sağol fatmacımKızlar cümleten günaydın:))
Aynı benim oğlan ellerini bırakıp yürümeye çalışıyor ama tam beceremiyor biz tutup dengeli bırakırsak, koridoru, odanın içini bir güzel geziyor ama İpoş gibi buda manevra yapamıyor sıpa
Özel mesaj attım canım, sen bana alıyorsun bende prensesime alıyorum bana yakın mesaje çıkmış, hem Kayseri buluşmasına gitsem hemde hediyemi versem ne güzel olur dimi
Küsme canım ya, bazan hepimizin de yazdıkları hava da kalıyor hızlı ilerleyince göremiyoruz. Bu arada Durucuğuma da geçmiş olsun.
Kıyamam Zeynebime, çok geçmiş olsun Selmacım.
kızlar eşim vardiyaya döndü şimdilik 12-4 4-12 8-4 çalışıcak 12-4 ve 4-12 olduğu zaman kaynanamla eşim evde emir kağana bakıcaklar diğer vardiyasında 2 3 gün anneme giderim birazda kaynanam idare edicek tabi sürekli vardiya çalışırsa benim için çok iyi olucak bu soğuklarda çocuk yollarda perişan olmucak inş. dua ediyorum inş. öle devam eder die
sağlık ocağından aramışlardı takip için eşim götürmüş şimdi aradı 9700 olmuş kilosu boyuda 76 olmuş inş. doğrudur eylül ayında götürmüştüm ozamandan beri 2 cm uzamış ona biraz bozuldum ama sağlıklı olsunda
fatıma günaydın hoşgeldin cnm
selma zeynep e geçmiş olsun yavrum çarpmış anlını
Esmacım Emir kaan da 12 şubatlıymış bizim gibi, gelişimi de gayet iyi hiç bozulma annesi
sağol canım, bugün bizim bir yerlerimizi çarpma günümüz herhalde, şimdide sandalyeye tutunup ayağa kalkmaya çalışırken ağzını vurdu
kızlar bugün zeynoyu tekbaşına bırakamıycam anlaşılan ....
cnm sağol hemşire iyi gelişimi demiş Allah a şükür ama nerdeyse eylül 15 inden aralık 7 si bukadar zamanda 2 cm az geldi belkide normali böle artık yavşlıcak gelişimleri demek
ben bir kahvaltı edip geleyim sonra görüşürüz
esma maşallh emire neden üzülüyosun gayet iyi geldi bana
afiyet olsun selmaaa
Günaydın kızlar biz varız ya aşkolsun size yaniii:))))
esma ,özlem,esra srpp günaydın kızlar
srpp diş geliyo berkine sanırım kıyamam kuzumaaa
cnm bugün muayneye gidicek babasıyla ölçsünler biçsinler oğlumu sana yazarım
doğum günü 12 şubat canım
Esra hanm Esra HAnım sizi buralarda grmek ne büyük şeref
sedaaaa baktınmı bloguma... okudunmu diş bugdayımı?
ya kızlar diş bugdayı yapan olmadımı bizden başka ya hic anlatmadı kimse
kızlar bu arada varmı yılbaşı gecesi programınız. bebişlerle pek bisey yapamayacağız sanırım.
[
Derinimi çok güzel besliyorsun Serapcım maşallah, bazan senin tariflerden yapmaya çalışıyorum ama genelde vaktim olmuyor yada yorgunluktan canım istemiyor
günaydın hayatımmm
tamam canımcım... kilo ve boyunuda aldım bu arada :))) maşallahı var sakın üzme kendini.. sonuçta aynı hızla gitse boyları sanırım 10 metreyi bulurlar yetişkin olduklarında... artık yavaşlama dönemine girdiler iyide oldu bi aldığımı 2. sefere giydiremiyordum biraz giyerler bari
estafurullah efendim o şeref bana ait :81:
ben çok istiyordum canım ama kısmet olmadı teyzemi kaybetmem bide üstüne amcamın ameliyatı derken kaldı işte... doğum günüyle birleştirsem olmazmı ki??
bizde henüz bi plan yapmadık canım bakalım...
hangi topikte kızlar tarifler bende bakiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?