normal somonu haşlıyorum,balıkları ayırıp suyuna da sebzeleri atıyorum. sebzeler de olunca balığı ekleyip 2 dk beraber kaynatıyorum. o kadar. yalnız ilk somonu koydugunda kaynamadan pis bi su salıyo,onu dök tekrar temiz su koy öyle kaynat canım.valla bende hergün ne yapsam diye düşünüyorum bende yarın balık çorbasını yapıcam somondan nasıl oluyo zeynep
havva ilk gün ipekte öyle yaptı. zor zaptettim. çok debelendi. bugun 3.gun rahatca uyudu ama. belki ısrarla denesen alışır mı ki? sen nasıl uyutuyosun? kucakta mı uyusun istiyosun?Zeynep ay yarın esra ya da öğretsin İpek Kucakta durmayı. Sıkıntılı velet kucakta uyutmaya çalışıyorum durmuyo itekliyo beni
asıl eğlence fatmadaymış :)
sağol zyenpcim somondan ilk kez yapıcam cesaret edemedim peki ezipmi veriyosun yoksa blendırdan mı geçiriyosun
benim kızımı annem gündüz ayaklarında uyutuyo ama ben kucağımda uyutuyorum annemede söyliycem yoksa düzeni bozuluyo çocuğunnn ama şöyle bişey var annem kucağına alınca memesine yapışıyomuş istiyomuşşş
normal somonu haşlıyorum,balıkları ayırıp suyuna da sebzeleri atıyorum. sebzeler de olunca balığı ekleyip 2 dk beraber kaynatıyorum. o kadar. yalnız ilk somonu koydugunda kaynamadan pis bi su salıyo,onu dök tekrar temiz su koy öyle kaynat canım.
havva ilk gün ipekte öyle yaptı. zor zaptettim. çok debelendi. bugun 3.gun rahatca uyudu ama. belki ısrarla denesen alışır mı ki? sen nasıl uyutuyosun? kucakta mı uyusun istiyosun?
Babaannesi yatağına yatıyomuş sallamadan uyuyomuş. Ama ben eve gelince imkanı yok o şekil uyutamıyoruz ayakta sallıyorum. Naz yapıyo aklınca zilli. Arada belki emer diye göğsümü açıyom. Görünce gelyo önce dokunuyo tehlikeli mi değil mi diye sonra da ısırıyo ama emmiyo ya.Memeyi reddeden bir bebek Allahım sabır.. Akşam bir ısırdı gözümden yaş geldi. Bekle açarım ben sana daha memeyi Esra cadısı
eğlenceye sizde buyrun bacılar:))
benim kızımı annem gündüz ayaklarında uyutuyo ama ben kucağımda uyutuyorum annemede söyliycem yoksa düzeni bozuluyo çocuğunnn ama şöyle bişey var annem kucağına alınca memesine yapışıyomuş istiyomuşşş
hımm o zaman kucagında uyutamaz. her pozısyon aldıgında meme ister.
1-2 denesin bakalım her seferinde istiyecekmi.
hala bılmıyormu kımde war kımde yok şaşkın :)
bencede biliyorlar... bazen ersin kucağına alıyor yatay pozisyonda hiç oralı değil,ama ben o şekilde tuttu mu direk ağzını açıp yalanıyor.Merci canım almıyayım.Allah sana kolaylık versin.
versin annende yabancımı canımm.
benim annem vermişti bir kere ısırmış.etimden et gitti giyordu.bende arada veriyorum ısırıyor birde yeni öğrenmişsıkıştırıp çekiyor.ne derdi varsa benimle zaten sütünde yok al sana ceza mı diyor ne.
bence biliyor.Erdoğanın memesine saplandımı hiç.kimde süt var bilmez ama meme kimde biliyorlar.
:) baklava mı o da neeSelda en son petibörlü tatlı diyordu sen tavuk göysü yap istersen.
baklava açmazsın herhalde :)
derdi zoru sizinle demek.
hayretler içindeyim nasıl yatağa yatınca kendi kendine uyuyor ya. hareket etmeden... babane napıyor sihirli değnek mi değdiriyor çocuğa...
aman havva üzme kendini ya,değişmez artık,sen ısırılıp canının yandığıyla kalırsın. bi de tehlikeli bişey sanıyo ha,ah esra ah
Merci canım almıyayım.Allah sana kolaylık versin.
versin annende yabancımı canımm.
benim annem vermişti bir kere ısırmış.etimden et gitti giyordu.bende arada veriyorum ısırıyor birde yeni öğrenmişsıkıştırıp çekiyor.ne derdi varsa benimle zaten sütünde yok al sana ceza mı diyor ne.
bence biliyor.Erdoğanın memesine saplandımı hiç.kimde süt var bilmez ama meme kimde biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?