geldim kızlar çamaşır asıp derinin yiyeceklerini hazırlıycam daha

zeynep geçmiş olsun arkadaşım seni öyle iyi anlıyorumki benide nerdeyse babannem büyüttü diyebilirim ve 4 ay önce vefat etti ve ben hala atamadım bu psikilojiyi yaşlılık zor heleki çok seviyosa insan konduramıyo ben hala bi gün çıkıp gelicekmiş gibi bekliyorum ama gelmiyo her an aklımda ve rüyalarımdaaa inşallah iyileşir canımmm

inşallah canım ya... allah acı çektirmesin,bunu kaldırabilecek durumda değil maalesef umarım bi an önce toparlar kendini.

günaydın bu arada kızlar.

inşallah canım ya... allah acı çektirmesin,bunu kaldırabilecek durumda değil maalesef umarım bi an önce toparlar kendini.

günaydın bu arada kızlar.

Günaydın Zeynepcim çok çok geçmiş olsun canım..Babannen senin için ne kadar önemli bunu biliyorum o yüzden çok üzüldüm..Allah hakkında hayırlısını versin..
Bende evlenip buraya taşındığımdan beri ne zaman yersiz zamanda bi tel çalsa hep aklıma babaannem geliyor nedense..Aslında o kadar da yaşlı değil ama her gün görüyordum,annemde çalıştığı için çoğu vaktimiz onla geçiyordu Serap gibi belki de ondandır..
Allah şifa versin bacım ne diyim çok zor

Herkese günaydın kahvaltımızı yaptık bizde..Toprak balkon camından kuşları izliyor,çok heyecanlı:) ellerini kaldırıp söyleniyo kuşlara tükürük ve salya eşliğinde :)bi yandan da fişne suyu içiyor..
Ya bu çocuk direk meyve suyu içmiyor yaa meyveleri kaynatınca içiyor..

Biberonu bende bi kez yatmadan vereiyorum arkadaşlar bizle yese bile tahıllı bişey yiyip yatmadan gece acıkır uyanır gibi geliyor.. Hem yatmadan önce süt içme alışkanlığı edinmiş oluyor,bardağa geçince rahat ederiz diye düşünüyorum.
Keşke alsa Zeynep biberonu İpektoş..Yatmadan ne yiyor peki canım? yAslında biberonda çok iyi bişey değil ama uyku sorununda gece beslenmesinin rolü önemli

Gün içersinde suyunu,sabah çayını vs.yi hep bardaktan içiyoruz o yüzden alışkanlık eder diye korkmuyorum açıkcası..Acaba ne zaman tamamen bardağa geçicizz

Son düzenleme:
bizimki pür dikkat çamaşır makinesini izliyo çalışıyo ya..
bi sorun olmaz dimi kızlar ya...

günaydın zeynep geçmiş olsun babannen için hayırlısı olsun inşllah
toprak paşayada maşallah heyecan varmı özlem doğum yaklaştıkça
yarına bende kek yapıcam kızlar hamurişi elimden gelmez benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…