Maşallah ipeğime benim şimdilik 3-4 metre alışınca iyice kmler yapıcak ipektoşumm zeynepçimmallah kolaylık versinn
aynen öyle arkadaşım :)Zeynep desene yürüyünce işimiz iş
maşallah furkanazeynep tuğba eliferdi ve daha göremediğim bebişi hasta varsa hepinize geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirler kuzucuklar bizimkide biraz bugünlerde huysuz diş yüzünden ama olacak o kadar ona şükür çok aşırı yaramazlığımız yok bizim uykumuzda iyi belkide hiç dişimiz olmadığındandır inşallah böyle atlatırız dişleride bugün sağlık ocağına gittik ben kilo almıyor sanıyordum ama 550 gr almış 9900 olmuşuz boyumuzda 77 cm
yakında o da kendi kendine ayaklanır bak görürsün...yürüyen bebeklere maşallahaman korkmasınlarda bizimki biraz korktu galiba illa destek arıyor kendine yürürken
Ayyyyyyy çok şükür azıcık emdi uyudu geceden beri ilk uykusu acaba ne kadar sürecek
Sağol canım seninde oğluşuna maşallah boyu kilosu bana göre süperzeynep tuğba eliferdi ve daha göremediğim bebişi hasta varsa hepinize geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirler kuzucuklar bizimkide biraz bugünlerde huysuz diş yüzünden ama olacak o kadar ona şükür çok aşırı yaramazlığımız yok bizim uykumuzda iyi belkide hiç dişimiz olmadığındandır inşallah böyle atlatırız dişleride bugün sağlık ocağına gittik ben kilo almıyor sanıyordum ama 550 gr almış 9900 olmuşuz boyumuzda 77 cm
H.geldin canım işlerin çok yoğundu galiba sana çok kolay gelsinslm kızlar ben geldim off çok yoruldum bugün yahu
Güle güle canım kibk Derin hanımıda öp yerimeBende çıkıyorum kızlar çok öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?