Hoşgeldin canım,
hep aynılar üzme tatlı canını fazlada ısrar etme, biberonla bişeyler vermeyi dene.
Evet Selma o ne öyle yok performan yok proje ...biliyorlarki bu çoçuklar bunları yapmıyor 10 çoçuktan yapsa yapsa 1 tanesi ançak yapıyordur kendiliğinden.ve dediğiniz gibi sorular zor-karışık.eğitim siztemi düzeliyormu.çoçukları birilerine bağımlımı tutuyor bilmiyorum.
Havva ve Gülşah a sormalı belkide eğitimciler farklı bir bakış açısından yerleşiyorlardır.
Serap gezer Esma dikizler :))))
Ecem ayyüzlüm kocaman kocaman maşallah sana.
Fatma unutmuşum ailen hactan gelecekmiş.Allah kabul etsin.Darısı bizlere inşallah.
hep biberon istiyo zaten fatma son zamanlarda sürekli biberonla besleniyoruz süt ve mama yani...ayy neysee geçti sinirim
ben depresyondamıym acaba ya...çok kötü oluyorum aniden sonra birden geçiyo
MAşallah muhabbet ilerlemiş arkadaşlar geçmişe bakamadım vakit yok yakalayayım sizi bi yerden
trafik performans ödevini ben de yeğenim için yaptım selma..o da 4. sınıf. iyi bundan sonra beraber yaparız performans ödevlerini :) geçen sene de genel vücut bakımı için bir performans ödevi hazırlamıştım.güzel kapak yaptım, renkli çıktı,dosyaladım ayrı ayrı..öğretmen çok beğenip 100 vermiş ama bu sene de tek kişiye vereceği tüm ödevleri mert'e veriyor,sen güzel hazırlıyorsun, hazırla çıktı al diye
şimdi diceksiniz bekara karı boşamak kolaydır ama benim planım doruk un hicbir ödevini yapmamak. onun gelip benden yardım istemesini istiyorum. cünkü cocuklar bunu cok cabuk alışkanlık yapıyormus ve ogretmen ödev verdiginde ödevi kendisi değil ailecek aldığını düşünüyormuş. ev ödevlerini yapmak yapmaları icin zorlamak cocukları sorumluluk sahibi olmaktan uzaklaştırıyormuş. yapmıcaksa yapmasın zayıf alsın bence biraz bırakıp sorumluluklarını yerine getirmesse neler hissedeceğini görmesi lazım... bence bu tabi. herkes farklı düşünebilir. ama cevremde bakıyorum cocugu olan herkes. eve gidip .... ile ders yapıcam daha diyor. bu bana cok sacma geliyor.
şimdi diceksiniz bekara karı boşamak kolaydır ama benim planım doruk un hicbir ödevini yapmamak. onun gelip benden yardım istemesini istiyorum. cünkü cocuklar bunu cok cabuk alışkanlık yapıyormus ve ogretmen ödev verdiginde ödevi kendisi değil ailecek aldığını düşünüyormuş. ev ödevlerini yapmak yapmaları icin zorlamak cocukları sorumluluk sahibi olmaktan uzaklaştırıyormuş. yapmıcaksa yapmasın zayıf alsın bence biraz bırakıp sorumluluklarını yerine getirmesse neler hissedeceğini görmesi lazım... bence bu tabi. herkes farklı düşünebilir. ama cevremde bakıyorum cocugu olan herkes. eve gidip .... ile ders yapıcam daha diyor. bu bana cok sacma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?