2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Selma o ne öyle yok performan yok proje ...biliyorlarki bu çoçuklar bunları yapmıyor 10 çoçuktan yapsa yapsa 1 tanesi ançak yapıyordur kendiliğinden.ve dediğiniz gibi sorular zor-karışık.eğitim siztemi düzeliyormu.çoçukları birilerine bağımlımı tutuyor bilmiyorum.
Havva ve Gülşah a sormalı belkide eğitimciler farklı bir bakış açısından yerleşiyorlardır.

Serap gezer Esma dikizler :))))

Ecem ayyüzlüm kocaman kocaman maşallah sana.

Fatma unutmuşum ailen hactan gelecekmiş.Allah kabul etsin.Darısı bizlere inşallah.

Hoşgeldin canım,
hep aynılar üzme tatlı canını fazlada ısrar etme, biberonla bişeyler vermeyi dene.

hep biberon istiyo zaten fatma son zamanlarda sürekli biberonla besleniyoruz süt ve mama yani...ayy neysee geçti sinirim
ben depresyondamıym acaba ya...çok kötü oluyorum aniden sonra birden geçiyo

Saol canım benim, darısı isteyen herkese olsun inş.

hep biberon istiyo zaten fatma son zamanlarda sürekli biberonla besleniyoruz süt ve mama yani...ayy neysee geçti sinirim
ben depresyondamıym acaba ya...çok kötü oluyorum aniden sonra birden geçiyo

bizde bazı günler sürekli biberonlar besleniyoruz, napim yemiyor kaşıkla.

bende bazan öyle bir delleniyorum anlatamam Gülşahcım ama sonra çabuk atlatıyorum da Allah tan uzun sürmüyor

Son düzenleme:
trafik performans ödevini ben de yeğenim için yaptım selma..o da 4. sınıf. iyi bundan sonra beraber yaparız performans ödevlerini :) geçen sene de genel vücut bakımı için bir performans ödevi hazırlamıştım.güzel kapak yaptım, renkli çıktı,dosyaladım ayrı ayrı..öğretmen çok beğenip 100 vermiş ama bu sene de tek kişiye vereceği tüm ödevleri mert'e veriyor,sen güzel hazırlıyorsun, hazırla çıktı al diye

şimdi diceksiniz bekara karı boşamak kolaydır ama benim planım doruk un hicbir ödevini yapmamak. onun gelip benden yardım istemesini istiyorum. cünkü cocuklar bunu cok cabuk alışkanlık yapıyormus ve ogretmen ödev verdiginde ödevi kendisi değil ailecek aldığını düşünüyormuş. ev ödevlerini yapmak yapmaları icin zorlamak cocukları sorumluluk sahibi olmaktan uzaklaştırıyormuş. yapmıcaksa yapmasın zayıf alsın bence biraz bırakıp sorumluluklarını yerine getirmesse neler hissedeceğini görmesi lazım... bence bu tabi. herkes farklı düşünebilir. ama cevremde bakıyorum cocugu olan herkes. eve gidip .... ile ders yapıcam daha diyor. bu bana cok sacma geliyor.

Bizim ödevlere de bir el atarmısın Hülyacım:))

Çok haklısın bende senin gibi düşünüyorum ama bazan çocuk mecbur kalıyor, yoksa bende oturup oğlumun ödevlerini falan yapmıyorum yardım ediyorum takıldığı yerde. Bazı tanıdık veliler oturup resmen kendileri yapıyorlar.

aa yarınmı sizin buluşmaa ne güzel bizim içinde ısırın bıcırıkları...
bizimde haftaya c.tesi inşşş..:))

evet bu işte buuuu.

ama bunu bileğine takabiliyormusun.elde düşer falanda bilekte daha güzenli bi baksana takılıyormu.nerden aldın hangi mağaza yani.ayy bi bak bileğe takılıyorsa al canım banada.

biz başta beraber yapmıyorduk alışmasın diye sonra öğretmenle görüştük böyle yapıyoruz diye oda bize ilk dönemde başında oturun beraber yapın sonra zaten kendi alışacak o dedi bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…