2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende hergün ne yapsam diye düşünüyorum bende yarın balık çorbasını yapıcam somondan nasıl oluyo zeynep
normal somonu haşlıyorum,balıkları ayırıp suyuna da sebzeleri atıyorum. sebzeler de olunca balığı ekleyip 2 dk beraber kaynatıyorum. o kadar. yalnız ilk somonu koydugunda kaynamadan pis bi su salıyo,onu dök tekrar temiz su koy öyle kaynat canım.
Zeynep ay yarın esra ya da öğretsin İpek Kucakta durmayı. Sıkıntılı velet kucakta uyutmaya çalışıyorum durmuyo itekliyo beni
havva ilk gün ipekte öyle yaptı. zor zaptettim. çok debelendi. bugun 3.gun rahatca uyudu ama. belki ısrarla denesen alışır mı ki? sen nasıl uyutuyosun? kucakta mı uyusun istiyosun?

sağol zyenpcim somondan ilk kez yapıcam cesaret edemedim peki ezipmi veriyosun yoksa blendırdan mı geçiriyosun

benim kızımı annem gündüz ayaklarında uyutuyo ama ben kucağımda uyutuyorum annemede söyliycem yoksa düzeni bozuluyo çocuğunnn ama şöyle bişey var annem kucağına alınca memesine yapışıyomuş istiyomuşşş

hımm o zaman kucagında uyutamaz. her pozısyon aldıgında meme ister.
1-2 denesin bakalım her seferinde istiyecekmi.
hala bılmıyormu kımde war kımde yok şaşkın :)

Babaannesi yatağına yatırıyomuş sallamadan uyuyomuş. Ama ben eve gelince imkanı yok o şekil uyutamıyoruz ayakta sallıyorum. Naz yapıyo aklınca zilli. Arada belki emer diye göğsümü açıyom. Görünce gelyo önce dokunuyo tehlikeli mi değil mi diye sonra da ısırıyo ama emmiyo ya.Memeyi reddeden bir bebek Allahım sabır.. Akşam bir ısırdı gözümden yaş geldi. Bekle açarım ben sana daha memeyi Esra cadısı

Son düzenleme:

derdi zoru sizinle demek.
hayretler içindeyim nasıl yatağa yatınca kendi kendine uyuyor ya. hareket etmeden... babane napıyor sihirli değnek mi değdiriyor çocuğa...
aman havva üzme kendini ya,değişmez artık,sen ısırılıp canının yandığıyla kalırsın. bi de tehlikeli bişey sanıyo ha,ah esra ah

eğlenceye sizde buyrun bacılar:))

Merci canım almıyayım.Allah sana kolaylık versin.

versin annende yabancımı canımm.

benim annem vermişti bir kere ısırmış.etimden et gitti giyordu.bende arada veriyorum ısırıyor birde yeni öğrenmişsıkıştırıp çekiyor.ne derdi varsa benimle zaten sütünde yok al sana ceza mı diyor ne.

hımm o zaman kucagında uyutamaz. her pozısyon aldıgında meme ister.
1-2 denesin bakalım her seferinde istiyecekmi.
hala bılmıyormu kımde war kımde yok şaşkın :)

bence biliyor.Erdoğanın memesine saplandımı hiç.kimde süt var bilmez ama meme kimde biliyorlar.

Selda en son petibörlü tatlı diyordu sen tavuk göysü yap istersen.
baklava açmazsın herhalde :)

Son düzenleme:
bencede biliyorlar... bazen ersin kucağına alıyor yatay pozisyonda hiç oralı değil,ama ben o şekilde tuttu mu direk ağzını açıp yalanıyor.
Selda en son petibörlü tatlı diyordu sen tavuk göysü yap istersen.
baklava açmazsın herhalde :)
:) baklava mı o da nee
bende petübörlü tatlı dusundum
sonra irmik tatlısı yapiyim dedim arasına petübör koyayım
olur tavk gogsu de olur ama arasına bıskuvı koymayınca cok yavan oluyor o. e selda da yapıcak bıskuvılı
2 dene bıskuvılı tatlı olmaz kı anacım aaaaaa

Keramet babannede değil canım Tracy de. Ben doğduğundan beri onun yöntemini denedim uyku konusunda. Tek başarılı olduğum şey de bu oldu. Rahatsızlığı olmadığı zamanlar da geceleri deliksiz uyuyo. Bu aralar sütüm tok tutmuyo ondan kalkıyo geceleri Mamaya başladık biz de.

zeynep etimekli profiterol ypsana kız..
çok basit hemde güzel.
çakması ama diğeri uzun sürüyo..
ben yaptım geçen hoşuma gitti..

Saol canım teşşekkür ederim:))

havva mama gereksiz sende canım.yami biberon maması gereksiz.kaşık maması mı alıyorsun?en iyisi sütünün içine kaşık maması koy tok tutsun.sade süt yada sadece biberon maması ben 4 aydır vermiyorum.hep içine kaşık maması atıp kıvamını arttırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…