Havvacım eşinede sanada tekrar çok teşekkür ederim canım,biz erkenciyiz baksana kızlar evlerine varamadılar herhalde trafiğe takıldılar.......
Kızlar büyük gün nihayet bitti. Ve biz eksiksiz, firesiz 9 anne ve 9 bebek buluştuk. Önce Selda ya sıcak ev sahipliği için çok teşekkürler. Büyük bir yükün altından alnının akıyla kalktı. Gerçekten kendi evimde gibiydim. Farkedilmiştir zaten :)))) Düşünüyorum neler yazmalıyım diye ama bulamıyorum hiçbir şey. Gerçekten yaşanılır bir gündü anlatması çok zor. Çocukları bilmem ama ben çok eğlendim. Önce bana çok iyi geldi buluşma.Diğerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Çekiliş de yapıldı sonuçlar Özlem de. Ben sizi şimdilik günün kahramanlarıyla yalnız bırakayım. Fotoğraflar foto topiğinde kızlar
bende gerçekten kendi evimde gibiydim,ne çabuk geçti zaman anlamadım çok güzel bir gün geçirdim, kızım biraz şaşırdı onca bebişle daha önce hiç vakit geçirmemişti herhalde ondan yabancıladı biraz, ama çok çok güzel bir gün geçirdim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar iyiki tanımışım sizleri......
seldaya cok cok teşekkürler herşey cok güzeldi. herkes rahat etti. biz eve 7 gibi vardık. zeynepin gitmesi 7.30 u bulmuş olabilir.
selmacım bundan sonra toplantıları kacırma zeynepcikte alıssın bizlere. zeynep ve bahar en cok yabancılayanlar oldu. onların arkadaşa ihtiyacları var anlaşılmıştır. :) bende resimleri ayarlamaya calışıyorum.
hediye çekilişinin sonuçlarınıda bu aksam koymaya calısıcam kızlar vakit kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?