hoşgeldiniz didem ve elif
ya kırk yılda bir giriyom şansımada kimsecikler olmuyo ya... bide topik kalabalık gel diyolar bana hani nerde ben göremiyorum bi daha bakim yok göremiyorum
Merhaba canlar nstye girdim geldim herşey yolunda gözüküyor şimdilik bekliycez evde işte...
Nstte sorun yok ama Toprak'ın yürüme fotosunu çekim derken bi saattir öldüm burda yok anacım ilk adım hatırası kalsın dedum ama telle bi türlü olmadı bi saattir uğraşıyom ben çekene kadar ortalık fuluuuuuu oluyor kudurdum sinirden:84:
Sizler nassınız canlar yaaa ne kadar yoğunluk oldu buluşma hakkında bir sürü yorum vardı halbuki aklımda
oksabron öksürük şurubudidem sen eczacıydın dimi canım yanlış hatırlamıyorumdur inşallah..arkadaşım bana 2tane ilaçismi verdi daha doğrusu reçeteyi verdi kızı var 14 aylık dr yazmış reçeteyi ordan okuyabildiğim kadarıyla sana ismini versem bunların ne derece ne işe yaradığına bakabilirmisin (bitkisel öksürük şurubu ve damla hasta olacağını anladığın anda 2 damla veriyomuşsun hasta olmuyormuş bana böyle söylemişti)
oksabron
umce
sanırım böyle yazıyo malum dr yazısı çözebilmek zor..
oksabron öksürük şurubu
umca bitkisel bir ilaç hem bağışıklık sistemini güçlendiriri hem viral üst solunum yolu enfeksiyonlarında etkilidir ben büyük kızımda geçen yıl çok kulnnadım umcayı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?