2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağol fatmacım

esmacım maşallah emire

ya bende ağac koyayım dedim doruk bayılacak eminim ama devamlı agacla ugrasıcak isticek ulaşamıyıncada aglıcak diye bu sene vazgeçtik yılbaşı agacından. seneye ama cok güzel bir agac koyacağım bende. önceden kücük agacımız vardı şimdi büyük agac alıcam bu sene yılbaşından sonra. malum fiyatları baya düşecektir.
bizde o aksam disarda yemek yiyelim çekirdek aile olarak diyorum. doruk ta ne kadar dayanırsa dışarda kalırız zaten o uyuduktan sonrada bizde esnemeye baslarız buyük ihtimalle. keşke şöyle lapa lapa kar yağsa en azından gece onun keyfini cıkarırız biraz....
arkadaşlarada biz evdeyiz isteyen gelsin dicez. gelen olursa birlikte otururuz o zaman belki. hatta tabu, okey falan bile oynarız nebilim. oyle şeyler yapasım var benim.

Esmacım Emir kaan da 12 şubatlıymış bizim gibi, gelişimi de gayet iyi hiç bozulma annesi

fatıma günaydın hoşgeldin cnm
selma zeynep e geçmiş olsun yavrum çarpmış anlını

sağol canım, bugün bizim bir yerlerimizi çarpma günümüz herhalde, şimdide sandalyeye tutunup ayağa kalkmaya çalışırken ağzını vurdu
kızlar bugün zeynoyu tekbaşına bırakamıycam anlaşılan ....

Esmacım Emir kaan da 12 şubatlıymış bizim gibi, gelişimi de gayet iyi hiç bozulma annesi

cnm sağol hemşire iyi gelişimi demiş Allah a şükür ama nerdeyse eylül 15 inden aralık 7 si bukadar zamanda 2 cm az geldi belkide normali böle artık yavşlıcak gelişimleri demek

Adı güzel kendi güzel Zeynebimi oku annesi, nazar da olur, tabi herşeyi de nazara bağlamamak lazım. maşallah Zeynebime.

cnm sağol hemşire iyi gelişimi demiş Allah a şükür ama nerdeyse eylül 15 inden aralık 7 si bukadar zamanda 2 cm az geldi belkide normali böle artık yavşlıcak gelişimleri demek

Artık eskisi kadar hızlı büyümüyorlar Esmacım, bakalım bizim bıdık ne kadar uzamış, en son 77 cm di.

ben bir kahvaltı edip geleyim sonra görüşürüz

Afiyet olsun canım, kilo değil de süt olsun inş.

Son düzenleme:
serapçım sağol cnm geçen ay görümcem sağlı ocağında tartırmıştı 10 kilo demişlerdi demek yanlışmış o

hoşgeldin yazdım sana üstte kalmış:))))

yapmaya çalışıyorum canım değişik şeyler aynı şeylerden sıkılıyo bu tarif güzel geldi bu gece deniycem bunuda bakalım

Selma da adaşımla ben gibi arnavutmuş bak
Selma nasıl zaptetçez bilmiyom artık bi de yürüdklerinde görcez günümüzü. Bizimki emeklemiyor ama tutuna tutuna biyerlere gidiyo.. komando gibi sürünerek gidiyo.. yürüme çalışması yapıyo ellerini bırakıveriyo.. yere bişey düşürüyo alcam diye eğiliyo.. gözleri de kara korku bilmiyorlar.. gözünü ayıramıyorsun bam güm gidiyo yoksa..

Esma maşallah Emir Kağana ne güzel büyümüş işte kız daha ne olsun.

Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa

günaydın hayatımmm

cnm bugün muayneye gidicek babasıyla ölçsünler biçsinler oğlumu sana yazarım
doğum günü 12 şubat canım

tamam canımcım... kilo ve boyunuda aldım bu arada :))) maşallahı var sakın üzme kendini.. sonuçta aynı hızla gitse boyları sanırım 10 metreyi bulurlar yetişkin olduklarında... artık yavaşlama dönemine girdiler iyide oldu bi aldığımı 2. sefere giydiremiyordum biraz giyerler bari

Esra hanm Esra HAnım sizi buralarda grmek ne büyük şeref

estafurullah efendim o şeref bana ait :81:

sedaaaa baktınmı bloguma... okudunmu diş bugdayımı?
ya kızlar diş bugdayı yapan olmadımı bizden başka ya hic anlatmadı kimse

ben çok istiyordum canım ama kısmet olmadı teyzemi kaybetmem bide üstüne amcamın ameliyatı derken kaldı işte... doğum günüyle birleştirsem olmazmı ki??

kızlar bu arada varmı yılbaşı gecesi programınız. bebişlerle pek bisey yapamayacağız sanırım.

bizde henüz bi plan yapmadık canım bakalım...

[

Derinimi çok güzel besliyorsun Serapcım maşallah, bazan senin tariflerden yapmaya çalışıyorum ama genelde vaktim olmuyor yada yorgunluktan canım istemiyor

hangi topikte kızlar tarifler bende bakiyim...

selmacım aman dikkat et canım zeynep hanıma... geçmişler olsun... ya çocukları cidden allah koruyo diyolar ya çok doğru yanlız cerende kaç kez koltuğun kenarına tutunurken diğer koltuğa geçiyim derken düştü... kafası koltuğun ayak kısmına çarpmadan üflüyo geçiyo yani ucuz atlatıyoruz.. tahta kısıma bi vursa allah muhafaza bittiğimiz andır... yada sandalyeye tutunuyo sandalyeyi cerenle birlikte arkaya cerenin üstüne düşerken kaç kez havada yakaladım... hiç göz ayırmaya gelmiyo hep elin üstünde olucak... ay düşük cümlelerden ötürü özür dilerim biraz garip yazdım sanırım...

Günaydın hoşgeldin Esracım, adresini bulayım buraya yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…