e gece tahıl yedirip yatırsanKeramet babannede değil canım Tracy de. Ben doğduğundan beri onun yöntemini denedim uyku konusunda. Tek başarılı olduğum şey de bu oldu. Rahatsızlığı olmadığı zamanlar da geceleri deliksiz uyuyo. Bu aralar sütüm tok tutmuyo ondan kalkıyo geceleri Mamaya başladık biz de.
ama kek yapan war hemde sanırım 2 kişiZeynep senn brovni de süper di.
hımmm güzelmişzeynep etimekli profiterol ypsana kız..
çok basit hemde güzel.
çakması ama diğeri uzun sürüyo..
ben yaptım geçen hoşuma gitti..
hadi bakalım hayırlı olsun :)Kuzucum iki gündür emerken ısırıyordu, meğer 5.6. dişler gelmiş...
seda da kek yapacak sende kek yapacaksınızzeynep sen tuzlu yap ben kek yapayım bak
hadi bakalım hayırlı olsun :)
seda da kek yapacak sende kek yapacaksınız
esra salata yapıcak
tuzlu çok olur diye ben tatlıya yöneleyim dedim
ama börek yapıcak olan yok sanırım...
bende o cadıyı yiyim yarın görsün gününü :)Ekmek yerine akşamları arada koyuyorum güzelde yiyiyor cadı
canım hiç bi fikrim yok... ama önemli olabilir bi dr a danışın derim.Kızlar yaaa, benim oğluşumun son çıkan dişi grimsi ve değişikti ucu yamuk falan. sonra dün baktım diş kırılmış iyice yamuk yumuk olmuş neden böyle oldu, başına gelen oldumu
doyuyor çünkü.bir sıkıntısı olmazsa açlıktan uyanmaz.ben hiç çorbada tahıllı denemedim bak.deniyeyim iyi fikir hep mamasına katıyordum.
Didem keki Seda yapacak Canbahar ama portakallı cevizli yapacak o.
browni olabilir bakın börekte yok.
burakta bu gece sabaha kadar uyandı durdu..
doymadı sanırsam...
kaşık maması alıymda vereyim gece yatmadan..
ver bakimvalla beni görğnce direk memme diyoo ama aranıyo yavrum genede
ben sana bi tarif veririm istersennn
canım hiç bi fikrim yok... ama önemli olabilir bi dr a danışın derim.
Fatama düştüde dişini biryere mi çarptı acaba.
Havva sende benim gibi sanki kıtlık var.evde daha 4-5 kutu 500 gr lık mama var 1 yaşa kadar bile bitmez onlar.afrikaya gidersem aç kalmasın diye almıştım
Sma mama yi çok yesin istedim ama 2 kutu birden aldım.1 kere 60 cc denedim onunda 10 cc sini içti hepsi çöpe.
Çöp kutumun büyüme fonksiyonu olsa kaç ton olurdu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?