2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ağlar tabiki burcucum, verilen ödevleri öğrenci değil veliler yapıyor, bende bunalıyorum bazan ama bu sene çok sık değil Allah tan

burcucum proje var birde ayrıca performans ödevleri oluyor kerem 4.sınıfta, geçen gün trafik dersinden projesi vardı trafik işaretleri nelerdir diye, bulup buluşturduk bir kaç işaretin levhasını kartona yapıştırdık işaretlerin anlamlarını altlarına yazdı verdi öğretmenine, değerlendirme kağıdı daha gelmedi bakalım kaç alacaz ......

evet kuzanimin oğlu 1. snıf 2. dönemindemi neydi kitapta bi soru sormuşlar ben bile zor anladım yani çocuk nasıl anlıcak nasıl yapıcak bide çok ödev veriyolar aileler yapıyo gerçekten

Eren de 3.sınıfta Selamcım, o tarz ödevleri bizde çok yapıyoruz.

bende sıcak dedim bir kere ve elini hafif yaklaştırdı, sıcak olduğunu fark etti, artık çay görünce öyle bakıyo ama hiç elini uzatmıyo… umarım kalıcı bir öğrenme olur. Çünkü bu çay kazaları falan çok oluyor ve çook tehlikeli…

zeynepb çok geçmiş olsun…
benimde ananem var o da artık hastalıklarını kaldıramıyor ilaçlarla yaşamaya çalışıyor ve artık imanla ölseydim diyor. Biz ölümlerini istemiyoruz ama bir noktadan sonra daha zor oluto galiba, yine de Allah hayırlı sıhhatli uzun ömür versin onlara...

HavvaEsen kullanıcından alıntı

Zeynep ay yarın esra ya da öğretsin İpek Kucakta durmayı. Sıkıntılı velet kucakta uyutmaya çalışıyorum durmuyo itekliyo beni

Bizim ufaklık da kucakta uyumayı sevmiyordu. Yatak da döne döne uyuyodu ama uyuyana kadar bende yanında olucam ve bir yerine dokunacağım…
Ama babası nasıl yaptıysa kucağında uyumayı öğretmiş. Her zaman olmasa da arada kafasını babasının yada benim boynuma gömüyo çabucak uyuyor. Böyle uyutmak da daha kolay ve güzel oluyo bence 

Burada da heryer günlük güneşlik…
maşaAllah ecem e. Bu gün tam da 10 aylık olmuş 

bizim bide ingilizce ödevleri var anlamıyorum onada çaktırmamaya çalışıyorum zaten telaffuzda zorlanıyorum dün bir tane kitap hazırladık zorlanıyoruz dediğin gibi esma

slm kızlar nasılsınız ?
Oğlanı uyuttum eşim yemege gelmedi daha bende bi bakayım dedim ?
Geçmişe bakayım azcık bakalım ne kaynatmışsınız bensiz.

Son düzenleme:
slm...
delirtti bu kız beni,dişi çıkıyo diye kaşıkla yenecek ne varsa reddediyo hanımefendi...çorbaları yapıp yapıp döküyorum sinirimden...
hep süt mama nereye kadar...üüffff evde bi sürü iş var çıktım geldim anneme belki burda dayısıyla falan yer diye yok...

Hoşgeldin canım,
hep aynılar üzme tatlı canını fazlada ısrar etme, biberonla bişeyler vermeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…