2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok fena oldu kızlar yürüdü yürüyecek bayağı tutmadan gidiyo ama ameliyat olunca yatması gerekecek o yüzeden gecike bilir...yürümesi hayırlısı
çok yaramaz ben topluyom o dağıtıyo oyun istiyo masustan ağlıyoz bizimle ağlıyo öp diyom ısısrıyo babasının burnunu ısırıyo gelenin gidenin arkasına zırlayıp duruyo şimdi bişi öğrendi yere yastık koyuyo üstüne basıp çekyata çıkıyo ölede seviniyoki al veri öğrendi bişşe istedimmi veriyo al dedimmi alıyo ama hep kucak istiyo müzükle dans ediyo bide ayağını sallayaşışı var gülmekten ölürsünüz misafir geldi 8 aylık bebeği vardı ona bebe diyo kendi neyse sanki

bu ayın 31. yaşına gircek inşallah ameliyatı atlatıp evimizde oluruz erken doğdu küvezde kaldı kontroller rahatsızlıklar el kadar dı derken yaşına gircek paşam teyzeleri...

kaçırmadın canım benim buradayım evet canım behçet uzda olacak bekleriz arkadaşınıda alın gelin kız ama evime gel boş ver hastaneyi....kız serap izmirede kar yağarmı ki....

yerim ben o yaramazı ya abi olmuş ta bebe dermiş sıpa
yaa Fatoşçum yaşına geldi bak abimiz o bizim

Fatoşçum Behçet Uzun hemen çaprazındaki bina benim işyerim ondan diyorum orda olduğunuz zaman bi öğle tatili gelip görmek istiyorum
numaramı vereyim sana hastanedeyken de bi ihtiyacın olursa valla haber et bak hemen yanındayım
eve de gelcem ama o sonra siz bi atlatın hepsini

aa canım benim saolasın beklerim gel canım yakın ha ne güzel saol canım allah razı olsun olur tatlım özleden yazama numaramı sende yaz bana....

Rabbim esirgesin.Duruda biraz minik doğdu.Tabi aras kadar değil.2.450 di.Şimdi çok şükür cin gibi.Bizi peşinden kosturuyor.Allah sizinde tüm cektiklerinizi unuttursun Aras bebek çok hayırlı bir evlat olsun insallah
ü-

valla en son 9 sene önce yağdı Fatoşçum o da manisaya yakın yerlerde tuttu daha çok

bi daha da ne zaman yağar mı bilmem

amin canım küçükler çabuk toparlıyo amin amin allahım esirgesin herkesin yavrusunu

Arkadaslar bana müsade.Duru hanım uyandı.Hemde tüm enerjisiyle.
Bir elimden tutmus zorla cekiyor kalk beni yürüt diye.Bİr yandanda gözümün içine bakığp gülüyor caktıramadan da telefonu alıyor yanımdan.
Böyle sevimlilik yaptığında vallahi bütün sıkıntılarımı unutuyorum.

Hadi herkese iyi aksamlar.Öptüm sizleri

selam kızlar...
nikah faslı bitti şimdide, eşim yıllık izinde ve misafirim var.
canım çıkıyo topiğe girecem diye ama fırsatım yok.
bi huzur istiyorum yaaa....
çok özledik kızımla kuzucukları ve sizleri.
yakında gelicem gelicemm.

çekiliş de yapılmış.
canbahar çıkmış bana. sevindim.
görüşmek üzere
öpüldünüz.

Fatoşcum geçmiş olsun çok çok tatlım..Merak ettik seni,girmeyince Aras ameliyat oldu sandık..Demek daha olmadınız..Hayırlısıyla şu sizin ameliyat benimde doğum bi geçseydi
37yi devirdik, beklemedeyiz işte canım..Bakalım kızımız ne zaman teşrif edicek..Çok ağırım ama artık Toprakta yürüyor,artık yetişemiyorum..Bir an önce gelse diyorum sonra da neyse neyse yanlış bişey dilemiyim hayırlısı olsun diyorum..

Kocacım görümcemi hastaneye götürdü,bu saatte burdayım valla birileri gelse iyi olur..Korkarım kıslar beni yalnız bırakmayın:18:

QUOTE=ZeyL;16572036]Fatoşcum geçmiş olsun çok çok tatlım..Merak ettik seni,girmeyince Aras ameliyat oldu sandık..Demek daha olmadınız..Hayırlısıyla şu sizin ameliyat benimde doğum bi geçseydi
37yi devirdik, beklemedeyiz işte canım..Bakalım kızımız ne zaman teşrif edicek..Çok ağırım ama artık Toprakta yürüyor,artık yetişemiyorum..Bir an önce gelse diyorum sonra da neyse neyse yanlış bişey dilemiyim hayırlısı olsun diyorum..

Kocacım görümcemi hastaneye götürdü,bu saatte burdayım valla birileri gelse iyi olur..Korkarım kıslar beni yalnız bırakmayın:18:[/QUOTE]
bu ne ya deminden beri sinir oldum..msj yazamıyorum..alıntı yaptım smile gönderdim.tekrar sil dedim..düzeltiyorum şimdi..karışık bişeyy.........mesaj yazamıyorum................

Son düzenleme:
valla kızlar akşam çocukları yatırır yatırmaz hemen uyudum.ohh çok güzel uyumuşum.gencim.dincim,güzelim.şişmanım
akşamdan karar alarakk bugün itibariyle diyete başladımm..hayırlı olsun .inşallah caymadan incecik olana kadar devam ederim:81:

QUOTE=07papatya;16572789]valla kızlar akşam çocukları yatırır yatırmaz hemen uyudum.ohh çok güzel uyumuşum.gencim.dincim,güzelim.şişmanım
akşamdan karar alarakk bugün itibariyle diyete başladımm..hayırlı olsun .inşallah caymadan incecik olana kadar devam ederim:81:[/QUOTE]

kızlar bu ne ya valla çok sıkıldım.hergün bişey çıkarıyolar...
alıntı yaptım.smile gönderdim şmdi düzeltme yaparak yazıyom.......

günaydın bu arada...giremem sanırım bu şekilde olursa...nurtiria ya gelin bacılar..

Son düzenleme:

kızlar bu ne ya valla çok sıkıldım.hergün bişey çıkarıyolar...
alıntı yaptım.smile gönderdim şmdi düzeltme yaparak yazıyom.......

günaydın bu arada...giremem sanırım bu şekilde olursa...nurtiria ya gelin bacılar..[/QUOTE]

nutria ne kız.amma cahilim
ben olayı aşmaşım accık beceriyom sanarım
amaaa çoook yavaşş.ay insanı yoruyo valla beklerken.çok çok yavaş.sıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…