2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeyl sanada gözün aydın canm ahh benimki ne zaman yürüyecek acaba essemayt canm merak etme ahmette tay tay duramayanlardan

bizimde 2 alttan çıktı ve durduk.. benim kız direk "aman ne uğraşıcam çıkıcakta dökülcekte... hiç çıkarmam zamanı gelince direk büyükler çıksın" mı diyo acaba??? :44: :26:

onları da numunelik çıkarmış desene ceronimo. hadi ayıp olmasın 2 tane çıkariyim gerisiyle uğraşamicam dedi herhal

çıkar canım ya daha oooo 2 yaşına kadar yolları var.

kızlar gönderdiğim listede bebelerin doğum tarihleride yazıyor bilginize...... yine bulamassanız boy kilo topiginin ilk sayfasına bakabilirsiniz

maşallah toprağa nazar değmesinnnnn

ya emirinde üste 4 adet yer bembeyaz ama hala çıkmadı patlamadı yahu

bende kaçtım iyi akşamlar herkese...

Esmacım özelden bilgilerini bekliyorum canım...
canım gönderdim ben özelden mesaj attım

kızlar gönderdiğim listede bebelerin doğum tarihleride yazıyor bilginize...... yine bulamassanız boy kilo topiginin ilk sayfasına bakabilirsiniz
cnm sağol ellerine sağlık

cmrtesi günü buluşma olmuş resimler süperrr... çok güzel bir buluşma olduğu kesin.... bizim buluşmada bu cmrtesi sabırsızlıkla bekliyoruz...
ben kaç gündür yazamıyorum çünkü cmrtesi günü çok kalabalık bir misafir grubu ağırladım. tam 25 kişi... hala yorgunum.... melis hanımda kalabalıktan tırsıyor zaten kucağımdan inmedi hanımefendi... neyseki atlattım. ama haftaya pazarda yine bir misafir grubum var... birde onu atlatırsam rahatlıcam...

kaç tane yazı yazdım nereye gidio ya neoluyo
esracım emir boy kilo bilmiyorum bayadır tartırmadım ama muayneye götürünce sana yazarım cnm gene

Hayırlı akşamlar herkese...

Allah Allah bu kadar tevaffuk olur, Zeynep Hanne'm de bugün 3 adım yürüdü

maşaAllah İpek ve Toprak'a da...

kız 25 kişi ne o ordu vaziyetinde gelmişler yanlız nası baş ettin

canım ben sana alıcam hediyeyi bi yanlış anlama yok değil mi canım,bana da hulen alıyormuş...Özellikle almayı düşündüğün birşey varsa ne olur söyle benim için daha güzel olur ihtiyaca yönelik almak..özelden atarsın bana adresini...

forum takip yazısının altında özel mesajlar bölümü yazıyo orayı tıklıyosun canım...

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar bende anca gelebildim isten kaçgündür araliksiz çalisiyorum çok yorgunum valla
cumartesi pazarda isteydim bittim resmen yarinda sabah 10 aksam 9 çalisioyorum
sonra iki gün izinliyim hayirlisiyla.

Bulusma resimleri eklenmis hepsi harika bayildim bebislerede tatli annislerinede masallah
super bi bulusma olmus resimlerden belli

kızlar desenize bizim melekler bir daha ki buluşmada,yaniii benim evdeeee patır patır yürüyecekler...Oyyy yerim onları ben...

Son düzenleme:
Selam kızlar.3 gün izinliyim perşembe bo bol konuşuruz .düğünle ilgili yazayım.

çok detaya grmiycem sebebi var siz de girmeyin olurmu :)
güzeldi istemediğim hiç birşey olmadı .bizimki sözünü tuttu .duru herkesin kucağına gitti hiçte ağlamadı genel olarak güzeldi ama.
Serapcığım çıktı bana şekilişte çok mutlu oldum deroşuma hediye göndereceğim.
yarın giremem ama çarşanba gelip bakarım.
bebeişlere geçmiş olsun.
Hülya git bakalım diyetisyene 2 aydsa 10 kilo verdirecekmi.bende gelip kayseride mi diyetisyen bulsam acaba 2 ayda 10 kilo gidermiki ?

öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…