yerim ben o yaramazı ya abi olmuş ta bebe dermiş sıpa
yaa Fatoşçum yaşına geldi bak abimiz o bizim
Fatoşçum Behçet Uzun hemen çaprazındaki bina benim işyerim ondan diyorum orda olduğunuz zaman bi öğle tatili gelip görmek istiyorum
numaramı vereyim sana hastanedeyken de bi ihtiyacın olursa valla haber et bak hemen yanındayım
eve de gelcem ama o sonra siz bi atlatın hepsini
çok fena oldu kızlar yürüdü yürüyecek bayağı tutmadan gidiyo ama ameliyat olunca yatması gerekecek o yüzeden gecike bilir...yürümesi hayırlısı
çok yaramaz ben topluyom o dağıtıyo oyun istiyo masustan ağlıyoz bizimle ağlıyo öp diyom ısısrıyo babasının burnunu ısırıyo gelenin gidenin arkasına zırlayıp duruyo şimdi bişi öğrendi yere yastık koyuyo üstüne basıp çekyata çıkıyo ölede seviniyoki al veri öğrendi bişşe istedimmi veriyo al dedimmi alıyo ama hep kucak istiyo müzükle dans ediyo bide ayağını sallayaşışı var gülmekten ölürsünüz misafir geldi 8 aylık bebeği vardı ona bebe diyo kendi neyse sanki
bu ayın 31. yaşına gircek inşallah ameliyatı atlatıp evimizde oluruz erken doğdu küvezde kaldı kontroller rahatsızlıklar el kadar dı derken yaşına gircek paşam teyzeleri...
Rabbim esirgesin.Duruda biraz minik doğdu.Tabi aras kadar değil.2.450 di.Şimdi çok şükür cin gibi.Bizi peşinden kosturuyor.Allah sizinde tüm cektiklerinizi unuttursun Aras bebek çok hayırlı bir evlat olsun insallah
ü-
nasılsın doğumun yaklaştı galiba dimi allah kurtarsın canım bi avazda inşallah
QUOTE=07papatya;16572789]valla kızlar akşam çocukları yatırır yatırmaz hemen uyudum.ohh çok güzel uyumuşum.gencim.dincim,güzelim .şişmanım
akşamdan karar alarakk bugün itibariyle diyete başladımm..hayırlı olsun .inşallah caymadan incecik olana kadar devam ederim:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?