günaydın arkadaşlarr
nasılsınız
hayırlı cumalar
bu arada bizim içtigimiz çay demir eksikligi yapıyor biliyorsunuz ve içinde nikotin var. bebeklere hicbir faydası yok yani...
ben nevaya hala çay vermiş değilim ayda yılda bir cicicannesinde istiyormuş sütü çok sevdiğinden aklına gelmez ama benim iş yerime geldiğinde soruyorlar ne içersin diye hemen türk kahvesi istiyor
canım ya sende 3 tane var maşllah sana bu aralar emir kağanda öle dişleri patlamadı daha üstte 4 yer var kabarmış beyaz ama daha çıkmıyogünaydın canım sanada hayırlı cumalar,,, bugünün cuma olduğunun farkında bile değilim, akşam geç yattım, zeynepte bütün gece mızırdandı durdu 5'te kalktı 6'ya kadar uyumadı 6'dan 7'ye kadar uyudum sonrada çocukları okula göndermek için mecbur uyandım hala sersem gibiyim bir kahve içip kendime gelmem lazım başım çatlıyor valla......
cnm çayı biz öle çok içeriz ki benim dedem 94 yaşında yeni öldü ama ne çay içerdi ananemde çok içer 84 yaşındaevet kansızlık yapıyor..
aksi gibi bende çok içerim..
kendimi frenliyorum ama yinede içiyorum günde 4bardak falan..
sbahları içmezsem akşama kadar başım ağrıyo..
böyle de iğrenç bi huyum var.
HLA küpleri üst üste koymuyor. yada halkayı sopasından geçiremiyor. ama yaptıklarımı çok güzel bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?