2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım sağol cnm sanada Allah kolaylık versinm geçmiş olsun cnm

zeynep ipektoşa maşallah

akarahan reyhandı demi ismin unuttum galiba
maşallah yavruna gelişimi çok iyi profildeki resminizde çok şekerr

yok canım artık buralardayım oğlumdan fırsat buldukça gerçi bugün koçişin günü pek giremiyorum artık diğer günler görüşürüz bolbol

yok esmacım ayten benim adım unutuldum galiba teşekkür ederiz tayzesi bütün kuzularımız çok şeker maşallah hepsine

Son düzenleme:
neyse bende kaçtım bugün pek ilgilenemedim oğlumla uyutup babasına bırakıp çarşıya çıktım uyandı şimdi biraz oynayalım çorbamızı yiyelim sonra fırsat bulursam gelirim

Son düzenleme:
Çok uyudu sankide hemen kalkttı deli edecek beni vallahi :84: Bende kaçıyorum kızlar bana rahat yok anlaşılan Herkese iyi akşamlar

ya kızlar ben özel msj atamıyorum. kime kısmına yazıyorum başlık yazıyorum ama altta yazı kısmını yazacağım yeri göremiyorum....
offf yaa.....
bize hediyeleşmede berkin böcüğüm çıkmış. şimdi ondan bilgileri nasıl alıcam....
serapcım eğer sen msj atabiliyorsan bana msj atarmısın? berkincim nasıl giyinir tarzı nasıldır spormu klasik mi ayyy ilerde bunlar annelerinin falan aldığı kıyafetleride beğenmezler valla şimdiki çocuklar bir alem....

Son düzenleme:
herkes gitmiş yahu

ay çok alemsin Hacer benim oğlan henüz benim seçtiklerimi giydiği için her türlüsünü giydiriyorum ben ona.. takım elbisemiz çok sen spor alırsın artık
mesaj atıyorum ben sana

Selam kızlar herkese iyi akşamlar. Ancak girebiliyorum. Herkes nasıl bebeişler iyi mi...
Dİdemcim bana özelden bilgilerini gönderebilir misin canım.

Selam kızlar...
Herkes nasıl ,iyi mi.. Kuzular nasıl hasta yoktur inşallah...
Didemcim bana özelden bilgilerini gönderebilir msin

Üşütmüş sanırm.Burnu akıp duruyor.Bebeğimin adı Duru benim adımda Hatice.İnsallah bende zamanla sizlerin isimlerini öğrenecem.Tanıstığıma memnun adım Esra.Cereni de öperim.

kız küsme gel burayaaaa
dün kimse yoktu doğru dürüst zaten
ben kaç kez girdim okudum çıktım çalışıyoruz ya

Küsmedim Küsmedim sadece biraz alındım.Yalnız hissettim kendimi de ondan.

Bende alısıcam demekki zamanla

Çok tesekkür ederim.Evet farkettim benimki atmosfer bosluğunda kaldı gibi oldu

vavelyacım kimse kasten cevap yazmamazlık yapmıyor. Bazılarımız calışıyor bazılarrımız ev cocuk telasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…