cnm bugün muayneye gidicek babasıyla ölçsünler biçsinler oğlumu sana yazarımesma canım emirin boy kilo durumu nasıl??? bide 15 şubat dimi doğum günü????? yanlışsam düzelt canım..
hoşgeldin güle güle cnm kızçelerini öpben çıkıyorum cuma falan gelirim artıkın.haydee.öpüyomm...
günaydın canımGünaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa
küsme canım arada oluyor öyle, sayfalar çabuk ilerliyor yazılanlar gözden kaçabiliyor, kızınada çok geçmiş olsunBen Mersinliyim.İlgilenip cevap yazdığın içinde tesekkür ederim.
ZAten baska kimseninde benimle muhabbet ettiği yok :85:
Ben de kızımın hasta olduğunu yazdım. Diğer hasta bebeklere herkes gecmiş olsun demiş ama kimse bize gecmiş olsun dememiş.
Sonradan girenlerle muhabbetten hoslanmadığınızı belirtseydiniz bende araya girmezdim
Neyse iyi geceler ...
günaydın kızlar..
günaydınlar.....herkese günaydın kızlarr..
günaydın hülyacım ...
bende Esmacığıma alıyorum.. ne güzel şansıma erkek bebek çıktı.. benim için değişiklik olucak .. hep kız kıyafeti almaktan emirede tutup alışkanlıkla elbise yollamiyimde:)))
canım ben topiğe sık girenlerden değilim ama şimdi yazdıklarını gördüm kims burda özellikle cvp yazmamak gibi bişey yapmaz.. sakın alınma emin ol görmemişlerdir... çok çok geçmiş olsun bebeğinede nesi var?? yazmışsındır belki ama tekrar yazarsan sevinirim... adını bilmiyorum ama çok tatlı duruyo resimde... Allah bağışlasın canım... benim adımda esra.. kızım var bir tane ceren isminde.. çok memnun oldum..
günaydın kıyamam berkine diştendir serapcım benim kızda çok mızmız bu aralar......Günaydın kızlar.. Oğlum bütün gece mızırdandı kucağımda uyudu.. uyumak denirse işte ağlayarak uyandı hep.. meme de istemedi meme verince iktiriyodu..
herhalde bi diş daha gelecek
günaydın esmacım...kız küsme gel burayaaaa
dün kimse yoktu doğru dürüst zaten
ben kaç kez girdim okudum çıktım çalışıyoruz ya
günaydın cnmm
:))
esracım bende kız bebeğe alıyorum değişiklik olucak valla kız kıyafetlerine bayılıyorum zaten
günaydın ayşegülcüm.....günaydınnn..
bi 10 dk.buralardayım.nassınız kızlarr..iyiz biz şükür.birazdan alanya çarşılara atacam kendimigerçi günlük atıyorum.havada süperr..çayımızı içtik ablamla ortalık toplarkmen bi bakayım dedim.aslında çekilişi merak ettim.baktım ögrenim civciv çıkmış bize.ilk hediyeliştiim kişiydi tuba.o bana almıştı.simdi bizde sıra.
nasipsi yarın dönüyorum..abimle gelecegim.o varkende pek giremem çok bildigimiz maraşı gezdiririz abimezaten bi kaçgün kalırım dedi.kendisi çok durmaz hemencecik sıkılır.neyse bunada şükür..aslında anlatılacaklar var ama gelince yazacagım...ee şurda burdayken yazın gıııı....
ya sana dedik o kadar gel istanbula diye ama sen maraşı tercih ettinhaa istanbul buluşmasınad süper olmuş.hepsine maşallahhh.anayada danayada:)))
yaww maraşa taşınmak isteyen yohmu yaaa:26:
günaydın özlemcim...günaydın arkadaşlar
bende öptüm canım görüşürüzben çıkıyorum cuma falan gelirim artıkın.haydee.öpüyomm...
Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa
sedaaaa baktınmı bloguma... okudunmu diş bugdayımı?
ya kızlar diş bugdayı yapan olmadımı bizden başka ya hic anlatmadı kimse
selmacım günaydın sanada
günaydın selmacımm nasılsınn zeynepcik nasılll selma sen aslen nerelisin arkadaşımm arnavutluk varmı sendee
kızlar bu arada varmı yılbaşı gecesi programınız. bebişlerle pek bisey yapamayacağız sanırım.
kızlar geldim. uyanıncaya kadar buralardayım...
tuğba canım geçmiş olsun. hem diş hem boğaz mahvetmiş çocuğu... inşallah toparlar hemen.
emir kağan a da geçmiş olsun
sevilcim evet ipek 8 şubat doğumlu... defne ne zaman doğmuştu peki? ocak 25 miydi aceppp?
ipeğin üst 2 dişi patladı,ondan sanırım ateşi var ve huysuz. biraz çıkardım gezdirdim. calpol verdim uyudu şimdi ama bakalım ne kadar uyuyacak...
bu arada kızım artık resmen yürüyor. adımlamıyor,gayet yürüyor :) bugün 3 kere odanın bi ucundan bi ucuna gitti. yaklaşık 3-4 metre falan mesafedir işte. aştı kendini kuzucum :) ama kendi ellerini kendi bırakmıyor daha koltuktan. ben orta yere koyunca pıtır pıtır gidiyo. sonra karşısına duvar çıkıyo hop oturuyo :)
canım ben sana alıcam hediyeyi bi yanlış anlama yok değil mi canım,bana da hulen alıyormuş...Özellikle almayı düşündüğün birşey varsa ne olur söyle benim için daha güzel olur ihtiyaca yönelik almak..özelden atarsın bana adresini...
forum takip yazısının altında özel mesajlar bölümü yazıyo orayı tıklıyosun canım...
Ben Mersinliyim.İlgilenip cevap yazdığın içinde tesekkür ederim.
ZAten baska kimseninde benimle muhabbet ettiği yok :85:
Ben de kızımın hasta olduğunu yazdım. Diğer hasta bebeklere herkes gecmiş olsun demiş ama kimse bize gecmiş olsun dememiş.
Sonradan girenlerle muhabbetten hoslanmadığınızı belirtseydiniz bende araya girmezdim
Neyse iyi geceler ...
günaydın kızlar
serapcım zeynep bu aralar mızmız biraz, bide az önce alnını tv dolabına çarptı çok ağladı sakinleştirmeye çalışıyordum nazlı kuşumu,senin firari fıstık nasıl iyimi, benim babam arnavut annem boşnak canım iki erkek kardeşim var onların eşleride arnavut neden sordun canım yoksa sendemi arnavutsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?