2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

esma canım emirin boy kilo durumu nasıl??? bide 15 şubat dimi doğum günü????? yanlışsam düzelt canım..
cnm bugün muayneye gidicek babasıyla ölçsünler biçsinler oğlumu sana yazarım
doğum günü 12 şubat canım

ben çıkıyorum cuma falan gelirim artıkın.haydee.öpüyomm...
hoşgeldin güle güle cnm kızçelerini öp

Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa
günaydın canım

Valla muhabbete yetişemiyorum ben işlerden
Cuma da süt izninde evdeydim sözde gece gündüz çalıştım KK ya bakamadım bile düşünün yani öyle çalıştım

Esra hanm Esra HAnım sizi buralarda grmek ne büyük şeref

Vavelya burda darılma gücenme yok.. herkes her an burda yazışmıyor çalışan var çocukla uğraşan var..
kimi zaman yazdıklarımıza cevap alamayız ama gücenmeyiz.. Daha önce hep böyle sitemler ediliyordu ama herkes artık alıştı..
Yenilerle sohbet etmiyoruz gibi bişey asla olamaz buradaki arkadaşlıklar 1.5 sene önce başladı ama herkes aynı anda gelmedi tabi ki..
sen de öyle sitem edip kaçma gel sohbete katıl üzülürüz böyle

küsme canım arada oluyor öyle, sayfalar çabuk ilerliyor yazılanlar gözden kaçabiliyor, kızınada çok geçmiş olsun

günaydın kızlar..

günaydınlar.....

Günaydın kızlar.. Oğlum bütün gece mızırdandı kucağımda uyudu.. uyumak denirse işte ağlayarak uyandı hep.. meme de istemedi meme verince iktiriyodu..
herhalde bi diş daha gelecek
günaydın kıyamam berkine diştendir serapcım benim kızda çok mızmız bu aralar......

günaydın esmacım...

günaydın ayşegülcüm.....

haa istanbul buluşmasınad süper olmuş.hepsine maşallahhh.anayada danayada:)))
yaww maraşa taşınmak isteyen yohmu yaaa:26:
ya sana dedik o kadar gel istanbula diye ama sen maraşı tercih ettin

günaydın arkadaşlar
günaydın özlemcim...

ben çıkıyorum cuma falan gelirim artıkın.haydee.öpüyomm...
bende öptüm canım görüşürüz

Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa

günaydın serpcım....

günaydın selmacımm nasılsınn zeynepcik nasılll selma sen aslen nerelisin arkadaşımm arnavutluk varmı sendee

berkin paşa gibi burak da doğru düzgün uyumadı bu gece..bizde diş diyip duruyoruz, inş başka bişey değildir.mızır mızırdı..

üff ya bu şekersiz çayı içemiyorum ben..karnım acıktıııı üstelik..

sedaaaa baktınmı bloguma... okudunmu diş bugdayımı?
ya kızlar diş bugdayı yapan olmadımı bizden başka ya hic anlatmadı kimse

sedaaaa baktınmı bloguma... okudunmu diş bugdayımı?
ya kızlar diş bugdayı yapan olmadımı bizden başka ya hic anlatmadı kimse

günaydın canım..baktım akşam evet,okudum tek tek çok güzel anlatmışsın.ben de yapıcam diş buğdayı,senden fikir almak istedim o yüzden sordum,netten de araştırıyoreum neler yapılmış diye..ilk defa katılıcaz biz de böyle bir olaya senin gibi kendi çocuğumda..çok güzel olmuş ama daha fazla resim yok mu,Doruk un kıyafetlerini üstünde pek göremedim canım..

Özlemcim ben yapıcam da dişimiz daha yeni çıktı malum şu işlerden bi toparlanayım yapıcam ben de

Ay Hülyacım ben de dişe bağladım ama görcez bakalım.. dün annem akşam dedi bana uykusunda inliyo herhalde dşi çıkçak huysuz şurup ver biraz da rahat uyusun dedi.. vermedim anne sözü dinlemezsen böyle olur işte

Seda anlat canım naptınız dün gece nasıl geçti:78:

valla bizim planımız bu senede olmuyo maalesef kızım gece durmaz..
ama derine noel anne kıyafeti alıcam,yılbaşı ağacımız var onu kurucaz altına ufak hediyeler koyucaz evimizi süzleriz güzel yemekler yapıp evde kutluyacağız özlemcim

selmacım günaydın sanada

günaydın selmacımm nasılsınn zeynepcik nasılll selma sen aslen nerelisin arkadaşımm arnavutluk varmı sendee

günaydın kızlar
serapcım zeynep bu aralar mızmız biraz, bide az önce alnını tv dolabına çarptı çok ağladı sakinleştirmeye çalışıyordum nazlı kuşumu,senin firari fıstık nasıl iyimi, benim babam arnavut annem boşnak canım iki erkek kardeşim var onların eşleride arnavut neden sordun canım yoksa sendemi arnavutsun...

Kızlar cümleten günaydın:))

Aynı benim oğlan ellerini bırakıp yürümeye çalışıyor ama tam beceremiyor biz tutup dengeli bırakırsak, koridoru, odanın içini bir güzel geziyor ama İpoş gibi buda manevra yapamıyor sıpa

Özel mesaj attım canım, sen bana alıyorsun bende prensesime alıyorum bana yakın mesaje çıkmış, hem Kayseri buluşmasına gitsem hemde hediyemi versem ne güzel olur dimi

Küsme canım ya, bazan hepimizin de yazdıkları hava da kalıyor hızlı ilerleyince göremiyoruz. Bu arada Durucuğuma da geçmiş olsun.

Kıyamam Zeynebime, çok geçmiş olsun Selmacım.

kızlar eşim vardiyaya döndü şimdilik 12-4 4-12 8-4 çalışıcak 12-4 ve 4-12 olduğu zaman kaynanamla eşim evde emir kağana bakıcaklar diğer vardiyasında 2 3 gün anneme giderim birazda kaynanam idare edicek tabi sürekli vardiya çalışırsa benim için çok iyi olucak bu soğuklarda çocuk yollarda perişan olmucak inş. dua ediyorum inş. öle devam eder die
sağlık ocağından aramışlardı takip için eşim götürmüş şimdi aradı 9700 olmuş kilosu boyuda 76 olmuş inş. doğrudur eylül ayında götürmüştüm ozamandan beri 2 cm uzamış ona biraz bozuldum ama sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…