2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada bizim içtigimiz çay demir eksikligi yapıyor biliyorsunuz ve içinde nikotin var. bebeklere hicbir faydası yok yani...

günaydın arkadaşlarr
nasılsınız
hayırlı cumalar

günaydın canım sanada hayırlı cumalar,,, bugünün cuma olduğunun farkında bile değilim, akşam geç yattım, zeynepte bütün gece mızırdandı durdu 5'te kalktı 6'ya kadar uyumadı 6'dan 7'ye kadar uyudum sonrada çocukları okula göndermek için mecbur uyandım hala sersem gibiyim bir kahve içip kendime gelmem lazım başım çatlıyor valla......

neva kız cocugu işte. türk kahvesi kız cocukları icin bebekle oynamak gibi bisey oldu sanırım :) kendilerini hanım olmuş hissediyorlar.... :)

bu arada bizim içtigimiz çay demir eksikligi yapıyor biliyorsunuz ve içinde nikotin var. bebeklere hicbir faydası yok yani...

evet kansızlık yapıyor..
aksi gibi bende çok içerim..
kendimi frenliyorum ama yinede içiyorum günde 4bardak falan..
sbahları içmezsem akşama kadar başım ağrıyo..
böyle de iğrenç bi huyum var.

canım ya sende 3 tane var maşllah sana bu aralar emir kağanda öle dişleri patlamadı daha üstte 4 yer var kabarmış beyaz ama daha çıkmıyo
öle ki gece ağlamak deil çığlık atıyo bi anda

Son düzenleme:
kahvaltımı yapıp geleyim..
bugün komşuya gidicez hoşgeldine..
işimi bitireyim de geç kalmayayım:)))

evet kansızlık yapıyor..
aksi gibi bende çok içerim..
kendimi frenliyorum ama yinede içiyorum günde 4bardak falan..
sbahları içmezsem akşama kadar başım ağrıyo..
böyle de iğrenç bi huyum var.
cnm çayı biz öle çok içeriz ki benim dedem 94 yaşında yeni öldü ama ne çay içerdi ananemde çok içer 84 yaşında
bende öle çaysız duramam kansızda deilimdir hiç:)
vede oğlum biz çay içerken görsün deli oluyo vermesem ağlıyo bende suyun içine biraz karıştırıp veriyom

bizde karı koca caycıyız. cay icmessek sabahları bütün günümüz kötü geçer. ama doruk oyle olmasın. ben vermem ogluma cay may.. alerjisi gecsin sütünü içsin, meyva suyunu içsin o. nasıl olsa içecek birgün çayı....

aman dünden beri elektirikleri pat die kesiyolar dün 3 kere kestiler şimdi gene kestiler
geçen sefer santral yandı 100 kağıt
nasılbir belediyedir ya sinir oluyorum heee

HLA küpleri üst üste koymuyor. yada halkayı sopasından geçiremiyor. ama yaptıklarımı çok güzel bozuyor

Günaydınn,

Didem kız çoçukları çay kahva içmez bıyıkları çıkar :) de sen hanıma.(bizim bir komşu vardı öyle öğretmiş kızlarına.kim misafirliğe gelse bıyıklı kadın olacaksınız diyordu )

o kadar alıntı yaptım yaptım elektirikler pat diye kesildii gittiii hay allahım dünden beri bu neyaaa

GÜNAYDIN BACILAR NASILSINIZZZ NE VAR NE YOK

BENDE ÇAY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİDE DERİN ÇAY BARDAĞINI GÖRÜNCE ELLEMEYE ÇALIŞIYO CISSS DİYOO AMA GENEDE ELLİYO BU KIZLAR ALEM YAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…