2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım çok geçmiş olsun. bu süreç iyileşmesi için mecbur çekilecek.Allah sana güç,kuvvet,sabır versin canım..onlar hasta olunca herşey çookk zor oluyo..

Bende bende derin yürüsün istiyorummm bizimkide elleri bırakıyo tay tay duruyor bi adım atarken küt yeree

ya 2 dk dursun diye tv açtım offf bi çocuk saniye sabit durmaz mı yaaa...
sabah 20 dk uyudu
az önce de 30 dk uyudu özlem ama net neden anlamadım çok yavaş ondan yazamadım pek... ben bile bu halde zaptedemiyorum seni düşünemiyorum allah yardımcın olsun

bu arada didem teyzesi çok teşekkür ederiz asıl biz ayşenin lüle lüle saçlarıyla boncuk gözlerine bayılıyoruz maşallahhhh topikteki bütün bebelere kanım ayrı bi kaynıyo hepsini koklayıp öpesim geliyo hiç yadırgamıyorum yaaa... kuzularım benim...

tugbacım sıze de gecmıs olsun ya sarı kuşum benim umarım bi an önce toparlar...

Serap canım ben de sizinle sohbet etmeyi özlüyorum valla ama ben sizi gözetleyip rapor yazıyom hee ona göre :82:

Özlem ben 1 kere hamile oldum ama onda bile normal halimi hatırlayamıyordum sanki hep göbekliymişim gibi geliyordu sen iyiden iyiye alışmışsındır

Ay Tuğbacım Allah yardımcın olsun.. benim oğlum ki hareketliliği dışında usludur çok nadir ağlar bu diş yüzünden bütün gece zır zır ağladı avunmadı bi türlü..
Kıyamam ne çok acı çekiyorlar kimbilir..

Valla bizim bebişlerimizin hepsi çok tatlı güzel benceeedee
bak sen ipeğe bayağı bayapı yürüyo desene zaynep bıcırık seniiii yer teyzennn

işte 3-4 metre gidiyo serap oda boyunca...
karşısına duvar çıkana kadar
ama çok düşüyo maalesef. dün kafasını sandalyeye çarptı,morardı allahtan korkmadı yürümekten. bazı bebekler öyle oluyomuş. kötü bi tecrübe atlatınca korkup geri çekiliyorlarmış...

Maşallah ipeğime benim şimdilik 3-4 metre alışınca iyice kmler yapıcak ipektoşumm zeynepçimm allah kolaylık versinn

Çok sağolun kızlar ama pilim bitmek üzere mahvoldum onunla birlikte. Bir iyileşse hep onu istiyorum onun yerine ben hasta olayım diyemiyorum ben hasta olursam ona kim bakacak. Ama öyle kötüyümki o iyileşmeden mümkünse hastalık gelmesin

zeynep tuğba eliferdi ve daha göremediğim bebişi hasta varsa hepinize geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirler kuzucuklar bizimkide biraz bugünlerde huysuz diş yüzünden ama olacak o kadar ona şükür çok aşırı yaramazlığımız yok bizim uykumuzda iyi belkide hiç dişimiz olmadığındandır inşallah böyle atlatırız dişleride bugün sağlık ocağına gittik ben kilo almıyor sanıyordum ama 550 gr almış 9900 olmuşuz boyumuzda 77 cm

Son düzenleme:
yürüyen bebeklere maşallah aman korkmasınlarda bizimki biraz korktu galiba illa destek arıyor kendine yürürken

Zeynep desene yürüyünce işimiz iş
aynen öyle arkadaşım :)
maşallah furkana ne güzel kilo almış...
yürüyen bebeklere maşallah aman korkmasınlarda bizimki biraz korktu galiba illa destek arıyor kendine yürürken
yakında o da kendi kendine ayaklanır bak görürsün...

benim mesai başladı. eteklerime sürtünmeye başladı kedicik. azcık oynayalım bari. kaçtımmm

Son düzenleme:
Sağol canım seninde oğluşuna maşallah boyu kilosu bana göre süper
Sende uzun zamandan sonra aramıza döndün hoşgeldin sefalar getirdin ama bizi unutma artık eskisi kadar olmasada sohbetlerimiz hala çok güzel

slm kızlar ben geldim off çok yoruldum bugün yahu
H.geldin canım işlerin çok yoğundu galiba sana çok kolay gelsin

Bende çıkıyorum kızlar çok öptümmm
Güle güle canım kibk Derin hanımıda öp yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…