2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha azimli oluyorlarmış ders konusunda kızı olan arkadaşlarım öyle diyorlar aferin nevaya......

bizimkide ayşe beni rahatsız edip dikkatimi dağıtıyor diye söyleniyor

hoşgeldin reyhan ecemede maşallah ....

geçmiş olsun elif kıyamam mavişime ya inş.çabuk atlatırsınız canım...

Ah kiyamam çok geçmis olsun Elifcim insallah çabucak geçer canim

ama hep rüşvet selma gerçi öğretmen çok memnun nasıl anlamıyorum ama ben hiç memnun değilim

benimde büyük oğlan ders çalışmıyor doğru düzgün bende fazla ilgilenemiyorum, erenle vede cadı zeyneple uğraşmaktan ama notları 90, 100 nasıl yapıyor anlamıyorum öğretmeni çok memnun dediğin gibi aman maşallah nazar değmesin okulda iyi olsunlarda ......

eşimde öyle diyor sana naz yapıyo üstüne gitme diyor

kizlar ben gidip Ecemin karnini doyurayim sonrada yatirayim
sabah doktora gidicez diye erkenden kaldirmak zorunda kaldim kuzumu

maşallah ecem e kilosuda boyuda çok güzel kapıdaki kar da ayrı bir güzel azıcıkta bizde olsa mikroplar kırılsa keşke..
derinde akşam ıslak mendili almış eline parkeleri siliyor cadıı şimdi yaparda sonra kaçarlarr
aferin derin e ıslak mendil hayranlığı boşuna değilmiş demekki..
geçmiş olsun elifçim bol sıvı içir gencerimizeee

geçmiş olsun elif kıyamam mavişime ya inş.çabuk atlatırsınız canım...

Ah kiyamam çok geçmis olsun Elifcim insallah çabucak geçer canim
aminnnn teyzeler hepiniz çok sağolunnn

slm kızlar.. sizlere bir sorum olacak. ömüre birkaç zamandır ferro sanol veremiyorum acayip kusuyor aç ya da tok sabah ya da akşam hiç veremiyorum hepsini denedim.. kusmayı huy haline getirecek valla bıraktım ferro sanol u ne yapayım.. önerileriniz var mı???

bence hemogram yaptır hg ve hct iyiyse vermeyebilirsin ama kafana göre bırakma

Geçmiş olsun canım peditus veriyormusun.bol sıvı ve peditus .kendiliğindende ıhlamurla falanda geçmiyor malesef.

bendece önce kan tahlili yaptır eğer normalse sadece kahvaltıda pekmezle götürürsün ama değilse.yemeklerin içine katılabilen ferrum var kan damlası oda onu kullanırsın.ben 3 aydır ferrum kullanıyorum bu ay kan vereceğiz bakalım ne durumdayız.

bence şimdilerde çok ödev veriyorlar.birde yeni moda dönem ödevi gibi gibi birşey çıkmıştı ne diyorlardı hatırlamıyorum ayda bir birşey veriyorlar resimlerle falan hazırlanıyorsun ya.bizim gelinde oğluna ödevi çok vermişlerse ağlıyordu valla canımdan bezdim ödev yaptırmak ölüm diye.saat 7-9 arası annemlerin altkatta hep bir kavga.

ayyyyy sorma ben salı akşamı öyleydim resmen ayarlarımı bozulmuştu resmen

Bilirim bacım bilirim, Allah yardımcımız olsun.

çok geçmiş olsun Gencerime.

İnş.Selmacım. Benim oğluşum diş çıkarırken iştahı çok fazla etkilenmiyor sanırım.

Maşallah Eceme.

Başka kan ilacı denesen, yada doktora söylesende değiştirse.

ahanda aynı bizim ev bizdede 6-8 arası kesin birgün apartmandan atacaklar sesimize proje ödevi canım bizimde bu ay yararlı ve zararlı yiyecekler ayın 14 üne sunumlu ödev hazırlayacağız zor valla bizim normal ödev az 2 sayfa okuma 1 sayfada yazı ama yapmaya gönül olmayınca 3 saate olur 5 saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…