2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi geceler kızlarr ipeğime toprağa maşallah darısı başımıza bizimki ellerini bırakıyor ama daha yürümüyorr güzel bir duygudur sanırımm
BENDE VOLES(ESRA) ÇIKMIŞ CERENİME ALICAM ÇOK SEVİNDİMM
BURCU CANIM ÖZLETME KENDİNİ HEMEN GEL OLMUYO BAK BÖLEEE

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜMMM SABAH GÖRÜŞÜRÜZZZ

1 seneden beri fazla. sen hangi ildeydin bu arada?

Ben Mersinliyim.İlgilenip cevap yazdığın içinde tesekkür ederim.
ZAten baska kimseninde benimle muhabbet ettiği yok :85:
Ben de kızımın hasta olduğunu yazdım. Diğer hasta bebeklere herkes gecmiş olsun demiş ama kimse bize gecmiş olsun dememiş.
Sonradan girenlerle muhabbetten hoslanmadığınızı belirtseydiniz bende araya girmezdim
Neyse iyi geceler ...

herkese günaydın kızlarr..
günaydın hülyacım ...
bende Esmacığıma alıyorum.. ne güzel şansıma erkek bebek çıktı.. benim için değişiklik olucak .. hep kız kıyafeti almaktan emirede tutup alışkanlıkla elbise yollamiyimde:)))

canım ben topiğe sık girenlerden değilim ama şimdi yazdıklarını gördüm kims burda özellikle cvp yazmamak gibi bişey yapmaz.. sakın alınma emin ol görmemişlerdir... çok çok geçmiş olsun bebeğinede nesi var?? yazmışsındır belki ama tekrar yazarsan sevinirim... adını bilmiyorum ama çok tatlı duruyo resimde... Allah bağışlasın canım... benim adımda esra.. kızım var bir tane ceren isminde.. çok memnun oldum..

Günaydın kızlar.. Oğlum bütün gece mızırdandı kucağımda uyudu.. uyumak denirse işte ağlayarak uyandı hep.. meme de istemedi meme verince iktiriyodu..
herhalde bi diş daha gelecek

kız küsme gel burayaaaa
dün kimse yoktu doğru dürüst zaten
ben kaç kez girdim okudum çıktım çalışıyoruz ya
günaydın kızlar..
günaydın cnmm

:))
esracım bende kız bebeğe alıyorum değişiklik olucak valla kız kıyafetlerine bayılıyorum zaten

günaydınnn..
bi 10 dk.buralardayım.nassınız kızlarr..iyiz biz şükür.birazdan alanya çarşılara atacam kendimigerçi günlük atıyorum.havada süperr..çayımızı içtik ablamla ortalık toplarkmen bi bakayım dedim.aslında çekilişi merak ettim.baktım ögrenim civciv çıkmış bize.ilk hediyeliştiim kişiydi tuba.o bana almıştı.simdi bizde sıra.
nasipsi yarın dönüyorum..abimle gelecegim.o varkende pek giremem çok bildigimiz maraşı gezdiririz abime zaten bi kaçgün kalırım dedi.kendisi çok durmaz hemencecik sıkılır.neyse bunada şükür..aslında anlatılacaklar var ama gelince yazacagım...ee şurda burdayken yazın gıııı....

haa istanbul buluşmasınad süper olmuş.hepsine maşallahhh.anayada danayada:)))
yaww maraşa taşınmak isteyen yohmu yaaa:26:

esma canım emirin boy kilo durumu nasıl??? bide 15 şubat dimi doğum günü????? yanlışsam düzelt canım..

Son düzenleme:
ayşegülcüm bizim içinde gez canım... istanbuldakiler buluşma konusunda çok istikrarlı valla.. bu buluşmaları bırakıp gelemeyiz te oralara... ama sen gelebilirsin ne dersinnn çokta güzel olur

Son düzenleme:
ayşegülcüm bizim içinde gez canım... istanbuldakiler buluşma konusunda çok istikrarlı valla.. bu buluşmaları bırakıp gelemeyiz te oralara... ama sen gelebilirsin buralara ne dersinnn .okta güzel olur

yok gı gelmeyin bacılar.ben temelli istiyom..ama istanbula gezmeye niyetim var inşallahh...

günaydın arkadaşlar

günaydın..bu arada ellerine sağlık.liste çok güzel olmuş.ama kusura bakma hiç sana liste vermek aklıma gelmedi.iyi etmişler..

Son düzenleme:
hoşbulduk canım. aysegül sende hos geldin. ama 2 gündür buralar pek bi sessiz. h.sonu kızlarla cok yorulduk. burcu, didem, srpp, zeynep falanda yok sohbet pek yok anlayacağın. herkesde bir yorgunluk, kış rehaveti sanırım...
sen anlatsana neler anlatacaksın birikmis biseyler.

Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa

Ayşegül sende özlettin kendini hadidönde pijama partisi yapalım bacımm iyi gezmeler tadını çıkar güzel havaların burdada hava güzel bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…