2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya kırk yılda bir giriyom şansımada kimsecikler olmuyo ya... bide topik kalabalık gel diyolar bana hani nerde ben göremiyorum bi daha bakim yok göremiyorum

ya kırk yılda bir giriyom şansımada kimsecikler olmuyo ya... bide topik kalabalık gel diyolar bana hani nerde ben göremiyorum bi daha bakim yok göremiyorum

esracım mrb evet seni göremiorduk buralarda gelmişsin çokta iyi yapmışsın aman gitme yine gelirler gelirler bekle azıcık hepsi burda olur az sonra

Merhaba canlar nstye girdim geldim herşey yolunda gözüküyor şimdilik bekliycez evde işte...
Nstte sorun yok ama Toprak'ın yürüme fotosunu çekim derken bi saattir öldüm burda yok anacım ilk adım hatırası kalsın dedum ama telle bi türlü olmadı bi saattir uğraşıyom ben çekene kadar ortalık fuluuuuuu oluyor kudurdum sinirden:84:

Sizler nassınız canlar yaaa ne kadar yoğunluk oldu buluşma hakkında bir sürü yorum vardı halbuki aklımda

Son düzenleme:
didem sen eczacıydın dimi canım yanlış hatırlamıyorumdur inşallah..arkadaşım bana 2tane ilaçismi verdi daha doğrusu reçeteyi verdi kızı var 14 aylık dr yazmış reçeteyi ordan okuyabildiğim kadarıyla sana ismini versem bunların ne derece ne işe yaradığına bakabilirmisin (bitkisel öksürük şurubu ve damla hasta olacağını anladığın anda 2 damla veriyomuşsun hasta olmuyormuş bana böyle söylemişti)
oksabron
umce
sanırım böyle yazıyo malum dr yazısı çözebilmek zor..

mrb özlem
öncelikle kızçemize maşallah inşallah hayırlı ve kolay doğum olur..
arkasındanda topraka yıldızlı pekiyili aferinnn aman ne dieceğimi şaşırdım ne güzel ya pıtır pıtır dolanıyordur şimdi o darısı başımıza (peki dedikleri gibimi ürüyünce dahamı zor oluyorlar bu hallerine dua et lafını duymaktan gına geldide bana)

hoşgeldin özlemm
didem bırak kız çekirdeği canımız istiyecek haaa bende sütümü sağdım az öncee
derinde iyi elifcim ananesiyle güne gittiler bugün
esma nerelerdesin sen bakimmm

Elifcim canım çok saol güzel dileklerin için...
Ben o lafların hiç birine katılmıyorum canım hamileyken yok doğsun bugünlerini arıycan..Emeklemeden emeklesin o zaman yetişemicen yürüsün şöle olcak böle olcak bunların hiç birini hissetmedim şiimdiye kadar büyümesini gelişmesini görmek süper harika mükemmel bi duygu..O bi yerleri karıştırırken kendimi onu izler ve gülerken buluyorum..
Şu an sadece deli ataklarında yürümeyi olgunlaştırıp mükemmelleştirene kadar takipte olmam şart..Ee bi de maluum koca karın o nedenle bu ara biraz zor..

Sen nasılsın neler yapıyosun Gencer oğlan nasıl canım az geliyorsun sende

esracım o zaman 18 aralıkta buluşuyoruz. kagıthanede didemmin evindeyiz. oyun günü olucak oyle uzun boylu bir buluşma olmiyacak. ama gelirsen cok seviniriz.

maşallah toprağıma pıtırcık seniii
zeynep girmedi kızlarbugün ipek hastaydı nasıl oldu acabaa

oksabron öksürük şurubu
umca bitkisel bir ilaç hem bağışıklık sistemini güçlendiriri hem viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında etkilidir ben büyük kızımda geçen yıl çok kulnnadım umcayı tavsiye ederim

ooo derin günlere başlamış çekeceğin var annesi:)))yiyorlardır oralarda onu mıncık mıncık

özlem doğru söylüyosun aynen katılıyorum söylediklerine her dönemin her yaşın ayrı ayrı güzelliği ve zorluğu var sen tecrü ettiğinegöre dahada bir artık yürüsün istiyorum bende sürekli kucaktayız çünkü biz(
gencerde burun akıntısı ve ateş dışında iyi bir bakıyorum ateş 38,5 bi bakıorum 35,5 anlamadım dr götürmiyecem budefa inat ettim evde bütün verebilecekleri ilaç var dayıyorum onları aşırı iştahsızlıkla başımız dertte hiçbirşeyyy yemiyor hiç...varsa yoksa ben ve meme:))
uyuyordu kalktı şimdi serapın verdiği irmikli meyveli muhallebiyi yaptım soğusun bakalım bir deney içine daha giricez

şimdi başlayayayım
cmt günü çok güzel bir gün geçirdik miniklerde güzel eğlendi hiç sorun çıkmadı tabi ev sahibimiz seldayada çok teşekkürler kendimizi evimizde hissettirdi bizde öyle davrandık gerçi evi savaş alanına döndü ama inşallah bize çok kızmamıştır organizasyonu yapan arkadaşlara teşekkürler söylemesi ayıp reasimlerdede pek zayıf çıkmışım akşama derhal spora başlıyorum birazda geçmişi okuyayım

hımmm tamam çok teşekkür ederim aldırayım ozaman bende hemencik çünkü hastalıktan kurtulamıyoruz biz

ay özlem seni okuyunca ben heycanlanıyorum doğumun için kendi dopum hikayem geldi aklımaaa kuaföre bile gitmiştimmm

selam kızlar
hızlıca geçmişe bakmaya çalışıcam
ipek 1 dk yerinde durmuyo gelemiyorum pek
geçen tugbaya yurumeye baslayınca nasıl olucak o zaman hıc wakıt bulup gelemıcez dıyodum
ahanda boyle oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…