Sevilcim sıkma canını benim kızda bu hafta başladı daha kendi yazmaya ama ben strateji değiştirdim artık hecelemiyorum kelimeyi söylüyorum sen kendin hecele diyorum tv falan hepsi kapalı ödev bitmeden tv açmak yok cuma günleride dikte sınavları oluyor 9-10 alırsa istediği birşeyi alıyorum geçen hafta 6 almış hırs yaptı sabahleyin anne 10 alıcam deyip gitti bakalım ama ödüllendirme işe yarar gibime geliyor
ereninde tek mazereti zeynep, kardeşimi çok özledim onunla oynamak istiyorum ödevlerimi sonrada yaparım anne diyor hep,sonra bide haksızlık bu abime neden bukadar çok ödev vermiyorlar diyor sadece çene icraat yok,hem ödevlerini yaparken ağlıyor hemde ödevlerini bitiremeyecek diye ağlıyor çok delirtiyor beni çokkk
Selamlar nasilsiniz kizlar
Biz iyiyiz bugün izinliyim evdeyim :)
Disarda heryer bembeyaz karlakapli
Sabah doktor kontrolune gittik Boyumuz 75 cm kilomuzda 10.160 kg
Hastaydi diye dogru düzgün kilo alamamisti ama toparlanmaya basladi yine
Bizde bi yaramazlik yok çok sükür hersey yolunda
kızlar daha azimli oluyorlarmış ders konusunda kızı olan arkadaşlarım öyle diyorlar aferin nevaya......
selam kızlar nasılsınız?? herkes iidir inşallah
gözü çıkacısa grip geldi buldu yine oğlumu hemde 1saat önce üst komşum kahvaltıaya çağırdı bi arkadaşı gelmiş benim memleketli sözde onunla oturup sohbet edicektik 1 bardak çay içirmedi ağlaaa ağllaaa sanırsınız çeşme oderece akıo burnu sildikçe ağlıyo ağladıkça akıyooo allah ım nolur hemen geçsinn((
gözü çıkacısa grip geldi buldu yine oğlumu hemde 1saat önce üst komşum kahvaltıaya çağırdı bi arkadaşı gelmiş benim memleketli sözde onunla oturup sohbet edicektik 1 bardak çay içirmedi ağlaaa ağllaaa sanırsınız çeşme oderece akıo burnu sildikçe ağlıyo ağladıkça akıyooo allah ım nolur hemen geçsinn((
derinde akşam ıslak mendili almış eline parkeleri siliyor cadıı şimdi yaparda sonra kaçarlarr
Annnesi daha napsın ece maşallah boyuda kilosuda iyi[
hoşgeldin reyhan ecemede maşallah ....
ama hep rüşvet selma gerçi öğretmen çok memnun nasıl anlamıyorum ama ben hiç memnun değilim
benimde büyük oğlan ders çalışmıyor doğru düzgün bende fazla ilgilenemiyorum, erenle vede cadı zeyneple uğraşmaktan ama notları 90, 100 nasıl yapıyor anlamıyorum öğretmeni çok memnun dediğin gibi aman maşallah nazar değmesin okulda iyi olsunlarda ......
eşimde öyle diyor sana naz yapıyo üstüne gitme diyor
maşallah ecem e kilosuda boyuda çok güzel kapıdaki kar da ayrı bir güzel azıcıkta bizde olsa mikroplar kırılsa keşke..Selamlar nasilsiniz kizlar
aferin derin e ıslak mendil hayranlığı boşuna değilmiş demekki..derinde akşam ıslak mendili almış eline parkeleri siliyor cadıı şimdi yaparda sonra kaçarlarr
geçmiş olsun elifçim bol sıvı içir gencerimizeee
geçmiş olsun elif kıyamam mavişime ya inş.çabuk atlatırsınız canım...
aminnnn teyzeler hepiniz çok sağolunnnAh kiyamam çok geçmis olsun Elifcim insallah çabucak geçer canim
slm kızlar.. Sizlere bir sorum olacak. ömüre birkaç zamandır ferro sanol veremiyorum acayip kusuyor aç ya da tok sabah ya da akşam hiç veremiyorum hepsini denedim.. Kusmayı huy haline getirecek valla bıraktım ferro sanol u ne yapayım.. önerileriniz var mı???
slm kızlar.. sizlere bir sorum olacak. ömüre birkaç zamandır ferro sanol veremiyorum acayip kusuyor aç ya da tok sabah ya da akşam hiç veremiyorum hepsini denedim.. kusmayı huy haline getirecek valla bıraktım ferro sanol u ne yapayım.. önerileriniz var mı???
ayyyyy sorma ben salı akşamı öyleydim resmen ayarlarımı bozulmuştu resmen
allah kabul etsin bizede nasip olur inş.fatmacım...
zeynep bu, boş kaşığı yiyor dolusunu görünce kafayı sağa sola sallıyor ağzını kitliyor, sanırım yine diş geliyor iştahımız gitti yine teyzesi.....
Selamlar nasilsiniz kizlar
slm kızlar.. sizlere bir sorum olacak. ömüre birkaç zamandır ferro sanol veremiyorum acayip kusuyor aç ya da tok sabah ya da akşam hiç veremiyorum hepsini denedim.. kusmayı huy haline getirecek valla bıraktım ferro sanol u ne yapayım.. önerileriniz var mı???
geçmiş olsun canım peditus veriyormusun.bol sıvı ve peditus .kendiliğindende ıhlamurla falanda geçmiyor malesef.
Bendece önce kan tahlili yaptır eğer normalse sadece kahvaltıda pekmezle götürürsün ama değilse.yemeklerin içine katılabilen ferrum var kan damlası oda onu kullanırsın.ben 3 aydır ferrum kullanıyorum bu ay kan vereceğiz bakalım ne durumdayız.
Bence şimdilerde çok ödev veriyorlar.birde yeni moda dönem ödevi gibi gibi birşey çıkmıştı ne diyorlardı hatırlamıyorum ayda bir birşey veriyorlar resimlerle falan hazırlanıyorsun ya.bizim gelinde oğluna ödevi çok vermişlerse ağlıyordu valla canımdan bezdim ödev yaptırmak ölüm diye.saat 7-9 arası annemlerin altkatta hep bir kavga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?