bizimde 2 alttan çıktı ve durduk.. benim kız direk "aman ne uğraşıcam çıkıcakta dökülcekte... hiç çıkarmam zamanı gelince direk büyükler çıksın" mı diyo acaba??? :44::26:
maşallah toprağa nazar değmesinnnnnGeçmiş olsun Tuğbacık sarı oğlana
İpektemii hastaydı yaf ona da geçmiş olsun ve de tebrikler
Toprak bugün itibariyle ellerini bırakarak yürümeye başladı kızlar nazar değmesin diye konuşma dedi kociko ama dayanamaaaaaaaaaaaaaaadım Zeynep söyleyince
ya emirinde üste 4 adet yer bembeyaz ama hala çıkmadı patlamadı yahu
neyse bizim 4 dişimiz war,hatta 2 tane daha patladı bugün etti 6
kurtarır mı bacım
sağol canım... ahmetcikte yürür inş tez vakit
ya bizim dişlerimiz hep 2şer 2şer patlıyo.
ilk 2 tane patlattı
sonra yine 2 tane
şimdi bugün yine 2 tane... ne iş anlamadım... teker teker gelemiyolar
canım gönderdim ben özelden mesaj attımbende kaçtım iyi akşamlar herkese...
Esmacım özelden bilgilerini bekliyorum canım...
cnm sağol ellerine sağlıkkızlar gönderdiğim listede bebelerin doğum tarihleride yazıyor bilginize...... yine bulamassanız boy kilo topiginin ilk sayfasına bakabilirsiniz
kız 25 kişi ne o ordu vaziyetinde gelmişler yanlız nası baş ettincmrtesi günü buluşma olmuş resimler süperrr... çok güzel bir buluşma olduğu kesin.... bizim buluşmada bu cmrtesi sabırsızlıkla bekliyoruz...
ben kaç gündür yazamıyorum çünkü cmrtesi günü çok kalabalık bir misafir grubu ağırladım. tam 25 kişi... hala yorgunum.... melis hanımda kalabalıktan tırsıyor zaten kucağımdan inmedi hanımefendi... neyseki atlattım. ama haftaya pazarda yine bir misafir grubum var... birde onu atlatırsam rahatlıcam...
kız 25 kişi ne o ordu vaziyetinde gelmişler yanlız nası baş ettin
İpek, Emir Kaan, Merkan çok geçmiş olsun kuzucuklarım,
kimi hasta olmuş kimi düşmüş(
bizde hergün düşüyoruz valla, çocuk doğdu doğalı düşmekten bir hal oldu, düşünce çok canım sıkılıyor inş. kazasız belasız atlatırız bu günleride.
Çekiliş yapılmış ben prensesime alıcam, bilgilerini gönderirmisin canım.
Canbaharcım ben sana özel mesaj atıcam ama kullanıcı bilgileri olan yeri bulamadımeskiden hemen buluyorduk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?