2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim babaannene çok geçmis olsun canim
bende babaannemi kanserden kaybettim üç sene oldu onu çok özlüyorum hala yokluguna inanamiyorum
öldügünde hastanede yanindaydim ((
Allah kimseye yasatmasin ve çektirmesin çok zor

kızlar toplantıdan evlerine dönmüştür artık.
nasıl geçti günleri acab çok merak ediyorum.
resimleride sabırsızlıkla bekliyorum.
biride ses versin hemencecik bize ama

Kızlar büyük gün nihayet bitti. Ve biz eksiksiz, firesiz 9 anne ve 9 bebek buluştuk. Önce Selda ya sıcak ev sahipliği için çok teşekkürler. Büyük bir yükün altından alnının akıyla kalktı. Gerçekten kendi evimde gibiydim. Farkedilmiştir zaten :)))) Düşünüyorum neler yazmalıyım diye ama bulamıyorum hiçbir şey. Gerçekten yaşanılır bir gündü anlatması çok zor. Çocukları bilmem ama ben çok eğlendim. Önce bana çok iyi geldi buluşma.Diğerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Çekiliş de yapıldı sonuçlar Özlem de. Ben sizi şimdilik günün kahramanlarıyla yalnız bırakayım. Fotoğraflar foto topiğinde kızlar

Havvacım eşinede sanada tekrar çok teşekkür ederim canım,biz erkenciyiz baksana kızlar evlerine varamadılar herhalde trafiğe takıldılar.......

bende gerçekten kendi evimde gibiydim,ne çabuk geçti zaman anlamadım çok güzel bir gün geçirdim, kızım biraz şaşırdı onca bebişle daha önce hiç vakit geçirmemişti herhalde ondan yabancıladı biraz, ama çok çok güzel bir gün geçirdim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki tanımışım sizleri......

kızlar slm ayy buluşma oldu dimi hep aklım sizdeydi bugün işten güçten sıkıldıkca keşke kızlarla olabilseydim dedim.Ama fotolara baktımda sanki bende gitmişim gibi cok sevindim.

seldaya cok cok teşekkürler herşey cok güzeldi. herkes rahat etti. biz eve 7 gibi vardık. zeynepin gitmesi 7.30 u bulmuş olabilir.

selmacım bundan sonra toplantıları kacırma zeynepcikte alıssın bizlere. zeynep ve bahar en cok yabancılayanlar oldu. onların arkadaşa ihtiyacları var anlaşılmıştır. :) bende resimleri ayarlamaya calışıyorum.

hediye çekilişinin sonuçlarınıda bu aksam koymaya calısıcam kızlar vakit kalırsa

Kızlar benim için inanın çok büyük keyifti.. Samimiyetiniz ve meleklerinizle evimi neşelendirdiğiniz için bende size teşekkür ederim.. şuan gerçekten çok mutluyum çünkü sizden sonra evi toparladım (uzun süre)yiğit 1 kase tarhana bir kavanoz yoğurt ve 1 browni yedi:))))
bu benim için dünyalara değer.. hepinizi çok seviyorum..

ay evet yaaaa resmen yemek yiyesileri geldi bu bücürlerin. doruk 2 kase tarhana ve tahilli meyvasının kavanozunun yarısından fazlasını yedi.... tarhana nefis olmuştu. onun icin ayrıca teşekkürler selda.

cocukların birlikte olmalarının artıları işte bunlar.... hem sosyalleşiyorlar hem birbirlerini görerek yapıyorlar birçok şeyi... daha neleri tecrübe edeceğiz kimbilir.

afiyet olsun yarasın tosunuma :) ama yoğurt yemedi onun içinde mayalamıştım belki sever diye.. zeyneple esracıkda yemeden gitti yoğurtlarını keşke yanlarında götürselerdi içime dert oldu

meyvasına başlamıştım yogurt 1 kaşık verdim istemedi. tadı yabancı geldi. olsun yinede teşekkürler. alerjisi var zaten biliyorsun... ama keşke zeyneple esra alsaymış cidden yanlarına.

Seldacım üzülme hiç bizden yana. Esra yoğurdu çok nazlanarak yiyo. Seldada da rezil etti ya yoğurtla kendini. ZEynep de meyveli yiyormuş sadece. Sade yemiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…