Sağol canım seninde oğluşuna maşallah boyu kilosu bana göre süper
Sende uzun zamandan sonra aramıza döndün hoşgeldin sefalar getirdin ama bizi unutma artık eskisi kadar olmasada sohbetlerimiz hala çok güzel
H.geldin canım işlerin çok yoğundu galiba sana çok kolay gelsin
Güle güle canım kibk Derin hanımıda öp yerime
tuğbacım sağol cnm sanada Allah kolaylık versinm geçmiş olsun cnm
zeynep ipektoşa maşallah
akarahan reyhandı demi ismin unuttum galiba
maşallah yavruna gelişimi çok iyi profildeki resminizde çok şekerr
yok esmacım ayten benim adım unutuldum galiba
cnm seni deil ismini unutmuşum sade bu deilki herşeyi unutyorum arkadaşım unutmakta deil hatırlama algılarım gitti galiba
kusura bakma emi cnm
herkese günaydın kızlarr..
canım ben topiğe sık girenlerden değilim ama şimdi yazdıklarını gördüm kims burda özellikle cvp yazmamak gibi bişey yapmaz.. sakın alınma emin ol görmemişlerdir... çok çok geçmiş olsun bebeğinede nesi var?? yazmışsındır belki ama tekrar yazarsan sevinirim... adını bilmiyorum ama çok tatlı duruyo resimde... Allah bağışlasın canım... benim adımda esra.. kızım var bir tane ceren isminde.. çok memnun oldum..
kız küsme gel burayaaaa
dün kimse yoktu doğru dürüst zaten
ben kaç kez girdim okudum çıktım çalışıyoruz ya
Vavelya burda darılma gücenme yok.. herkes her an burda yazışmıyor çalışan var çocukla uğraşan var..
kimi zaman yazdıklarımıza cevap alamayız ama gücenmeyiz.. Daha önce hep böyle sitemler ediliyordu ama herkes artık alıştı..
Yenilerle sohbet etmiyoruz gibi bişey asla olamaz buradaki arkadaşlıklar 1.5 sene önce başladı ama herkes aynı anda gelmedi tabi ki..
sen de öyle sitem edip kaçma gel sohbete katıl üzülürüz böyle
küsme canım arada oluyor öyle, sayfalar çabuk ilerliyor yazılanlar gözden kaçabiliyor, kızınada çok geçmiş olsun
Çok tesekkür ederim.Su an daha iyi gibi çok şükür.Ama bu seferde ben grip oluyorum galiba...
Kızlar cümleten günaydın:))
Küsme canım ya, bazan hepimizin de yazdıkları hava da kalıyor hızlı ilerleyince göremiyoruz. Bu arada Durucuğuma da geçmiş olsun.
Kıyamam Zeynebime, çok geçmiş olsun Selmacım.
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?