hadi yaa..bitti deme belki dönemseldir..emer yine sen pes etme...ecenaz anne sütünü tamamen bıraktı artık yaa
kızlar moralim bozuldu...
doktor babaneme akciğer kanseri teşhisi koymuş.
pzt tekrar parça alıcaklar,sonra ilaç ve kemoterapi demiş ama
yaş 85 nasıl dayanır o sürece bilmiyorum. çok ağrısı varmış...
yarın,cmt ve pzt tüm gün doktordalar. haftaya gidip biraz orda kalıcam. ipeği ve beni görmek istiyomuş.
babanem benim ikinci annemdir. rahmetli annem çalışmış 15 yaşına kadar hf içi babanemde kaldım,o bakmış hep bana.
insan konduramıyor ama çok yaşlandı,acıya dayanıcak gücü de yok...
geçen hafta beynin sol tarafında kitle saptanmıştı,sol tarafı tutmuyordu,değnekle zor yürüyordu,şimdide bu çıktı.
aklıma getirmek istemiyorum ama sanırım...
off neyse.
zaten epeydir sadece geceleri emiyodu gündüz mümkün değil almıyodu...bırakmaya meyilli yani...çok isterdim 1-1,5 yaşına kadar emzirmeyi..
inşallah canım ya... allah acı çektirmesin,bunu kaldırabilecek durumda değil maalesefBen geldim kızlar çamaşır asıp derinin yiyeceklerini hazırlıycam daha
zeynep geçmiş olsun arkadaşım seni öyle iyi anlıyorumki benide nerdeyse babannem büyüttü diyebilirim ve 4 ay önce vefat etti ve ben hala atamadım bu psikilojiyi yaşlılık zor heleki çok seviyosa insan konduramıyo ben hala bi gün çıkıp gelicekmiş gibi bekliyorum ama gelmiyo her an aklımda ve rüyalarımdaaa inşallah iyileşir canımmm
inşallah canım ya... allah acı çektirmesin,bunu kaldırabilecek durumda değil maalesefumarım bi an önce toparlar kendini.
günaydın bu arada kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?