2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yürüyünce daha fena oluyomuş diyenlerden çıktı zeynepte hakkımızda hayırlısı:)))

malesef meyveli muhallebide çöp olacak 1 lokma yedi sadece ve şuan tepemde tepiniyo ağlama eşliğinde şimdi ben ne yapayım emzireyimmi yoksa hiç vermeyip mhallebi için zorlayayımmı sabahtan beri hiçbirşey yemedi((

Geçmiş olsun Gencere Elif..Acaba bozukmu termometre bi öyle bi böyle ölçüyorsa?
Meme tutkunluğu Toprakta da var bu aralar ayından mıdır nedendir bilemedim biraz tırsıorum açıkcası kıza bırakmıcak bişe bu gidişle

Didem evet yaaa harika bir gün olduğu belli zaten gerçekten o kadar olmak istedim ki orda resimleri görünce..Uslu uslu bi yere bakıyolar nereye bakıyolar kıs onlar öle büyümüşlerde?

Anlatınsanıza yaaaaa başka ne yaptınız?
Etkinlik olarak filan..
Sonra yer yatağı yaptı Selda dediniz. Hep beraber mi uyudular kuzucuklar nasıl oldu uyanmadılar mı birbirlerinin seslerinden..

Zeynep bi de beni düşün bu karınla
Geçende ütü yaparken resmen haklayamadım ben bunu ya suyu döktü içine girdi..Silim diyom bu koca karınla onu bi yere koyyom bezi alıyom siliyom derken pıt bakmışın diğer tarafta şap şap suyun içinde

Elif bak yürürse ne açıdan rahatlıyon,artık kucakta durmuyolar vın mutfak vın banyo artık nereyi gözüne kestirirse
Kucağına alsan ateş gibi hemen inmek istiyolar..

ama kızlar öyle böyle değil ipek her yerde zeynep haklı valla ama çoooooookkkkkk tatlı ben bayılıyorum ona sakın diğerleri alınmasın ama hele birde zeyneple kavga etmesi var görmelisiniz

Eee şimdi uyumadı mı İpektoş yaf:26:
Kızlaaaar nerdesiniz ya haydin muhabbeteeee kaç gündür giremedim bi türlü
Şimdi de kimse yok yaaaa

Serap kuaföre doğum yaptığın gün mü gittin taktir ettim valla
Bende her nstye gidişimde süslenip,püslenip gidiyom nolur nolmaz doğururum falan diye

zeyneb allah kolaylık versin arkadaşım geleceğimizi sende görüyoruz valla

elif zorlama bekle bakalım meme emdiği için aç olmayabilir birazdan denersin tekrar

özlemcim c.tesi gecesi oldu bu olay ateşlendi soydum calpol verdimdüşmedi ıslak bezodum sonra 35,5 oldu:)) bıraktım soğuk uygulamaı yine yükseldi birde kayınvalidegildeydik öyle işte 2 gündürde ateş inip çıkıyo sürekli aferin veriyorum gece devam edersede fitil koyuyorum bakalım

bu arada ben bi pazar yapıp geleyim kızlar balık alalım oğluşa bakalım belki 2 lokma yer
gelince görüşürüz inşallah izin verirse sıpacım

off aman yaa valla cinnet geçircem sonunda uyuttum birazdan kalkar okadar çok ağladıkı sinirlerim gerildi yaa sıkıldım valla sizler neyapıyonuz herkez aynı galiba sadece çalışanlar rahat girebiliyo gibib siteye bunlar büyüdükçe bilgisayarı açmak hayal olcak valla...

özlemcim evet doğumdan 2 saat önce kuaföre gittim kar yağıyodu kapının önündede düştüm bayağı olaylıydı hikayem burdaki kızlara demiştin hatırlarlar kuaföre gitcem diye kızım beni güzel görsün dedim

İpoş acık uyu da anne gelsin iki muhabbete yahu

Ay Özlem sen de bi doğur da daha rahat koş peşinden canım Göbeksiz halini özlemişsindir sen

ay Berkin yürüme çabalarında bile kucakta durmuyo yürümeye başladığını düşünemiyorum
zaten artık her türlü yere iniyo koltuktan kucaktan bi şekilde dönüyo iktiriyo kaktırıyo hooop ayaklar yerde
bi de heyecanla deli gibi atmasa kendini

ben yazamasam da sık sık okumaya çalışıyorum he sanmayın hiç habersizim

Bende geldim ne kadar kalabilirim hiç bilemiyorum .Herkes iyidir inş. malum geçmişe bakabilme şansım yok
Yine uykusuz bir gece geçirdik ve sabahtan beri canıma okudu çocuk .Ne yiyor, ne emiyor ne uyuyor nede susuyor sürekli zır zır ağlıyor.Aç açına ilaçlarını içirmek zorunda kalıyorum. Ağrısı vardır elbette geçmesi için mecbur kullanacağız ama böyle aç oluncada içime sinmiyor. Bİrde ishal gibi oldu ya galiba antibiyotikten.Kendide perişan oldu benide perişan etti . Kendi gibi banada herşey yasak oldu yemek , uyumak ,dinlenmek , ev işi yapmak afedersiniz wcye bile gitmek yok. Sürekli ağlıyor ben odadan çıkınca beşiğinde asla durmak istemiyor . Dermanım kalmadı sinirlerimde harap olmuş durumda Allahım yardım et çok zormuş bu bebeklerin hasta olması

tuğba hoşgeldin canım mertkana geçmiş olsun kıyamam ya en kıza zamanda iyileşsin inş..
BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR ODA SRPPP KIZ YAZMADAN OKUMAK OLMAZ ÖZLÜYORUZ SENİİİ
ÖZLEM AZ KALDI CANIM KIZIMIZDA GELSİN HAYIRLISIYLA

ben de takip ediyorum hep, yürüyen bebişleri tebrik ediyorum..valla ben de bir an evvel burağı yürüyo olarak görmek istiyorum..bu hafta biraz ilerleme var, tay tay durabilio artık korkmadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…