2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın bacılar, nasılsınız.

Shine canım benim iki oğluşum var, biri 9 yaşına girdi, diğerini biliyorsunuz zaten.

Zeynepcim babaannene çok geçmiş olsun, Allah iyilik versin.

İstanbul buluşması beni bile çok heyecanlandırdı, bol bol eğlenin emi.

Bende de yarın buluşma var, kayınvalide ve eltiler buluşması:))

canım günaydın
kalk gidelim şu elektirik idaresini basalım dünden beri bu ne be sinir oluyorum

Asıl buluşima sendeymiş kız

benim kız zaten o kasdar kıllıki 15 olsun epilasyona götürücem onu

demir alp ti sanırım meltem in oğlunun adı:)
kızlar bugün bebişlere ne çorbası yapıyosunuz yada yaptınız..
bana bi akıl verin..

kızlar meltem şahin kim acaba tanıyanınız varmı? hediye icin isim yazdırmış ama ben tanımıyorum kendisini

bizden anım bizden.

benim kız zaten o kasdar kıllıki 15 olsun epilasyona götürücem onu

Allah iyiliğini versin.ergenlik çağında dökülür belki.
bende başladım epilasyona koltuk altından başladım .bunca zaman boşa uğraşmışım kesinlikle süper bir icat.

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...

ipeği uyuttum çay demliyorum şimdi. 3 gündür kucağımda uyutuyorum hiç sallamadım. salıncağı da kaldırdık zaten. bişey dikkatimi çekti,kucağımda daha kolay uyuyor. salayarak 15 dk sürüyosa kucağımda 10 dk yı bulmuyor bile.
gözünü kapar kapamaz da beşiğine bırakıyorum.
gezdirmiyorum da oturdugum yerde kucagıma alıp sarılır gıbı yapıyo kollarını boynuma doluyo başını da göğsüme gömüp uyuyo

valla bende hergün ne yapsam diye düşünüyorum bende yarın balık çorbasını yapıcam somondan nasıl oluyo zeynep

Zeynep ay yarın esra ya da öğretsin İpek Kucakta durmayı. Sıkıntılı velet kucakta uyutmaya çalışıyorum durmuyo itekliyo beni

ben öğlenlik atam çorbası yaptım patates havuş domatyes pirinç soğan ve brokoli ve zy lı ,akşamada dil balığı çorbası yapıcam ama diş geldi gelmek üzere iştahı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…