Geçmiş olsun canım peditus veriyormusun.bol sıvı ve peditus .kendiliğindende ıhlamurla falanda geçmiyor malesef.
bendece önce kan tahlili yaptır eğer normalse sadece kahvaltıda pekmezle götürürsün ama değilse.yemeklerin içine katılabilen ferrum var kan damlası oda onu kullanırsın.ben 3 aydır ferrum kullanıyorum bu ay kan vereceğiz bakalım ne durumdayız.
bence şimdilerde çok ödev veriyorlar.birde yeni moda dönem ödevi gibi gibi birşey çıkmıştı ne diyorlardı hatırlamıyorum ayda bir birşey veriyorlar resimlerle falan hazırlanıyorsun ya.bizim gelinde oğluna ödevi çok vermişlerse ağlıyordu valla canımdan bezdim ödev yaptırmak ölüm diye.saat 7-9 arası annemlerin altkatta hep bir kavga.
ben komşuya gidiyorum çok kaynatmayın haaa....
mucukkkk
bende vermiyorum ferro kaç aydır içmiyo napayım eşyaları battı hep
ben geldim yemekteydim çok sıcak bi hava var
burcucum proje var birde ayrıca performans ödevleri oluyor kerem 4.sınıfta, geçen gün trafik dersinden projesi vardı trafik işaretleri nelerdir diye, bulup buluşturduk bir kaç işaretin levhasını kartona yapıştırdık işaretlerin anlamlarını altlarına yazdı verdi öğretmenine, değerlendirme kağıdı daha gelmedi bakalım kaç alacaz......
ben geldim yemekteydim çok sıcak bi hava var
mydarling kullanıcından alıntı
o kadar alıntı yaptım yaptım elektirikler pat diye kesildii gittiii hay allahım dünden beri bu neyaaa
GÜNAYDIN BACILAR NASILSINIZZZ NE VAR NE YOK
BENDE ÇAY VERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİDE DERİN ÇAY BARDAĞINI GÖRÜNCE ELLEMEYE ÇALIŞIYO CISSS DİYOO AMA GENEDE ELLİYO BU KIZLAR ALEM YAAA
HavvaEsen kullanıcından alıntı
Zeynep ay yarın esra ya da öğretsin İpek Kucakta durmayı. Sıkıntılı velet kucakta uyutmaya çalışıyorum durmuyo itekliyo beni
Burada da heryer günlük güneşlik…AYKIZZ kullanıcısından alıntı
Selamlar nasilsiniz kizlar
Biz iyiyiz bugün izinliyim evdeyim :)
Disarda heryer bembeyaz karlakapli
Sabah doktor kontrolune gittik Boyumuz 75 cm kilomuzda 10.160 kg
Hastaydi diye dogru düzgün kilo alamamisti ama toparlanmaya basladi yine
Bizde bi yaramazlik yok çok sükür hersey yolunda
slm...
delirtti bu kız beni,dişi çıkıyo diye kaşıkla yenecek ne varsa reddediyo hanımefendi...çorbaları yapıp yapıp döküyorum sinirimden...
hep süt mama nereye kadar...üüffff evde bi sürü iş var çıktım geldim anneme belki burda dayısıyla falan yer diye yok...
valla kızlar değişik bişeyler yapıyomusunuz yaa tarif olarak düşün düşün nereye kadar
pazara gidiyorum sonra görüşürüz kızlar bye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?